Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، علی اسحاقی رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: تزریق آزمایشی واکسن رازی کووپارس پس از گذراندن مراحل مختلف پیش‌بالینی ۱۰ اسفند شروع شد.

وی اظهار کرد: اکنون در این مرحله ۱۳۳ نفر دز اول و ۷۳ نفر هم دز دوم رادریافت کردند.

اسحاقی افزود: از ۱۳ پیش‌قراول هم که هر دو دز را دریافت کردند، آزمایش گرفته شد و نتیجه بررسی ایمنی‌زایی خیلی خوب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با بیان اینکه واکسن رازی تنها واکسن بدون مشابه خارجی است، گفت: این واکسن در سه دز مورد استفاده قرار می‌گیرد که ۲ دز تزریقی و یک دز استنشاقی آن است.

وی در خصوص دز واکسن استنشاقی توضیح داد: دز استنشاقی دستگاه تنفسی فوقانی را ایمن می‌کند و در این صورت افرادی که ناقل بدون علامت هستند، بعد ۱۴ روز ناقل نخواهند بود.

اسحاقی یادآور شد: مرحله دوم تزریق واکسن رازی دو یا سه هفته دیگر با تزریق روی ۵۰۰ داوطلب آغاز خواهد شد.

کد خبر 595185 برچسب‌ها كرونا در ايران واکسن رازی واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران واکسن رازی واکسن کرونا واکسن رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد

        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از ۵۲۱ هزار دز واکسن فلج اطفال از این تعداد برای جمعیت ایرانی و مابقی برای جمعیت اتباع غیر ایرانی انجام شده است.   دکتر زهرا نهبندانی با بیان اینکه پارسال هیچ مورد مثبت بیماری فلج اطفال در خراسان رضوی ثبت و گزارش نشده است، ادامه داد: واکسیناسیون فلج اطفال برای کلیه نوزادان در بدو تولد، ۲ ماهگی، چهار ماهگی، ۶ ماهگی، ۱۸ ماهگی و ۶ سالگی انجام می‌شود.   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واکسیناسیون فلج اطفال در مبادی ورودی مرزی زمینی و هوایی جهت اتباع خارجی کشورهای دارای موارد مثبت فلج اطفال، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در حاشیه شهر، مناطق پرخطر از نظر فلج اطفال و مراکزی که جمعیتهای مهاجرین و اتباع سکونت دارند از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی فلج اطفال به شمار می رود.   نهبندانی افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ هزار و ۱۶۳ دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی ارائه شده است که از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۷۹ دز برای جمعیت ایرانی و مابقی برای اتباع غیرایرانی خورانده و تزریق شده است.   شناسایی ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده که هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است.   نهبندانی با اشاره به اهمیت برنامه‌ جهانی‌ ریشه‌ کنی‌ فلج‌ اطفال‌ و حفظ‌ دستاوردهای‌ آن‌ افزود: واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال امسال‏ در ۲ نوبت شامل نوبت نخست از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه و نوبت دوم از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ماه اجرا می‌شود.   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرچند تلاش‌ها برای‌ تحقق‌ اهداف‌ برنامه‌ ریشه کنی فلج اطفال در ۲ کشور همسایه و بومی‌ افغانستان و پاکستان‌ همچنان‌ تداوم‌ دارد، اما افزایش‌ تردد به‌ داخل‌ کشور به‌ دنبال‌ تحولات‌ سیاسی‌ کشورهای‌ همسایه‌ و همچنین‌ پوشش‌ پایین‌ واکسیناسیون‌ جاری‌ و تکمیلی‌ در برخی‌ مناطق‌ این‌ ۲ کشور، نشان‌ دهنده‌ خطر بالای‌ ورود ویروس‌ به‌ کشورمان‌ است.   نهبندانی با بیان اینکه تداوم‌ وضعیت‌ عاری‌ از فلج‌ اطفال‌ در سالهای‌ اخیر نشان از تلاش کارکنان بهداشتی برای دستیابی به‌ پوشش‌ بالای‌ واکسیناسیون‌ و عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالیانه‌ است‌، ادامه داد: بر اساس‌ توصیه‌های‌ سازمان‌ جهانی‌ بهداشت‌، برای‌ حفظ‌ این‌ دستاورد بزرگ‌ و به‌ حداقل‌ رساندن‌ خطر ورود و چرخش‌ مجدد ویروس‌ فلج‌ اطفال‌، لازم‌ است‌ عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالانه‌ انجام‌ شود.   او گفت: در این برنامه کلیه‌ مهاجران‌ خارجی‌ که‌ در اردوگاه‌ها و یا خارج‌ از اردوگاه‌های خراسان رضوی اقامت‌ دارند، خانوارهای‌ ساکن‌ در محل‌ تجمع‌ مهاجران‌ خارجی‌، کلیه‌ مناطق‌ زیر پوشش‌ تیم‌ های‌ سیار، کلیه‌ کودکان‌ زیر پنج سالی‌ که‌ احتمالاً همراه‌ مادران‌ خود در زندان‌ها اقامت‌ دارند و همچنین کلیه‌ نقاطی که‌ پوشش‌ نوبت سوم فلج اطفال آنها کمتر از ٩٥ درصد است، زیر پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار می‌گیرند.  

دیگر خبرها

  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد