Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@15:14:32 GMT

کدام کشورها کمترین نرخ بیکاری را دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۳۶۷۷

کدام کشورها کمترین نرخ بیکاری را دارند؟

به گزارش ایسنا، «فرهیختگان» در ادامه نوشت: با این‌حال هم‌زمان با شیوع واکسیناسیون و بازگشایی تدریجی کسب‌وکارها در کنار تداوم سیاست‌های حمایتی دولت‌ها و بانک‌های مرکزی، نرخ بیکاری مجددا رو به کاهش است.

در ادامه با کشورهایی که کمترین نرخ بیکاری را در جهان دارند، آشنا می‌شوید. این نرخ‌های بیکاری برگرفته از گزارش‌های مراکز آمار این کشورها، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیح آنکه ملاک رتبه‌بندی، آمارهای منتشره مربوط به فوریه امسال بوده است و کشورهایی که آمارهای این ماه را اعلام نکرده‌اند، حتی با وجود کمتر بودن آخرین نرخ بیکاری رسمی اعلام‌شده از نرخ‌های موجود، در این رده‌بندی لحاظ نشده‌اند.

۱- ژاپن: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۲.۹ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: بدون تغییر

۲- هلند: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۳.۶ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: بدون تغییر

۳- تایوان: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۳.۷۳ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۰.۳ درصد کاهش

۴- کره جنوبی: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۴ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۱.۴ درصد کاهش

۵- مکزیک: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۴/۴ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۰.۳ درصد کاهش

۶- مجارستان: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۴.۵ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۰.۲ درصد افزایش

۷- آلمان: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۴.۵درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۰.۳ درصد کاهش

۸- دانمارک: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۳.۷۳ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۰.۱ درصد افزایش

۹- مالزی: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۴.۸ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: ۰.۱درصد کاهش

۱۰- چین: نرخ بیکاری اعلام شده در ماه فوریه: ۵/۵ درصد، میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل: بدون تغییر

برای مقایسه، تا پایان ماه فوریه نرخ بیکاری در استرالیا ۵.۸ درصد، آمریکا ۶ درصد و ایتالیا ۱۰.۲ درصد بوده است.

منبع: الف

کلیدواژه: میزان تغییر نرخ بیکاری به نسبت ماه قبل درصد کاهش ۳ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۳۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • کدام استان‌ها و دستگاه‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی صدرنشین هستند؟
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
  • ویژگی پل های جدید عابر پیاده تهران | این پل ها در کدام نقاط شهر نصب می شوند؟
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد