Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@04:01:32 GMT

بیوگرافی حسام نواب صفوی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۳۷۵۶

بیوگرافی حسام نواب صفوی

حسام نواب صفوی فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی سینما از دانشگاه هنر است اما چون وکالت شغل موروثی خانواده نواب صفوی است و پدرش نیز سال ها قاضی و وکیل بود به همین دلیل میل و علاقه پدرش این بود. ناطقان: حسام نواب صفوی بازیگر خوش چهره، معروف و شناخته شده سینما و تلویزیون کشورمان می باشد که متولد 22 شهریور 1353 در محله میرداماد تهران می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




خانواده حسام نواب صفوی

حسام نواب صفوی دارای سه برادر به نام های هومن و حسین و حسن می باشد که دو برادر او در آمریکا و برادر دیگر هم در آفریقای جنوبی زندگی میکند. و به خاطر خانواده اش زیاد به آمریکا سفر می‌کند اما به گفته خود عاشق ایران است و در ایران زندگی می‌کند و به هیچ عنوان حاضر نیست ترک وطن کند و آرزویش این است که به مهارتی در امر وکالت برسد که روزی بتواند از حقوق ملت ایران در دادگاه بین‌المللی لاهه دفاع کند.

به گفته حسام نواب صفوی پدرش حسام الدین، خان بوده و از ثروتمندان کشور محسوب می شود و شغل پدرش قاضی دادگستری بود و پس از بازنشستگی، به وکالت و ترجمه مشغول شد، پدرش در سال ۱۳۸۸ دار فانی را وداع گفت. و مادرش لیسانس ادبیات دارد و مدتی در وزارت نیرو کار می کرده است.

همچنین عموی اسماعیل نواب صفا نیز ترانه سرا بود و به گفته خودش عمویش مشوق اصلی او در هنر است و عمویش تنها کسی بود که در خانواده به هنر گرایش داشت که چندسال پیش درگذشت.
تحصیلات حسام نواب صفوی

حسام نواب صفوی فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی سینما از دانشگاه هنر است اما چون وکالت شغل موروثی خانواده نواب صفوی است و پدرش نیز سال ها قاضی و وکیل بود به همین دلیل میل و علاقه پدرش این بود که حسام همیشه به سوی حقوق برود و همچنین علاقه ی خود نیز به حقوق، باعث شد که موفق به اخذ مدرک لیسانس حقوق از دانشگاه تهران شود.

همچنین او در کلاس‌های بازیگری مرحوم استاد حمید سمندریان نیز شرکت کرد و فنون بازیگری را زیر نظر این استاد آموخت و از همان جا وقتی 22 ساله بود به سریال بازگشت به خانه در سال 1375 معرفی شد.

    حسام نواب صفوی در حال حاضر موسسه حقوقی نواب صفوی را تاسیس کرده تا در این موسسه به طور خاص در خدمت هنرمندان باشد تا در صورت بروز مشکل به آنها مشاوره و کمک ارائه کند.

    و دلیل اینکه ایشان چندین سال است در تلویزون و سینما فعالیت ندارند تاسیس موسسه حقوق شان است.

در حوزه موسیقی

حسام نواب صفوی علاوه بر بازیگری نوازندگی را نیز تجربه کرده و نواختن پیانو را از 4 سالگی شروع کرده و دارای مدرک افتخاری نوازندگی پیانو می باشد و در ۴ سال اقامت خود در آمریکا دوره های موسیقی و بازیگری را نیز گذرانده است و حتی مدتی به تدریس پیانو مشغول بود.

او برای اولین بار در کنسرت فرزاد فرزین در برج میلاد در حضور مخاطبان زیادی، برای نواختن پیانو به صحنه رفت و هنرنواختن پیانو را به رخ مخاطبان کشید و جدای از نوازندگی حرفه ای او در کنسرت، لباس خاص و یکدست سفید او برق عجیبی در چشم همه انداخت او کت و شلواری با طرحی ویژه که با نورهای صحنه مطابقت خوبی داشت پوشیده بود که تصویر بسیار خوبی از او ارائه داده شد.



حسام نواب صفوی در طول سابقه هنری خود علاوه بر بازی در فیلم های سینمایی به ایفای نقش در سریال های تلویزیونی نیز پرداخته است با بازی در نقش کوتاهی در فیلم «اعتراض »به کارگردانی مسعود کیمیایی به دنیای بازیگری قدم گذاشت.

