Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت "تنسنت کلود" غول فناوری چینی که در حوزه خدمات ابری فعالیت می‌کند اعلام کرده است که نخستین مرکز داده‌های اینترنتی IDC را در جاکارتای اندونزی راه‌اندازی کرده است. این شرکت بعد از Alibaba و Huawei Cloud بیشترین سهم بازار چین را در اختیار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ شرکت "تنسنت کلود" (Tencent Cloud) غول فناوری چینی که در حوزه خدمات ابری فعالیت می‌کند، اعلام کرده است که نخستین مرکز داده‌های اینترنتی IDC را در جاکارتای اندونزی راه‌اندازی کرده است که این جدیدترین مورد اضافه شده به شبکه‌های زیرساختی در حال رشد در بیش از 61 منطقه‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندونزی به عنوان یکی از سریع‌ترین بازارهای رایانش ابری در آسیا و اقیانوسیه است که دارای رشد سالانه مرکب 25 درصدی است و انتظار می‌رود تا سال 2030 اندازه و حجم معاملات خود را به 800 میلیون دلار برساند و IDC جدید، برای تامین نیاز فزاینده به خدمات ابری در اندونزی و منطقه آسیا و اقیانوسیه ایجاد شده است.

"پووشو یونگ"، معاون ارشد Tencent Cloud می‌گوید: با توجه به جوان بودن ساختار جمعیت اندونزی، حجم اینترنت مصرفی آنها بسیار بالا است و بازار اینترنت همراه این کشور نیز به سرعت در حال رشد و توسعه است. این شرکت همچنین برنامه خود را برای راه اندازی دومین IDC در اندونزی طی یک سال آینده اعلام کرده است.

Tencent Cloud در سال‌های اخیر در میان افزایش تقاضای خارج از کشور و رقابت شدید در داخل کشور، بازار جهانی خود را تقویت کرده است به عنوان نمونه، مراکز داده خارج از کشور این شرکت وارد کشورهایی مانند سنگاپور، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، هند، روسیه، ایالات متحده، کانادا و آلمان شده‌اند.

طبق گزارش شرکت تحلیل بازار کانالیز (Canalys)، تنسنت کلود پس از گروه Alibaba و Huawei Cloud که به ترتیب 40 و 17 درصد سهم بازار در چین را در اختیار دارند، در سال 2020 15 درصد از بازار رایانش ابری چین را در اختیار داشته است.

در ماه مارس سال جاری ، Tencent Cloud برای راه اندازی IDC در بحرین تا پایان سال 2021 با هیئت توسعه اقتصادی بحرین تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است؛ در مسابقه جهانی رایانش ابری، سهم بازار خدمات وب آمازون در بازار زیرساخت‌های ابری شرکت در سه ماهه چهارم سال 2020 به 31 درصد رسید که بیش از سهم بازار مایکروسافت و گوگل است.

"هوآوی" رقیب "تسلا" در صنعت خودروهای هوشمند می‌شود!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی راه اندازی سهم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز افزایش قیمت خودرو داده شده

آغاز اردیبهشت همراه با افزایش قیمت خودرو بود؛ خودرو‌هایی که تا پیش از این به عنوان محصولات داخلی افزایش قیمت‌های قابل توجهی را کسب کرده بودند. در این بین پژو پارس با افزایش قیمت بیش از صد میلیون مواجه شده و برخی خودرو‌های چینی هم رشد قابل توجهی کرده‌اند. برخی علت این افزایش قیمت‌ها را درخواست خودروساز‌های داخلی از وزارت صمت برای عبور از ورشکستگی می‌دانند.

به گزارش انتخاب، مسیح فرزانه، کارشناس خودرو، درباره علت افزایش قیمت خودرو به خبرنگاران گفت: سال گذشته در بهمن ماه بود که خودروساز‌های دولتی شامل پارس خودرو، ایران خودرو و سایپا مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شدند که نشان می‌دهد در مسیر ورشکستگی هستند. این اتفاق در سال‌های قبل هم رخ داده بود. در اسفند ۱۴۰۲، زیان خودروساز‌ها به ۲۲۰ همت رسید که ۶۰ همت آن را به قطعه ساز بدهکارند.

