Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی رضاخواه گفت: دارویی‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین کشورهای خارجی به فروش می‌رود، داروهایی هستند که نیاز به تجویز نسخه پزشک نداشته و در حقیقت داروهای عمومی محسوب می‌شود، مثل قرص سرماخوردگی که البته خرید این دست از داروها از فروشگاه‌های آنلاین هم مجاز است که ماهم میتوانیم از این شیوه و ظرفیت فروشگاههای اینترنتی در کشورمان استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ مجتبی رضاخواه، نماینده مردم تهران درباره ظرفیت تجارت الکترونیک برای دسترسی مردم به کالاهای سلامت محور، گفت: خیلی ما در این زمینه ضعف داریم ولی قاعدتاً بهترین روش آن است که ما از ابزارهای فناوری اطلاعات استفاده کنیم تا دسترسی مردم را تسهیل کنیم که البته این موضوع شاید لزوما مربوط به دارو نباشد و مربوط به کل خدمات پزشکی و بهداشتی و کالاهای غیردارویی باشد.

مجتبی رضاخواه رئیس فراکسیون اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دارویی‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین کشورهای خارجی به فروش می‌رود، داروهایی هستند که نیاز به تجویز نسخه پزشک نداشته و در حقیقت داروهای عمومی محسوب می‌شود، مثل قرص سرماخوردگی که البته خرید این دست از داروها از فروشگاه‌های آنلاین هم مجاز است که ماهم میتوانیم از این شیوه و ظرفیت فروشگاههای اینترنتی در کشورمان استفاده کنیم.

وی افزود: ممکن است در فروشگاه‌های آنلاین عرضه کننده دارو این موضوع مطرح شود که آن فروشگاه بایستی مسئولیت کیفیت و تاریخ ساخت آن دارو را بپذیرد که البته این کار سازوکار خودش را دارد.

رئیس فراکسیون اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی درباره میزان حمایت دولت از فروشگاه‌های آنلاین به منظور عرضه داروهای بدون نسخه و فروش تجهیزات پزشکی تصریح کرد:‌ موضوع عرضه دارو در فروشگاه‌های آنلاین با فروش تجهیزات پزشکی متفاوت است و هدف از عرضه داروهای بدون نسخه و یا فروش تجهیزات پزشکی در فروشگاه‌های آنلاین آن است که بتوانیم خدمات بهتری را به صورت عمومی ارائه کنیم.

رضاخواه اظهار داشت: در خیلی از کشورها از ابزارهای فناوری و اطلاعات برای ارائه خدمات بهتر در حوزه سلامت به مردم استفاده می‌کنند. این در حالی است که تمامی نسخه‌ها در آن کشورها الکترونیک است و پزشکی که این کار را انجام می‌دهد نسخه را به بیمارش نمی‌دهد و این کار را به صورت آنلاین و الکترونیک برای یک داروخانه‌ای که بیمار آدرس آن را اعلام می‌کند ارسال می‌کند و وقتی به آن داروخانه مراجعه کنیم متصدی آن دارو را آماده کرده و تحویل می‌دهد اما نکته مهم که آن است که در این فرایند همه چیز قابلیت ثبت و رصد دارد و می‌توانیم از ابتدا تا انتهای عمر داروهایی که نیازمند تجویز پزشک بوده است را رصد کرده باشیم.

وی افزود: اگر بتوانیم از ظرفیت فروشگاه‌های آنلاین عرضه داروهای بدون نسخه، کالاهای غیردارویی و فروش تجهیزات پزشکی در قالب و بستر نسخه الکترونیک استفاده کنیم، امکان رصد خیلی از امورات پزشکی افراد امکانپذیر است.

رئیس فراکسیون اقتصاد دیجیتال مجلس با اشاره به ورود مجلس به نسخه الکترونیک پزشکان، تاکید کرد: استفاده از بستر فناوری اطلاعات و ابزارهای الکترونیکی برای توسعه خدمات بهداشت سلامت الکترونیکی جامعه حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم تا در نهایت موجب افزایش طول عمر افراد جامعه شویم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو فروشگاه های آنلاین فروش تجهیزات پزشکی داروهای بدون نسخه ظرفیت فروشگاه استفاده کنیم عرضه دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی

دریافت 6 MB

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی گفت: «این کار شرایط خاص خودش را دارد. شهرداری تهران برای تنظیم بازار و ایجاد ثبات خدمت گذاری بهتر، هم میادین تره بار و هم فرشگاه شهروند را دارد تا بتواند از تنش‌های حوزه بازار جلوگیری و خدمات را توسعه دهد.»

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: «اکنون بیش از ۵۵ درصد میوه و تره بار تهران توسط میادین تره بار توزیع می‌شود و اگر کوچکترین اتفاقی در این میادین رخ دهد عملا معیشت مردم آسیب می‌بیند.»

او در خصوص قرار داد واگن های چینی هم گفت که کارها در حال پیگیری و انجام هستند.

در حال تکمیل است...

کد خبر 846908 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران

دیگر خبرها

  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • وقتی پزشک عمومی نسخه لاغری می‌پیچد!
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