اما در سال 1384 در مجموعه تلویزیونی «کیف انگلیسی» به کارگردانی ضیاءالدین دری در نقشی منفی ظاهر شد و فیزیک چهره و بازی اش توجه خیلی ها را جلب کرد و باعث شهرت او شد .

همچنین از فیلم های دیگری که شهرتش را چندین برابر کرد و باعث درخشیدن بیشتر شد می توان به فیلم سینمایی «اخراجی ها» ساخته مسعود ده‌نمکی اشاره کرد.

    حسام نواب صفوی درباره بازیگری می گوید: بازیگری مثل بومی است که روی آن نقاشی می‌ کنیم و من فقط برای اینکه نقش را بازی کرده باشم در هر کاری حضور نداشته و این کار را نمی‌ کنم.


سریال های حسام نواب صفوی

    معمای شاه
    تبریز در مه
    سال های مشروطه
    کلاه پهلوی
    کیف انگلیسی
    بازگشت به خانه
    برابر با اصل
    روشن تر از خاموشی
    و...

فیلم های سینمایی حسام نواب صفوی

    زیر سقف دودی
    آس و پاس
    نهنگ عنبر 2
    منشی مخصوص من
    عملیات مهدکودک
    اخراجی ها 3
    عروسک
    تهران 1500
    وقتی همه خوابیم
     اخراجی ها 2
    کلاغ پر
    مهمان
    سوغات فرنگ
    عروس فراری
    ازدواج به سبک ایرانی
    شمعی در باد
    اتانازی
    و...

بازی در نقش الویس پرسلی

حسام نواب صفوی در سال ۱۳۹۳ ادعا کرد کمپانی برادران وارنر یکی از بزرگترین شرکت های فیلمسازی هالیوودی، به او پیشنهاد بازی در فیلم زندگی نامه الویس پرسلی، ستاره موسیقی جهان را داده اند و علت این موضوع شباهت زیاد چهره الویس پرسلی و نواب صفوی به هم بود.

در همین باره سینا ولی الله (مجری شو تلویزیونیِ چند شنبه با سینا) اظهار داشت که حسام نواب صفوی هیچ‌گونه قراردادی با هیچ کمپانی هالیوودی در مورد بازی در نقش الویس پرسلی نداشته‌است و حتی سینا ولی الله در تماسی با کارگردان فیلم زندگی نامه الویس پرسلی در برنامه اش ثابت کرد ادعای حسام نواب صفوی کذب بوده است.

در حواشی این قضایا حسام نواب صفوی در صفحهٔ اینستاگرام خود نوشت به‌دلیل اتهام و تمسخر از سینا ولی‌الله شکایت نموده است.



هنرمند خوش پوش ما از اشخاصی است که به ظاهر خود اهمیت بسیاری می دهد و شخصی خوش مشرب و با سلیقه بوده و  طبق برنامه و سبک خاصی لباس می‌پوشد،و کت و شلوارهای آنچنانی با پیراهن‌های یقه ایستاده طرح‌دار و دوختی کاملا متفاوت از انتخاب‌های او در پوشیدن لباس‌هایش است .

به گفته خود، دوست دارد چیز هایی بپوشد که به وی بیاید همچنین وی علاقه بیشتری به رنگ های سفید و مشکی دارد و به همین دلیل اغلب لباس هایش به رنگ های سفید و مشکی می باشد و تا دلتان بخواهد لباس های مختلف با رنگ های سفید و مشکی دارد.
منبع: عصر ایران برچسب ها: بیوگرافی ، ناطقان ، حسام نواب صفوی ، بازیگر ، بستری ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیوگرافی ناطقان حسام نواب صفوی بازیگر بستری کرونا حسام نواب صفوی الویس پرسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث شیخ بهایی از افسانه تا واقعیت