خودروساز‌ها پیشنهاداتی به بورس و وزارت صمت دادند، وزارت صمت، اما چاره‌ای نداشت جز افزایش پلکانی قیمت خودو؛ از بهمن ماه یک سری مجوز‌ها را خودروساز‌ها گرفته بودند که از ابتدای ۱۴۰۳ افزایش قیمت کارخانه را اعلام کنند. برخی شرکت‌ها که خودروی چینی بیرون می‌دهند هم این افزایش را اعمال کردند و برخی خریداران که توانایی پرداخت آن را نداشتند.

نهایتا ۲۵۰ میلیون روی شاسی بلند‌های چینی آمد که موجب اعتراض مردم شد. از این نقطه چراغ سبز افزایش قیمت داده شد و تصور می‌شد که اردیبهشت قیمت‌ها گران شود.

وی در ادامه درباره افزایش قیمت صد میلیونی پژو پارس بیان کرد: سال گذشته توقف تولید پژوپارس مطرح شد، اما عده‌ای گفتند متوقف نمی‌شود که یک نشان از افزایش قیمت بود. پژو پارس بالاخره خودرو موفقی در فروش بوده است. وقتی این خودرو از مسیر تولید خارج شود، باید جایگزین خوبی برای آن وجود داشته باشد.

چند روز اخیر که قیمت کارخانه‌ای پژو پارس حدود ۱۶۰ میلیون افزایش یافت و به بیش از چهارصد میلیون رسید، بازار هم عدد خود را روی آن گذاشت. پژوپارس همیشه عدد بیشتری از حاشیه سود برای خود در نظر می‌گیرد. به نظر من قطع به یقین این اتفاق برای محصولات دیگر هم خواهد افتاد. دولتی‌ها و خصوصی‌ها، باید در طول امسال به سمت آزادسازی پلکانی قیمت می‌روند.

او افزود: بهمن ۱۴۰۱ خودروساز‌های دولتی درخواست افزایش قیمت دادند و در اردیبهشت ۱۴۰۲ اعلام شد که ۸۰ درصد افزایش رخ داده، اما مخبر با این عدد مخالفت کرد و عملاً با ۴۰ درصد آن موافقت شد.

وی افزود: تا مدتی شما می‌توانید قیمت بازار را سرکوب کنید، ولی بازار سال گذشته تا شهریور قیمت‌ها را به صورت دستوری نگه داشت، اما از دی ماه بازار به شدت سمت گرانی رفت. هیچ راه گریزی از قیمت بازار نیست.

فرزانه گفت:امسال که کسری بودجه نزدیک به ۵۰۰ همت اعلام شده، دولت بخشی از این کسری را از مالیات‌ها جمع‌آوری می‌کند، بخشی از آن را هم در نوسان قیمت خودرو جبران می‌کند. من تصور می‌کردم خودروساز‌ها تا خرداد تحمل کنند، اما اوضاع اینقدر خراب است که از اردیبهشت افزایش قیمت کارخانه را اعمال کردند.

خودروساز‌ها شاید در دارایی‌های خود تجدیدنظر کنند تا از ورشکستگی روی کاغذ خارج شوند. ما باید در هفته‌های آینده توقع افزایش قیمت داخلی و چینی داشته باشیم. با این شرایطی که وجود دارد، هیچ راه گریزی از افزایش قیمت نیست. اینکه برخی از مسئولین در وزارتخانه می‌گویند نخرید تا ارزان شود، مشخص نیست بر چه مبنایی صحبت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است
  • استقبال کشورهای غرب آسیا از اکسپو ۲۰۲۴
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • چراغ سبز افزایش قیمت خودرو داده شده