Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@00:44:26 GMT

محققان: کرونای انگلیسی باعث بیماری شدیدتر نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۴۱۵۸

محققان: کرونای انگلیسی باعث بیماری شدیدتر نمی‌شود

بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله پزشکی لنست منتشر شد، یک نوع بسیار مسری کووید ۱۹ که برای اولین بار در انگلیس شناسایی شد، باعث بیماری شدیدتر در بیماران بستری نمی‌شود.

به گزارش جام جم آنلاین، بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله پزشکی لنست منتشر شد، یک نوع بسیار مسری کووید ۱۹ که برای اولین بار در انگلیس شناسایی شد، باعث بیماری شدیدتری در بیماران بستری نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سویه که با نام «B.۱.۱.۷» شناخته می‌شود، اواخر سال گذشته در انگلیس شناسایی شد و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، به رایج ترین سویه در ایالات متحده تبدیل شده است. B.۱.۱.۷ همچنین سویه ویروسی غالب در اکثر مناطق اروپا است و مطالعات قبلی نشان داده بود که احتمال مرگ نسبت به انواع طبیعی آن بیشتر است.

این مطالعه گروهی از ۴۹۶ بیمار کووید ۱۹ را که در ماه‌های نوامبر و دسامبر سال گذشته در بیمارستان‌ های انگلیس پذیرفته شده بودند، مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و نتایج بیماران آلوده به B.۱.۱.۷ یا انواع دیگر را مقایسه کرد.

محققان هیچ تفاوتی در خطرات بیماری شدید، مرگ یا سایر نتایج بالینی در بیماران با B.۱.۱.۷ و سایر گزینه‌ها مشاهده نکردند.

محققان در این مطالعه گفتند: «داده‌های ما، در چارچوب و محدودیت‌های یک مطالعه در دنیای واقعی، اطمینان اولیه را به وجود می‌آورد که شدت بیماران بستری با نوع B.۱.۱.۷ تفاوت چشمگیری با شدت بیماری در سایر گونه‌ها ندارد».

کارشناسان دیگری باور دارند «یافته‌هایی که بیانگر این است که عفونت B.۱.۱.۷ باعث افزایش خطر بیماری شدید و مرگ و میر در این گروه پرخطر نیست، اطمینان بخش است اما در مطالعات بزرگتر نیاز به تأیید بیشتر دارد».

یک مطالعه جداگانه که در مجله پزشکی «Lancet Public Health» منتشر شده است، نشان داد که واکسن‌ها احتمالاً در برابر نوع انگلیس موثر هستند.

به گفته دانشمندان انگلیسی، نوع انگلیسی ویروس کرونا حدود ۴۰-۷۰ درصد بیشتر از انواع قبلی قدرت انتقال دارد.

این مطالعات همچنین یافته‌های قبلی را تأیید می‌کند که B.۱.۱.۷ مسری‌تر از اناوع دیگر است.

لینک کوتاه: asriran.com/003GlD

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس

.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ عوامل جناح راستگرای افراطی در لندن که پرچم انگلیس را بر دوش داشتند، مقابل دفتر نخست وزیری این کشور با نیرو‌های پلیس درگیر شدند.
امروز که همزمان با روز جورج مقدس در انگلیس است، ده‌ها نفر از افراد راستگرا در لندن، با خروج از محلی که پلیس در برابر دفتر نخست وزیری به آنان اختصاص داده بود، با نیرو‌های پلیس درگیر شدند. در تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، یکی از این نژادپرستان در لندن، با چتر به نیرو‌های پلیس حمله می‌کند.
بخشی از مردم در بریتانیا، به اهتزاز در آوردن پرچم انگلیس را نشانه نژادپرستی انگلیسی‌ها می‌دانند. شماری از تماشاگرنما‌ها در مسابقات ورزشی، از جمله در باشگاه‌های فوتبال، با پرچم انگلیس به رقبا حمله می‌کنند. به نوشته ایندیپندنت، امروز نیز شماری از حاضران در برابر دفتر نخست وزیری انگلیس، با سر دادن شعاری‌های نژادپرستانه، از تامی رابینسون، نژادپرست مشهور انگلیسی حمایت می‌کردند.
پرچم انگلستان یا بریتانیا تلفیقی از پرچم انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی است، اما گروه‌های راست افراطی فقط پرچم انگلیس را که دارای زمینه سفید با صلیب قرمز در وسط آن است پرچم این کشور می‌دانند.
پلیس با توسل به نیرو‌های ویژه و اسب سوار تلاش کرد این تظاهرات را مهار کند.

دیگر خبرها

  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • حمله نژاد پرستان انگلیسی به زنان محجبه