Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات نیوز، «فاضل الفتلاوی» نماینده پارلمان عراق سخنانی را در خصوص گفتگوهای راهبردی میان این کشور و ایالات متحده آمریکا مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: واقعیت این است که ما نسبت به پایبندی ایالات متحده آمریکا به تعهدات خود در چارچوب گفتگوهای راهبردی با بغداد به شدت تردید داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو فراکسیون صادقون پارلمان عراق همچنین گفت: آمریکایی ها در جریان گفتگوهای راهبردی تعهداتی را داده اند که لازم است به آنها عمل کنند. با این حال ما با دیده تردید به اجرایی شدن این تعهدات می نگریم.

گفتنی است، دور سوم گفتگوهای راهبردی میان دولت‌های عراق و ایالات متحده آمریکا به تازگی پایان یافت. دو طرف پس از پایان این دور از گفتگوهای راهبردی با صدور بیانیه‌ای مشترک بر لزوم تداوم همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند. طرف‌های آمریکایی و عراقی عنوان کردند که در دور سوم گفتگوها علاوه بر مسائل نظامی و امنیتی در خصوص مسائل اقتصادی نیز گفتگو کرده‌اند.

واقعیت آن است که دور سوم گفتگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن به اصرار مقامات ایالات متحده آمریکا برگزار شد. علت اصلی اصرار آمریکایی‌ها برای برگزاری این دور از گفتگوها نیز فشارهایی بود که گروه‌های مقاومت و رهبران آنها در عرصه‌های مختلف سیاسی و نظامی به واشنگتن اعمال کردند. علت این مسأله هم آن است که آمریکایی‌ها طی ماه‌های گذشته با فشارهای سیاسی و نظامی گسترده گروه‌های مقاومت عراق برای خروج از خاک این کشور مواجه شدند.

کد خبر 5189763 رامین حسین آبادیان

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق ایالات متحده امریکا ایالات متحده امریکا عراق ایران روسیه افغانستان اوکراین رژیم صهیونیستی فلسطین لبنان عربستان سعودی جو بایدن ترکیه برجام سایت هسته ای نطنز ایالات متحده آمریکا گفتگوهای راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند

بر اساس یک تحلیل جدید گالوپ با عنوان «ایالات متحده: رهبر یا بازنده در جی ۷؟» مشخص شد از هر ۴ آمریکایی یک نفر (۲۶ درصد) در ۱۲ ماه گذشته مواقعی وجود داشته که پول کافی برای خرید مواد غذایی مورد نیاز نداشته است.

در کانادا، نرخ افرادی که برای تهیه غذا در همان بازه زمانی با مشکل مواجه بودند ۱۷ درصد بود، در حالی که در فرانسه به ۱۵ درصد و در ایتالیا ۱۴ درصد کاهش یافت. حدود ۱۳ درصد از آلمانی‌ها در مقاطعی در سال گذشته قادر به تهیه غذای کافی نبودند، در مقابل ۹ درصد در انگلیس و ۸ درصد در ژاپن با مشکل ناتوانی برای تهیه غذا مواجه بوده اند.

ایالات متحده از سال ۲۰۰۹ هر سال به دلیل ناتوانی مردمش در تهیه غذا در مقاطعی از زمان‌ها در صدر کشور‌های گروه G۷ بوده است، داده‌های سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد که تعداد آمریکایی‌های در حال مبارزه با بحران غذا در حال افزایش است. این روند در دولت جو بایدن بیش از هر زمانن دیگری است

بندیکت ویگرز، مشاور تحلیلی جهانی در گالوپ، به نیوزویک گفت: از زمانی که گالوپ این معیار را در سال ۲۰۰۶ پیگیری کرد ناتوانی در تهیه غذا در ایالات متحده هرگز بالاتر از سال ۲۰۲۳ نبوده است. تورم قیمت در ایالات متحده که در سال ۲۰۲۲ به شدت افزایش یافت و در سال گذشته همچنان بالا بود.

نتایج نظرسنجی گالوپ مبتنی بر مصاحبه‌های تلفنی و اینترنتی است که در طول سال ۲۰۲۳ با نمونه‌های تصادفی از ۱۰۰۰ بزرگسال ۱۵ ساله و بالاتر ساکن هر یک از هفت کشور G۷ انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • واکنش سفیر روسیه در آمریکا به کمک‌های جدید به اوکراین
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • آغاز حمله پهبادی به پایگاه عین‌الاسد در عراق
  • حمله پهبادی به پایگاه عین‌الاسد در عراق