Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-18@13:16:57 GMT

کم تحرکی باعث ابتلا به نوع شدید بیماری کرونا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۸۵۶۴

کم تحرکی باعث ابتلا به نوع شدید بیماری کرونا می‌شود

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد نداشتن تحرک خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تا کنون بعضی از عوامل خطرآفرین نوع شدید بیماری کووید -۱۹ مانند سن، جنسیت، بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، چاقی مفرط و بیماری‌های قلبی عروقی بررسی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از محققان به منظور بررسی ارتباط بین عدم تحرک و ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن، مطالعه جدیدی انجام دادند و اطلاعات پزشکی ۴۸ هزار و ۴۴۰ فرد بیمار را در فاصله بین ماه‌های ژانویه تا اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی ارزیابی کردند.

میانگین سنی افراد شرکت کننده در مطالعه ۴۷ سال و تقریباً دو سوم آن‌ها زن بودند. نیمی از این افراد به هیچ بیماری زمینه‌ای مانند دیابت، انسداد مزمن ریوی (COPD)، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری کلیوی و سرطان مبتلا نبودند. پژوهشگران عواملی مانند نژاد، سن و بیماری‌های زمینه‌ای افراد را نیز در نظر گرفتند.

نتایج بررسی‌ها نشان داد بیمارانی که تحرکی نداشتند، تقریباً دو برابر بیشتر از افرادی که هر هفته بیش از ۱۵۰ دقیقه ورزش می‌کردند، به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ مبتلا و در بیمارستان بستری شدند. یافته‌های جدید نشان داد خطر مرگ و میر افرادی که فعالیت بدنی نداشتند، ۲.۵ برابر بیشتر از دیگران بود. همچنین این بیماران ۷۳ درصد بیشتر از اکسانی که فعالیت فیزیکی داشتند، به مراقبت‌های ویژه پزشکی نیاز پیدا کردند.

به گفته محققان، نداشتن فعالیت بدنی، یکی از اصلی‌ترین عوامل خطر بروز نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ ناشی از آن است. البته لازم است در این زمینه مطالعات بیشتری صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود.

نتایج این مطالعه در مجله بریتانیایی Sports Medicine منتشر شده است.

کد خبر 487017

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ ورزش فعالیت بدنی عدم تحرک فیزیکی مرگ و میر ناشی از کرونا مرگ و مير بیمارستان بستری شدگان کرونا کم تحرکی چاقی کرونا کرونا چاقی آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا نوع شدید کرونا کرونای انگلیسی شیوع کرونای انگلیسی مرگ کرونا کرونا در جهان کرونا ابتلا به کرونا در جهان کرونای جدید جهش یافته کرونای جهش یافته شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نوع شدید بیماری کووید نوع شدید بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • نتایج یک تحقیق جدید؛ این ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • به این دلایل به کودکتان زیاد بستنی ندهید