برخی از افراد نسبت به شیخ‌بهایی نگاهی افراطی داشته و تمام بناهای اصفهان را مدیون حضور او می‌دانند و از سویی مقابل موضوع مذکور یعنی بی تأثیری او نیز موضوعی نادرست است چرا که از عالمان جامع‌الاطرافی بود که به اکثر علوم زمان خود مسلط بود و باید گفت که شیخ از نظر فکری تاثیر فراوانی در تاریخ داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بهاالدین محمد بن عزّالدین حسین بن عبدالصمد حارثی عاملی متخلص معروف به شیخ بهایی، بهاالدین عاملی و شیخ‌الاسلام، فقیه، دانشمند ذوفنون، محدث، حکیم، شاعر و ریاضیدان شیعه در عصر صفویه بود که از بزرگان و مفاخر و نوابغ اواخر قرن دهم و اوایل قرن یازدهم هجری به حساب می‌آید که در جامعیت و تنوع علوم و دانش، کمتر نظیری می‌توان بر او پیدا کرد در واقع او یکی از جامع‌ترین افراد روزگار خویش در وسعت معلومات و تنوع اطلاعات بوده است، از این نظر برجستگی مشخصی در میان فقها و دانشمندان کسب کرده است.

شیخ‌بهایی در زمینه‌های گوناگون نظیر تفسیر، حدیث، فقه، اصول، رجال، فلسفه، دعا، لغت، ریاضی، نجوم، شعر و ادب فارسی و چندین دانش دیگر بیش از ۱۰۰ تألیف دارد اما نکته قابل توجه درباره این شخصیت بزرگ آن است که برخی افراد نگاهی دوگانه به او دارند؛ در واقع برخی تمام معماری اصفهان را اثری از شیخ‌بهایی دانسته و برخی دیگر تمام دستاوردهای او را انکار می‌کنند و در این راستا باید توجه داشت که شناخت شخصیت شیخ، نیاز به نگاهی تاریخی، معتدل و به دور از هرگونه سوگیری دارد چرا که باید گفت شیخ‌بهایی از نظر فکری و فلسفی تأثیری فراوان در روند شهرسازی و معماری اصفهان داشته اما اینکه تا چه میزان آثاری که برخی منسوب به او می‌دانند، درست است، نیاز به بحث و بررسی دارد.

شیخ‌بهایی نقشه بناهای اصفهان را ترسیم کرده است؟

بر همین اساس عبدالله جبل‌عاملی دکترای معماری، استاد دانشگاه و مدیرکل اسبق میراث فرهنگی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نقش حکومت صفوی در ترویج مبانی شیعی اظهار می‌کند: شاه اسماعیل صفوی برای علمی‌سازی lبانی تشیع از دانشمندان شیعه جبل‌عامل دعوت شد تا مدارس علمیه را توسعه دهند و در ادامه مذهب تشیع به‌عنوان مذهب رسمی اعلام شد.

وی ادامه می‌دهد: پس از ۱۰۰ سال یکی از نوادگان صفوی یعنی شاه عباس به حکومت می‌رسد و اصفهان به‌عنوان پایتخت انتخاب می‌شود چرا که در قرن چهارم و پنجم نیز پایتخت بوده است و بر این اساس دارای ظرفیت بوده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به نقش شیخ‌بهایی در توسعه اصفهان تصریح می‌کند: در این تحول افرادی مورد توجه قرار داشته و از آن‌ها مشورت‌خواهی می‌شد و در این میان موضوع شهرسازی و ایجاد مناطق جدید شهری مورد توجه قرار گرفت و اسکندر بیک منشی شاه عباس نوشته که دستور داده شد با متخصصان مختلف از جمله معماری، زمین‌شناسان و طبیعت‌شناسان برای توسعه شهر هیئتی تشکیل شود تا برای توسعه برنامه‌ریزی شود.

جبل‌عاملی با یادآوری اینکه شیخ‌بهایی احتمالاً در این موضوع مسئولیت این گروه را برعهده داشته و طبق اسناد و مواردی که باقی‌مانده، دستورالعمل تقسیم آب زاینده‌رود از نوشته‌های شیخ‌بهایی است، عنوان می‌کند: وی طبیعتاً برای دیگر تصمیم‌گیری‌ها نیز مؤثر بوده و در این راستا درباره توسعه شهر به سمت جنوب نیز تصمیم‌گیری شده است.

