Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: ۱.۱ میلیون تن چغندرقند پاییزه در سال زراعی جاری در کشور تولید شود.

به گزارش برنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حصادی با اعلام این مطلب گفت: برآورد می کنیم از این میزان تولید چغندرقند پاییزه، بیش از ۱۳۰ هزار تن شکر استحصال شود.

وی، سطح زیر کشت چغندرقند پاییزه کشور در سال زراعی جاری را بیش از ۲۷ هزار هکتار عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی افزود: بیش از ۱۸ هزار هکتار معادل ۷۰ درصد کشت چغندرقند پاییزه کشور در استان خوزستان انجام شده است.

حصادی در عین حال اظهار داشت: کشت چغندرقند در قالب کشاورزی قراردادی و با انعقاد قرارداد کشت انجام می شود.

وی با بیان این که سطح زیر کشت چغندرقند پاییزه در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ افزایش چشمگیری داشته است، خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته، سطح زیر کشت چغندرقند پاییزه ۱۶ هزار و ۳۷۹ هکتار با تولید ۹۴۹ هزار و ۵۷۲ تن و  میانگین عملکرد تولید  ۵۸ تن در هکتار بوده است .

وی با اشاره به این که برداشت چغندرقند پاییزه در سال زراعی جاری در استان خوزستان آغاز شده است، گفت: عملیات برداشت این محصول در کشور تا تیر ماه ادامه خواهد داشت.

حصادی درباره برنامه افزایش تولید چغندرقند پاییزه به منظور صرفه جویی در مصرف آب اذعان داشت: ما به دنبال این هستیم تا حدود ۵ تا ۷ میلیون تن تولید چغندرقند پاییزه در کشور اتفاق بیفتد که با توجه به محدودیت ظرفیت های صنعتی، این هدف دست کم در چهار سال آینده محقق می شود.

وی ادامه داد: در صورت افزایش ظرفیت صنعتی و احداث کارخانه های قند جدید،  امکان ۳۰ تا ۵۰ هزار هکتار توسعه کشت چغندرقند پاییزه در استان خوزستان وجود دارد.

به گفته مجری طرح چغندر قند کشور، حدود پنج متقاضی و سرمایه گذار جدید، پیگیر احداث کارخانه های قند در استان خوزستان هستند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به دلیل پایین بودن ظرفیت تحویل کارخانه های قند موجود در استان خوزستان، بخش قابل توجهی از چغندرقند تولیدی استان با صرف هزینه های گزاف حمل، به کارخانه های قند مستقر در خارج از استان تحویل می شود.

حصادی، افزایش عملکرد تولید در چغندرقند را از برنامه های معاونت امور زراعت نام برد و اظهار داشت: در این راستا، سال گذشته پروژه بررسی علت خلاء عملکرد در چغندرقند در کل کشور اجرا شد.

وی افزود: با اجرای این پروژه به دنبال شناسایی مشکلات مربوط به عملکرد تولید هستیم و از جمله این مشکلات میزان تراکم بوته در هکتار است.

مجری طرح چغندر قند کشور گفت: اگر بتوانیم تراکم بوته در مزارع چغندرقند را به ۸۰ تا ۱۲۰ هزار بوته در هر هکتار برسانیم، افزایش عملکرد چشمگیری خواهیم داشت.

وی درباره آبیاری مزارع چغندرقند نیز اذعان داشت: سیستم های نوین آبیاری مانند آبیاری قطره ای (تیپ) و بارانی در مزارع چغندرقند در حال گسترش است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شکر وزارت جهاد کشاورزی استان خوزستان کشاورزی صرفه جویی در مصرف قند سرمایه مشکلات استان خوزستان صرفه جویی در مصرف قند مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پاییزه در سال زراعی چغندرقند پاییزه سال زراعی جاری استان خوزستان کارخانه های قند کشت چغندرقند مجری طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی محوریت شعار سال جاری را تأکید بر نقش مردم در رونق اقتصادی و جهش تولید دانست و گفت: رکن جهش تولید، جامعه کارگری و کارفرمایی است و این امر با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدصولت مرتضوی در نشست هم‌اندیشی با منتخبان سی‌وپنجمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه با گرامیداشت یاد شهدای کارگر اظهار کرد: تلاش در جهت تأمین معیشت خانواده‌، مانند جهاد در راه خداست.

وی با تأکید بر اینکه کار، بستر استقلال یک کشور را فراهم می‌کند و کشور را به توسعه اقتصادی می‌رساند، افزود: کارگران در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون پیشگام تولید و توسعه کشور بوده‌اند.

وزیر کار با بیان اینکه به همه کارگران ایران اسلامی افتخار می‌کنیم و توفیق خدمت به این قشر را سعادت می‌دانیم، گفت: پیرو تأکید مقام معظم رهبری در دیدار امروز با کارگران، تأمین امنیت شغلی کارگران را در اولویت قرار می‌دهیم.

مرتضوی بیان کرد: امنیت شغلی با پایداری صنایع و واحدهای تولیدی پدیدار می‌شود و همه توان دولت در این راستا به همگرایی رسیده است.

وی محوریت شعار سال جاری را تأکید بر نقش مردم در رونق اقتصادی و جهش تولید دانست و گفت: رکن جهش تولید، جامعه کارگری و کارفرمایی است و توجه به جهش تولید با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقتدار امروز کشور را مرهون مجاهدت کارگران عنوان کرد و افزود: همه این موارد با سرپنجه تدبیر و تخصص نخبگان کارگری محقق شده است.

مرتضوی با اشاره به معرفی منتخبان کار و تولید به بنیاد ملی نخبگان گفت: ایجاد شبکه ارتباطی و انتقال تجربیات کارگران نمونه به نسل جوان باید به‌خوبی دنبال شود.

وی برگزیدگان جشنواره امتنان را سفیران جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید خطاب قرار داد و تأکید کرد: کارگران نمونه در حوزه‌های فولاد، انرژی، معادن، پزشکی و کشاورزی، باید راویان پیشرفت جمهوری اسلامی ایران باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بخشی از صنایع کشور در دوره‌های گذشته به تعطیلی کشیده شد که با نگاه راهبردی دولت مردمی این واحدها احیا شده است.

مرتضوی اظهار داشت: در حوزه مسکن کارگران هم می‌توان از دانش نخبگان کارگری استفاده کرد و می‌توان شاهد افزایش بهره‌وری بود.

کد خبر 747832

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۵ درصدی بارش‌های سال زراعی جاری
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی
  • پیش‌بینی تولید ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه در سال جاری
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان