Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نشست هم‌اندیشی مشترکی میان دکتر «علی اکبر حقدوست»، دکتر «سیماسادات لاری» و دکتر «فرید نجفی» معاونان «آموزشی»، «فرهنگی و دانشجویی» و «فناوری و تحقیقات» وزارت بهداشت با موضوع انجمن‌های علمی دانشجویی و راهکارهای گسترش فعالیت‌های این نهاد دانشجویی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست در خصوص هم‌افزایی سه نهاد «انجمن‌های علمی دانشجویی»، «کمیته تحقیقات دانشجویی» و «دفاتر استعدادهای درخشان» دانشگاه‌های علوم پزشکی بحث و تبادل نظر شد.

دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره انجمن‌های علمی دانشجویی اظهار داشت: یکی از دغدغه‌ها و موضوعات مهم معاونت فرهنگی و دانشجویی موضوع انجمن‌های علمی دانشجویی و راه کارهای تقویت و توسعه این انجمن‌ها در سطح دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

وی افزود: خوشبختانه طی چند سال گذشته، روند رو به رشدی به لحاظ کمی و کیفی در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی داشته‌ایم و به لحاظ تعدد و تنوع این انجمن‌ها در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی، به موفقیت‌های خوبی دست یافته‌ایم.

لاری افزود: دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های مختلف بر این باور بودند که روند رو به رشد و فزاینده‌ای در طول چند سال اخیر در انجمن‌های علمی حاکم شده است. هر چند برخی از آنها از کمبود فضای فیزیکی و یا کمبود امکانات و تجهیزات تحقیقاتی و پژوهشی گله داشتند اما از سخنان همه آنان می‌توان نتیجه گرفت آینده درخشانی در انتظار انجمن‌های علمی است.

وی افزود: در بازدیدهایی که از دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی داشتیم، همواره یکی از مباحث مطرح شده در جلسات این بود که باید سه نهاد «کمیته تحقیقات دانشجویی» که ذیل معاونت تحقیقات و فناوری فعالیت می‌کنند، «استعدادهای درخشان» که ذیل معاونت آموزشی هستند و انجمن‌های علمی‌دانشجویی که در معاونت فرهنگی ودانشجویی فعالیت می‌کنند با یکدیگر تعامل و هم‌افزایی بیشتری پیدا کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت گفت: در حقیقت این سه نهاد به یکدیگر مرتبط شوند تا بتوانیم با همکاری و تعامل سه گانه این نهادها در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی، در مسیر انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه‌های مختلف، گام‌های محکم‌تری برداریم.

وی گفت: به عبارتی باید گفت هم‌افزایی و تعامل میان کمیته تحقیقات دانشجویی، استعدادهای درخشان وانجمن‌های علمی‌دانشجویی در هر دانشگاهی می‌تواند علاوه بر رسیدن به اهداف مورد نظر با حداقل منابع مالی، از هدررفت منابع مالی و انسانی جلوگیری کند.

لاری با اشاره به اینکه تعامل میان سه این سه نهاد علمی‌دانشجویی درون دانشگاه باید یکی از برنامه‌های اصلی سه معاونت «تحقیقات و فناوری»، «آموزشی» و «فرهنگی و دانشجویی» باشد، خاطرنشان کرد: حتی در برگزاری یک کارگاه و یا وبینار آموزشی با موضوع علمی و پژوهشی در یک دانشگاه علوم پزشکی می‌توان به خوبی لزوم تعامل این سه نهاد را درک کنیم.

وی گفت: قطعاً در برگزاری یک کارگاه یا سمینار علمی، علاوه بر اینکه انجمن‌های علمی‌دانشجویی باید در برگزاری آن مشارکت داشته باشند، می‌بایست کمیته تحقیقات دانشجویی یا استعدادهای درخشان نیز هم‌افزایی و تعامل کنند.

فعالیت ۷۳۸ انجمن علمی- دانشجویی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون وزیر بهداشت گفت: هرچند تا پایان عمر دولت کنونی، فرصتی زیادی باقی نمانده است، اما در همین فرصت باقی‌مانده و با نشست‌های هم‌اندیشی که میان سه معاونت «آموزشی»، «تحقیقات و فناوری» و «فرهنگی و دانشجویی» وزارت بهداشت برگزار می‌شود و با استفاده از دانش کارشناسان و پژوهشگران ستادی و همچنین کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی، باید در راستای توانمند سازی و افزایش هم‌افزایی میان انجمن‌های علمی‌دانشجویی، کمیته تحقیقات دانشجویی و نیز دفاتر استعدادهای درخشان، قدم‌های سازنده‌ای برداریم.

