Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@20:30:58 GMT

جایگاه پایین خرمشهر در دریافت تسهیلات کرونایی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۳۳۵۹

جایگاه پایین خرمشهر در دریافت تسهیلات کرونایی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری عصر امروز چهارشنبه در جلسه شورای اشتغال خرمشهر، اظهار کرد: میان ۲۶ تا ۲۷ شهرستان استان خوزستان، خرمشهر جزو شهرستان‌هایی است که از لحاظ ثبت نام و میزان پرداختی تسهیلات کرونایی ضعیف است که این امر می‌تواند ناشی از نبود اطلاع‌رسانی و مسئله سامانه کارا باشد.

وی، به مشکلات ایجاد شده در سامانه کارا اشاره کرد و گفت: سامانه «کارا» برخلاف نامش بسیار ناکارا است و وزارت تعاون باید پیش از فعال‌سازی این سامانه زیرساخت‌های لازم را همچون پهنای باند و موارد سخت‌افزاری مهیا می‌کرد تا اکنون مردم در استفاده از این سامانه با مشکلات بسیار مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خرمشهر، اختصاص سه هزار میلیارد تومان تسهیلات را برای جبران خسارت ناشی از کرونا به استان خوزستان یادآور شد و افزود: با توجه به دستورالعمل قید شده در بخشنامه دولت مبنی بر جبران خسارت‌های ناشی از بیماری کرونا برای استان خوزستان، سه هزار میلیارد تومان اختصاص یافته که این رقم می‌تواند بخشی از خسارت‌های استان خوزستان را جبران کند.

وی، به استفاده دیگر شهرستان‌های استان همچون اهواز و شهرستان‌های شمالی استان از تسهیلات کرونایی اشاره و عنوان کرد: خرمشهر با وجود اینکه شهرستان مرزی است اما بافت خدمات عمومی و کسبه آن شکننده است و باید توجه بیشتری به آن شود چرا که این شهرستان بهره کمی از این موقعیت برده است.

حیدری، معاون جدید برنامه‌ریزی خود را مسئول رسیدگی به این موضوع کرد و گفت: باید تکلیف ۳۸۵ پرونده دریافت تسهیلات ظرف ۱۰ روز آینده روشن و تمام بندهای بخشنامه اجرا شود که مسئولیت اجرایی این امر بر عهده معاون برنامه‌ریزی فرمانداری خرمشهر است.

وی، با یادآور شدن اینکه تنها گروه‌های شغلی دو، سه و چهار می‌توانند از مزایای این بخشنامه استفاده کنند، افزود: باید مزایای استفاده از این بخشنامه را اطلاع‌رسانی کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید مشخصات کامل متقاضیان را در قالب اقدامی مشترک دریافت و در سامانه وارد کنند.

فرماندار خرمشهر در ادامه بر لزوم استفاده کسب‌وکارهای متضرر از کرونا در خرمشهر از تمام تسهیلات قید شده در بخشنامه ابلاغی اعم از تسهیلات مالیاتی و بیمه‌ای تأکید کرد و گفت: در این بخشنامه پنج بخش تسهیلات حمایت مالیاتی، بیمه‌ای، بانکی تعریف شده است که در بخش بانکی تسهیلات تنها یک بخش است و بحث چک و برگشت چک نیز در آن در نظر گرفته شده است.

وی افزود: کسبه می‌توانند از امور مالیاتی نیز بهره‌مند شوند و اگر قرار است که امهال یا تمدید به خسارت دیدگان تعلق گیرد، کسبه خرمشهری هم باید از این فرصت استفاده کنند.

حیدری ادامه داد: در همین راستا برای دستگاه‌هایی همچنین شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی وظایف و تکالیفی محول شده است که باید از کسبه حمایت کنند.