وی در خصوص میراث شیخ‌بهایی برای اصفهان توضیح می‌دهد: شیخ‌بهایی فردی عالم و دانشمند بوده که در تمام زمینه‌ها صاحب‌نظریه بوده و مدتی نیز شیخ‌الاسلام اصفهان بوده که در مباحث حقوقی نیز مسئولیت داشته و بر این اساس مورد توجه قرار گرفته اما اینکه شیخ‌بهایی نقشه بناها را کشیده باشد و نظارت دائمی داشته باشد، اینچنین نبوده است.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه حضور و مورد مشورت قرار گرفتن شیخ‌بهایی امری مسلم است، می‌گوید: به‌عنوان مثال برای ورودی مسجد جامع عباسی و محور میدان امام (ره) از قدرت خلاقیت شیخ‌بهایی استفاده شده و اگر بررسی کنیم شاهدیم که مسجد امام جهت قبله ثابتی دارد و امکان جابه‌جایی نیست و در این راستا به جایی می‌رسد که به بازارهای موجود برسد و فاصله‌ای در شهر نیفتد از سویی نهر آبی در میدان احداث می‌شود که به نام جوب‌شاه پدید آمد.

جبل‌عاملی با بیان اینکه شیخ‌بهایی به‌عنوان یک عضو مشورتی با لیاقت و آگاهی کامل فعالیت داشته است، می‌گوید: موضوع معماری و شهرسازی موضوعاتی توأمان است و در این راستا جانمایی آثار مرتبط با موضوع شهرسازی بوده است.

آثار منسوب به شیخ‌بهایی نیاز به بررسی بیشتری دارد

محمدحسین ریاحی دکترای تاریخ، پژوهشگر و استاد دانشگاه نیز با تاکید بر این نکته که یکی از مسائل مهم آن است که شیخ‌بهایی چه شخصیتی بود، اظهار می‌کند: یکی از نوابغ و شخصیت‌های علمی دوران صفوی شیخ‌بهایی بود که در جبل‌عامل لبنان متولد و به همراه خانواده‌اش راهی ایران شد و در این راستا باید گفت که استقبال دولت شیعه مذهب صفوی و سخت‌گیری حکام عثمانی نسبت به شیعیان باعث شد برخی خاندان‌ها به عراق و ایران مهاجرت کنند.

وی با بیان اینکه شیخ‌بهایی شخصیتی است که در ابتدا به خودسازی، مراتب علمی و عملی دست پیدا کرد، ادامه می‌دهد: در این راستا وی در دانش‌های مختلف تبحر داشته و سرانجام به مقام شیخ‌الاسلام دست پیدا کرد؛ شاگردان فراوان که برخی از مفاخر اصفهان هستند، پرورش یافته شیخ بهایی هستند و از سویی آثار مکتوب فراوانی دارد و در این راستا می‌توان گفت او در شعر و ادب کم‌نظیر بوده است.

این پژوهشگر تاریخ و استاد دانشگاه با یادآوری اینکه شیخ‌بهایی در سال ۱۰۳۰ از دنیا می‌رود و پیکر او مدتی در امامزاده درب امام بوده و پس از تشییع در اصفهان و میدان و نقش جهان به مشهد مقدس منتقل می‌شود، تصریح می‌کند: دولت صفوی دارای جایگاه خاصی در تاریخ ایران بود و در این راستا نقشی مهم در کوتاه شدن دست دشمن داشت و شاهدیم که اوج قدرت صفوی نیز در اصفهان است، بر همین اساس به نیاز است شهری با قدرت از نظر فرهنگی، اقتصادی و… باشد که شیخ‌بهایی بنا به نقل بسیاری در این زمینه نقش‌آفرینی داشته است.

ریاحی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شیخ‌بهایی تاکید می‌کند: شیخ‌بهایی انسانی نبود که خود را مطرح کند یعنی سلوک او اجازه نمی‌داد خود را در معرض برخی موارد قرار دهد اما هدف او این بود که دولتی تقویت شود که مروج و معرف شیعه امامیه باشد؛ راجر سیوری صفویه شناس معاصر معتقد است شیخ‌بهایی دست راست شاه در عملی ساختن طرح بلندپروازانه بود یعنی اوج قدرت صفوی نیازمند مهندسی و معماری بود که شیخ‌بهایی این نقش را به عهده داشت.

