Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرکنسول آمریکا در منطقه کردستان عراق امروز(چهارشنبه) به دنبال حمله روز گذشته به مرکز موساد در این منطقه، گفت که الحشد الشعبی برای عراق خطرناک است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرکنسول آمریکا در منطقه کردستان عراق ایران و الحشد الشعبی را برای عراق خطرناک خواند.

به گزارش کانال تلگرامی صابرین نیوز، «راپ والر» سرکنسول آمریکا در منطقه کردستان عراق امروز(چهارشنبه) به دنبال انتشار اخبار حاکی از وقوع حمله به نهادهای جاسوسی موساد در منطقه کردستان عراق گفت: ایران و الحشد الشعبی برای عراق خطرناک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مدعی شد که گروه‌های مسلح شبه نظامی طرفدار ایران در عراق اصلا در حفاظت از نهادهای دیپلماتیک کشورها منضبط نیستند.

منابع عراقی شامگاه سه شنبه از وقوع حمله‌ای به مرکز اطلاعات و عملیات ویژه سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در شمال عراق خبر دادند.

کانال «صابرین نیوز» و «مرکز الاعلام المقاوم» به نقل از منبعی امنیتی گزارش دادند که گروهی ناشناس اقدام به حمله به این مرکز متعلق به موساد کرده که در نتیجه آن شماری از «نیروهای اسرائیلی» کشته یا زخمی شده‌‌اند.

این منابع به جزئیات بیشتر در این باره اشاره‌ای نکرده‌اند ولی گفتند که جزئیات بیشتر این عملیات به‌زودی منتشر خواهد شد.

منطقه کردستان عراق جزو مناطقی است که رسانه‌ها و منابع این کشور بارها درباره فعالیت عناصر صهیونیست هشدار داده‌اند. رژیم صهیونیستی در جریان همه‌پرسی جدایی این منطقه از عراق در سال ۲۰۱۷ از این همه ‌پرسی غیرقانونی حمایت کرده بود.

سازمان الحشد الشعبی که تحت فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق فعالیت می‌کند، به دنبال فتوای تاریخی جهاد کفایی مرجعیت دینی عالی در عراق در سیزدهم ژوئن ۲۰۱۴ (۲۳ خرداد۹۳) برای مبارزه با داعش تشکیل شد.

اگرچه هسته تشکیل دهنده الحشد الشعبی را شیعیان عراق تشکیل می‌دهند، اما دیگر اقوام عراقی از جمله اهل تسنن، کردها، ایزدی‌ها و مسیحیان هم در آن حضور دارند.

الحشد الشعبی علاوه بر نقش بسیار مهم آن در مبارزه با داعش و آزادسازی مساحت گسترده‌ای از عراق از چنگ تروریست‌ها، در تامین امنیت زائران و شهروندان در مناسبت های مختلف هم نقش بسزایی داشته است.

با برجسته شدن نقش الحشد الشعبی در تامین امنیت در عراق، آمریکایی‌ها که از انحلال این سازمان ناامید شدند، مواضع نیروهای الحشد را در مناطق مختلف عراق هدف گرفتند و در دوازدهم دی ماه ۱۳۹۸ ابومهدی المهندس نائب رئیس الحشد الشعبی را به همراه سردار قاسم سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک حمله هوایی نزدیک فرودگاه بغداد به شهادت رساندند.

با وجود همه این فشارها مردم عراق بارها با برپایی تظاهرات حمایت خود را از الحشد الشعبی اعلام و بر لزوم اخراج نظامیان اشغالگر آمریکایی از خاک کشورشان تاکید کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرکنسول آمریکا اقلیم کردستان عراق الحشد الشعبی منطقه کردستان عراق سرکنسول آمریکا برای عراق خطرناک الحشد الشعبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دستاوردهای ایران در مرکز شرق شناسی روسیه 