لاری با اشاره به اینکه ۷۳۸ انجمن علمی دانشجویی فعال در سطح دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی، در زمینه‌های مختلف علمی و تحقیقاتی، مشغول به فعالیت هستند، گفت: این انجمن‌ها در سطح کشور، حدود ۳۷ هزار نفر عضو دارند و خوشحال هستیم که این تعداد قابل توجه دانشجو و پژوهشگر در انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت‌های خود را با علاقه و عشق خاصی انجام می‌دهند.

سخنگوی وزارت بهداشت بر لزوم حمایت بیشتر از دانشجویان فعال در انجمن‌های علمی دانشجویی تأکید کرد و گفت: در همه جای دنیا، حمایت‌های مادی و معنوی خوبی از انجمن‌ها و نهادهای دانشجویی صورت می‌گیرد و ما نیز باید بتوانیم مکانیزمی طراحی کنیم که در راستای حمایت از دانشجویان در این انجمن‌ها، به نتایج ارزشمندی دست یابیم.

وی گفت: از آنجایی که در همه دنیا و در خیلی از کشورهای پیشرفته، موضوع حمایت از انجمن‌های علمی در سطح دانشگاه‌ها، مطرح است و با توجه به نیازی که در کشور ما احساس می‌شود، باید تلاش کنیم در این مسیر پیشقدم بوده و همه ظرفیت‌ها و توان‌مان را بر حمایت از این انجمن‌ها متمرکز کنیم.

لزوم امضای تفاهمنامه میان «کمیته تحقیقات دانشجویی»، «انجمن‌های علمی- دانشجویی» و «استعدادهای درخشان»

وی با تاکید بر اینکه لازم است در هر دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی، جلسات هم‌افزایی مستمر و منظم میان مسؤولان انجمن‌های علمی دانشجویی، کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین استعدادهای درخشان، برگزار شود، اظهار داشت: بدون شک در هر دانشگاهی که این سه نهاد، تعامل و هم‌افزایی بیشتری باهم دارند، فعالیت آنها در امور تحقیقاتی و پژوهشی، منسجم‌تر و هدفمندتر است.

لاری گفت: باید ساز و کارهایی ترتیب داد که نشست‌های ماهانه یا فصلی در هر دانشکده یا دانشگاه علوم پزشکی میان سه نهاد انجمن‌های علمی دانشجویی، کمیته تحقیقات دانشجویی و نیز استعدادهای درخشان، برگزار شود. البته در این مسیر می‌توانیم دانشگاه‌ها را از طریق برنامه عملیاتی، ملزم کنیم که جلسات منظم فصلی یا ماهانه خود را با حضور مسؤولان برگزار کنند تا میان آنها انسجام حاکم باشد.

کد خبر 5189683

منبع: مهر

کلیدواژه: استعداد درخشان دانشگاه های علوم پزشکی سیما سادات لاری انجمن علمی دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشجویان خارجی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی وام دانشجویی ویروس کرونا دانشجویان آزمون استخدامی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوابگاه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها سازمان سنجش انجمن های علمی دانشجویی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی استعدادهای درخشان فرهنگی و دانشجویی سطح دانشگاه ها وزارت بهداشت انجمن ها سه نهاد هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود

مهدی بادپا مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و بهداشت از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی بادپا مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و بهداشت با حضور فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر بعمل خواهد آمده است.

گفتنی است، نشست مرحله نهایی داوری این جشنواره با حضور علی نادری، سعید صدرائیان، امید مهدی نژاد، اکبر نصرالهی، علی رجبی، مرتضی خلفی زاده، حامد تیموری، رضا رخسایی، حامد یاقوتی، مهدی عرفاتی، سید شهاب واجدی و متین منتظمی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور ۳۱ فروردین ماه برگزار می‌شود
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • ۳۱ فروردین، برگزاری مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور
  • برگزاری مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در ۳۱ فروردین
  • مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۳۱ فروردین برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • برگزاری نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی قم