وی با بیان اینکه از دوران صفوی بسیاری از اقدامات منسوب به شیخ‌بهایی است که نیاز به بررسی دارد چرا که برخی موارد اشتباه است‌، عنوان می‌کند: شاهدیم برخی افراد بدون مطالعه تاریخ حتی منارجنبان را منسوب به شیخ‌بهایی می‌دانند در حالی‌که این بنا مربوط به دوره ایلخانی است هرچند ممکن است در دوران صفویه اقداماتی انجام گرفته باشد، از سویی برخی افراد مدرسه چهارباغ را به شیخ‌بهایی منسوب کردند در حالی که شیخ‌بهایی سال ۱۰۳۰ فوت کرده و این مدرسه اوایل قرن دوازدهم یعنی حدود ۱۰۰ سال بعد ساخته شده است.

این پژوهشگر تاریخ و استاد دانشگاه با اشاره به نقش شیخ‌بهایی در تدوین تومار زاینده‌رود می‌گوید: بسیاری از افراد معتقدند پیش از اسلام نیز توماری در زمان اردشیر بابکان نوشته شده و قبل از شیخ‌بهایی و دوران شاه تهماسب نیز توماری وجود داشته، در این راستا باید گفت شیخ‌بهایی در تقسیم آب زاینده‌رود بی تأثیر نبوده است.

ریاحی با تاکید بر اینکه شیخ‌بهایی را باید یک نخبه دانست که تحولات زیادی ایجاد کرده و در این راستا بعید نیست تحولات بزرگ را در اصفهان رقم زده باشد، تصریح می‌کند: شیخ‌بهایی شخصیتی عمیق است که تجارب زیاد و سفرهای متعددی داشته و در این راستا باید گفت در تمام علوم رسمی زمان خود به نحوی دست داشته است و در این راستا در کنار علوم و معارف مهم‌ترین فعالیت او در ریاضی و معماری است بنابراین شاهدیم که مهندسی فقیه است و در این راستا شاهد نمونه معماری و تفکر او در مسجد جامع عباسی هستیم.

وی با یادآوری اینکه امروزه سبک خاصی در معماری نداریم و در این راستا شاهدیم که در نماسازی شهرها دچار آشفتگی شده‌ایم و اگر از الگوهای خود بهره‌برداری کنیم، شاهد تغییر در این شرایط خواهیم بود، می‌گوید: سرمایه‌های قدیمی نیاز به پاسداری دارد و در این راستا باید در اصفهان از نخبگان، ظرفیت‌های مادی و معنوی بهره برد.

به گزارش ایمنا، زمانی که به پای صحبت برخی از افراد می‌نشینیم، شاهد ادعاهای بسیاری درباره شیخ بهایی هستیم که بسیاری از آن‌ها غیر قابل اثبات است؛ در این راستا برخی ساخت پل خواجو، مسجد شیخ لطف‌الله، میدان نقش جهان و منارجنبان را به او نسبت داده‌اند و این‌که چه دلایلی پشت این سخنان است مشخص نیست اما برخی علاقه زیاد مردم آن زمان به شیخ‌بهایی را عاملی برای این امر می‌دانند.

البته که نگاه مقابل موضوع مذکور یعنی بی تأثیری شیخ‌بهایی نیز موضوعی کاملاً اشتباه است چرا که او از عالمان جامع‌الاطرافی بود که به اکثر علوم زمان خود مسلط بود و با آثار متعددی که در حوزه‌های مختلف نوشت به گسترش و پیشرفت علم و دانش کمک کرد.

کد خبر 746771

دیگر خبرها

  • اعزام پسران کشتی فرنگی قم به جام بین المللی صفوی
  • برگزاری رقابت‌های بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی از فردا
  • موضوع اصلی شورای سلامت استان بوشهر در سال جاری پسماند است
  • (ویدئو) آنونس رسمی «مست عشق» رونمایی شد
  • آنونس رسمی «مست عشق» رونمایی شد
  • بسترسازی برای اعتلای ورزش اردبیل
  • آمادگی اردبیل برای میزبانی از رقابت‌ های بین المللی کشتی فرنگی «جام صفوی»
  • آمادگی اردبیل برای میزبانی از رقابت‌های بین المللی کشتی فرنگی «جام صفوی»
  • ۳ اردیبهشت بزرگداشت شیخ بهایی + بیوگرافی و آثار
  • میراث شیخ بهایی از افسانه تا واقعیت