Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مهدی سعادتی بیشه درباره استفاده از ارز مشترک در معاملات بین ایران و کشورهای همسو از نظر اقتصادی با اشاره به ناراحتی آمریکا و ایادی آن از ارتباطات ایران اظهار داشت: به دنبال سطح همکاری های جدیدی که در حال رقم خوردن است آمریکا، صهیونیست، سلطنت طلبان، منافقین و برخی افراد دست‌نشانده آنها در داخل عصبانی و ناراحت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: فضای جدیدی در موضوع مناسبات اقتصادی در حال شکل‌گیری است و البته هر یک که تبدیل به قرارداد و پیمان اجرایی مالی می‌شود توسط  کمیسیون‌های مجلس به ویژه کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی بر آن نظارت خواهد شد.
سعادتی با بیان اینکه تقابل بین روسیه و آمریکا و اروپا در قضیه اکراین در حال رسیدن به اوج خود است، تصریح کرد:  اگر چین در گذشته یک میلیون بشکه نفت نیاز داشته اکنون نیاز آن به ۱۵ میلیون بشکه رسیده است و به شدت نیازمند ارتباط با کشور ایران است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هند هم سراسیمه برای بستن قرارداد پای کار آمده است.
سعادتی گفت: در بخش‌های سیاسی و نظامی قراردادهای خوبی منعقد شده امیدواریم در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی هم قراردادهای خوبی بسته ‌شود.
وی عنوان کرد: اعتقاد داریم این بستر و زمینه وجود دارد که مسیر خود را با موضوع اوراسیا در فضای جدیدی از حوزه اقتصادی به سمتی ببریم که از یک واحد پولی استفاده کرده و و دلار را کنار بگذاریم.
سعادتی تصریح کرد: در حوزه‌های اقتصادی و کمیسیون های مجلس شورای اسلامی هم بحث می‌شود و جز سیاست‌های ما است که ارزش داد و ستد دلار را به پایین‌ترین سطح خود برسانیم.
وی افزود: امیدواریم یک جانبه نگری به موضوع داد و ستد دلار تغییر یابد و مسیر جدیدی در معاملات ایجاد شود که حتما این اتفاق مبارک در آینده رخ می‌دهد تا مانع از حرکت قلدرمآبانه کشوری چون آمریکا شود که با تحمیل دلار خود بر کشورها مسیری ظالمانه را طی می‌کند و اوج آن را در تحریم ها مشاهده کردیم.
سعادتی خاطرنشان کرد: امیدواریم با دور زدن تحریم‌ها و ایجاد فضای اقتصادی سالم، داد و ستدی همراه با عزت را در کشور شاهد باشیم.
منبع: مرصاد برچسب ها: عضو کمیسیون امنیت ملی

منبع: خرداد

کلیدواژه: عضو کمیسیون امنیت ملی عضو کمیسیون امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عضو کمیسیون امنیت‌ملی به سفر رئیسی به پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جلیل رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به سفر رییس جمهور به پاکستان گفت: پاکستان به عنوان کشور همسایه و دارای اشتراکات دینی، فرهنگی و تاریخی با ما، اهمیت ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی با بیان اینکه ایران سطح روابط سیاسی مناسبی با پاکستان دارد، افزود: پاکستان در طی سال‌های گذشته مواضع مثبتی نسبت به ایران در موضع گیری‌های منطقه‌ای و بین المللی داشته اشت؛ البته که در مقاطعی چالش های مرزی بین دو کشور رخ داد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: کشور پاکستان برای جمهوری اسلامی در حوزه مسائل منطقه ای همچون مشکلات افغانستان، بحث مهاجران و گروه های تجزیه طلب و تحت حمایت کشورهای خارجی در مرز سیستان و بلوچستان اهمیت دارد که احتمالا این موضوعات در جریان سفر رییس جمهور مطرح می شود.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر مربوط به سطح نامناسب روابط اقتصادی است؛ با وجودی که روابط سیاسی ایران و پاکستان مناسب است اما در حوزه اقتصادی این روابط خوب نیست. می توان صادرات و واردات را افزایش و موانع تجاری را کاهش داد و ارتباطات مرزی را بهبود بخشید. همچنین در برخی موضوعات همچون مقابله با مواد مخدر و موضوعات مربوط به خط گاز و انتقال آن به شبه قاره هند و روابط دو جانبه گفت و گو کرد.

رحیمی جهان آبادی در پایان گفت: با توجه به تنش های چند ماهه گذشته بین ایران و پاکستان در مناطق مرزی، سفر رییس جمهور به پاکستان می تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد. انتظار می رود بعد از این سفر در سطح روابط اقتصادی گشایش قابل توجهی رخ داده و همچنین برخی تنش ها و چالش ها و سوءتفاهم ها در مناطق مرزی برطرف شود.

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: برای اتفاق اصفهان نمی‌توان عنوان «حمله» را به کار برد/ اردن باید پاسخگو باشد/ در دفاع از منافع ملی با هیچ کشوری تعارف نداریم
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت‌ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • وزیر صمت: مردم مستقیم با خودروساز باید در ارتباط باشند
  • حامی اقتصاد اسلامی
  • ارتباط مستمر با سفیر سوئیس برای تبادل پیام با آمریکا
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات کاهش خواهد یافت
  • اصلاح سیاست‌های ارزی باعث کاهش التهابات بازار می‌شود