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از مسکو، جمعی از اندیشمندان ، ایران‌شناسان ، مورخان و شرق‌شناسان روسیه و حوزه اوراسیا ، سفرای ایران و روسیه در مسکو و تهران و دیپلمات‌های ارشد ، در همایشی علمی- بین‌المللی به میزبانی انستیتو شرق‌شناسی روسیه ، که به صورت حضوری و برخط برگزار شد، عملکرد جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف و نقش کشورمان در صحنه تحولات منطقه‌ و جهان را واکاوی کردند.
النا دونایووا، شرق‌شناس و مدیر اجرایی همایش در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه مؤسسه شرق‌شناسی در این نشست دو روزه عملکرد جمهوری اسلامی ایران در ۴۵ سال گذشته را مورد واکاوی دقیق قرار خواهد داد افزود: ایران‌شناسان ، مورخین و سیاستمداران حاضر در این نشست معتقدند که جمهوری اسلامی توانسته است بسیاری از ایده‌های انقلاب سال ۵۷ از جمله در زمینه حمایت از مستضعفان جهان و ایستادگی در برابر استکبار را محقق کند.
رئیس انستیتو شرق‌شناسی آکادمی ملی علوم روسیه در آغاز این نشست گفت: امروز این کنفرانس در شرایط بسیار ویژه‌ای برگزار می‌شود که تاریخ و تحولات دنیای معاصر در مقابل چشمان ما در حال شکل گرفتن هستند و بسیاری از برنامه‌ها و تحولات با سرعت زیادی در حال رخ دادن هستند.
علی‌اکبر علی‌اکبروف ، با اشاره به رخدادهای اخیر در منطقه گفت : در این تحولات، نه تنها روسیه،‌ بلکه ایران هم نقش آفرین است.
کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه نیز گفت: انقلاب اسلامی ایران،‌ نخستین انقلاب از نوع خود بود که استقلال از ساختار موجود دنیا را مطرح کرد و آغازگر روند تحول به سمت نظام چندقطبی بود.
کاظم جلالی با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری و اهداف انقلاب اسلامی گفت: به دنبال انقلاب اسلامی، لرزه عظیمی در دنیا ایجاد شد که موجب شد، اقدامات برای مقابله با ساختار قدرت جهانی شکل گیرد.
وی تاکید کرد : آنچه در جهان اتفاق می‌افتد مبنی بر تضعیف هژمونی قدرت مرکزی با محوریت ایالات متحده آمریکا نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران است و امروز کشورهای زیادی، این مسیر را طی‌ می‌کنند که دلیل آن ماهیت زشت هژمونی آمریکا در دنیا است.
الکسی ددوف ، سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز در پیامی به این کنفرانس علمی گفت : جمهوری اسلامی ایران دارای اهمیت راهبردی برای سیاست خارجی روسیه در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی است و اطمینان دارم که این کنفرانس، سهم مناسبی را در توسعه روابط دوجانبه خواهد داشت.
مسعود احمدوند رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز در سخنانی در این کنفرانس ، ضمن تبیین ویژگی‌‌‌های شاخص انقلاب اسلامی ایزان ، گزارشی از روند مناسبات فرهنگی بین ایران و روسیه را ارائه کرد.
تحولات اخیر در صحنه منطقه‌ای ، از جمله عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
ولادیمیر یف‌سیئف ، مدیر انستیتو همگرایی کشورهای مشترک المنافع در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما گفت : حمله تحریک آمیز اسرائیل در دمشق، تخطی از قوانین بین المللی بود که به طور اساسی وضعیت را تغییر داد.
وی افزود : جمهوری اسلامی ایران قدرت خود را نشان داد ، برای اولین بار اسرائیل را در خاک خود هدف قرار داد و با قاطعیت کامل به اسرائیل و متحداتش از جمله آمریکا فهماند که قدرت غالب نیستند. اکنون نظم جدیدی در جهان شکل گرفته که بازیگران آن دیگر آمریکا و اروپا نیستند.
پرفسور ویچسلاو کرینیتسکی ، رئیس مرکز مطالعات خاورمیانه نیز گفت : وضعیت کنونی بین ایران و اسرائیل وخیم تر شده است ، اما ادر اصل آمریکا ، کشورهای غربی و رژیم اسرائیل مسئول وخامت اوضاع در منطقه هستند.
این شرق‌شناس روسی افزود : حدود هفت ماه نسل‌کشی و جنایت در غزه و لگدمال کردن انسانیت ، حمله به اماکن دیپلماتیک و ترور مستشاران نظامی ایرانی و دهها اقدام خشونت‌بار دیگر ، از اقدامات رژیمی است که افسار پاره کرده و باید در یک نقطه متوقف می‌شد.
پرفسور ویچسلاو کرینیتسکی گفت : ایران با توانایی و مقتدرانه توانست موازنه‌ای هوشمندانه ایجاد کند.
همایش علمی- بین‌المللی «چهل و پنج سالگی جمهوری اسلامی ایران» به مدت دو روز ادامه خواهد یافت.

اظهارات:
۱- النا دونایوو - شرق‌شناس و مدیر اجرایی همایش
۲-کاظم جلالی - سفیرجمهوری‌اسلامی ایران در روسیه
۳-مسعود احمدوند - رایزن فرهنگی سفارت ایران در روسیه
۴-پرفسور ویچسلاو کرینیتسکی - رئیس مرکز مطالعات خاورمیانه
۵-ولادیمیر یف‌سیئف - مدیر انستیتو همگرایی کشورهای مشترک المنافع

 

دیگر خبرها

  • جاسوس سابق موساد: اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • اولین تصاویر از محل وقوع تیراندازی و حریق در اربیل + فیلم
  • ترکیه اس-۴۰۰ را در مرز عراق مستقر می‌کند
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • بررسی دستاوردهای ایران در مرکز شرق شناسی روسیه 
  • مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال
  • پرچم کردستان عراق در خانه‌‌ای ویران شده در غزه خبرساز شد (فیلم)
  • عملیات زمینی گسترده ترکیه علیه گروه‌های کُرد در عراق؛ زمان حمله مشخص شد