فرماندار خرمشهر از محرومیت اصناف متخلف از این تسهیلات خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی برای مقابله با کرونا، برخی اصناف که شمار آنها کم نیز نبوده با شکستن خودسرانه پلمب و اقدامات دیگری اقدام به کارشکنی کردند که مصداق قانون‌شکنی است و نباید از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

کد خبر 5189587

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حیدری فرمانداری خرمشهر تسهیلات کرونایی ویروس کرونا شیوع کرونا ماه مبارك رمضان کرمانشاه آمار کرونا بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 ماه رمضان ۱۴۰۰ اردبیل محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا گرگان استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۳۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان‌جنوبی از ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مربوط به سفرهای رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، عباس ملکی، امروز _یکشنبه سوم اردیبهشت _در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفرهای استانی رئیس‌جمهور به استان خراسان‌جنوبی در مجموع تعداد ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست در سامانه سامد ثبت و جهت رسیدگی و اقدام به دستگاه‌های اجرایی استان ارجاع شد.

وی با بیان اینکه عمده درخواست‌ها در سفرهای استانی، درخواست کمک مالی و تسهیلات بوده است، تصریح کرد: در راستای رسیدگی به این درخواست‌ها مبلغ ۳۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض و بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه (۱۵ میلیون تومانی با بازپرداخت ۶۰ ماهه) پس از بررسی و استحقاق‌سنجی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی به تفکیک درخواست‌ها در سفرهای رئیس‌جمهور پرداخت و گفت: در سفر اول رئیس‌جمهور (شهریور ۱۴۰۰) در مجموع چهار هزار و ۷۲۰ درخواست ثبت شد.

وی با بیان اینکه برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در راستای پاسخگویی به این درخواست‌ها مبلغ ۵۴ میلیارد ریال به استان تخصیص پیدا کرد، اظهار داشت: در این سفر تعداد هزار و ۲۳۹ متقاضی به بانک‌های عامل و صندوق کارآفرینی امید استان معرفی شده است و به تعداد ۶۳۵ نفر هم تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شد.

ملکی ادامه داد: در جریان این سفر دو هزار و ۳۲۵ متقاضی مساعدت مالی نیز به نهادهای حمایتی معرفی شدند که پس از بررسی و استحقاق‌سنجی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به ۴۳۶ نفر از آنها پرداخت شد.

وی درخصوص درخواست‌های واصله در سفر دور دوم رئیس‌جمهور (آذر ماه ۱۴۰۱) هم گفت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۱۰۴ هزار و ۶۳۴ مورد بوده است.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: برای تعداد ۱۸ هزار و ۴۶۶ متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه در موضوعات هفت‌گانه، مبلغ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به استان (۹ هزار و ۶۰۰ نفر طی سه مرحله) تخصیص پیدا کرد.

وی ادامه داد: متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک‌های عامل استان معرفی شدند و قریب به ۹ هزار نفر نیز تاکنون موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

ملکی با اشاره به اینکه در سفر دوم تعداد ۴۰ هزار و ۷۵۱ متقاضی دریافت مساعدت مالی به نهادهای حمایتی معرفی شدند، گفت: پس از بررسی و استحقاق‌سنجی لازم، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعداد ۱۸ هزار و ۷۱۲ نفر پرداخت شد.

وی با اشاره به وضعیت درخواست‌های مردمی در سفر یک روزه و کاری رئیس‌جمهور (شهریورماه ۱۴۰۲) اظهار داشت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۲۰ هزار و ۵۱۶ مورد بوده است.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: برای تعداد شش هزار و ۱۷۲ متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه در موضوعات هفت‌گانه، در مرحله نخست مبلغ ۵۲۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به استان (سه هزار و ۵۰۰ نفر در پنج اسفندماه ۱۴۰۲) تخصیص پیدا کرد که پس از بررسی، متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک ملی استان معرفی شده‌اند که در حال دریافت تسهیلات هستند.

وی تأکید کرد: تعداد شش هزار و ۸۰۳ درخواست مساعدت مالی هم در این سفر ثبت شده که جهت بررسی به کمیته امداد امام خمینی (ره) ارجاع شده است.

کد خبر 746881

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • نحوه دریافت وام ۵۰۰ میلیونی بانک ملت اعلام شد +مبلغ اقساط
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • جزئیات پرداخت وام سفر دوم رئیس‌جمهور به چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور
  • کاهش نواقص جایگاه‌های سوخت شهرستان سبزوار
  • نواقص جایگاه‌های سوخت‌ غرب خراسان به زیر یک درصد رسیده است
  • عشایر استان مرکزی ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند