Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - بیماری کرونا در منطقه کاشان همچنان جولان میدهد به نحوی که پذیرش آزمایش تشخیص کرونا در کاشان ۴ برابر شده است اما متأسفانه هنوز برخی افراد کرونا را جدی نگرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان ، ویروس کرونا این روزها در کاشان بیشتر از مقاطع گذشته گریبانگیر شهروندان کاشانی است و هر روز آمار مبتلایان و افراد بستری در بیمارستان‌های شهید بهشتی و سیدالشهداء آران و بیدگل افزایش پیدا می‌کند و بر فشار کاری کادر درمان نیز اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها شهروندان کاشانی خسته از فرسایشی شدن روند شیوع ویروس کرونا در منطقه اعتنای شایسته‌ای به تذکرات مسئولان بهداشت و درمان منطقه کاشان ندارند و بر همین اساس محدودیت های کرونایی در این منطقه با وجود شرایط قرمز کرونایی همچنان به صورت کامل رعایت نمی‌شود.

ایام و فصل چینش گل محمدی و گلاب است و تا پیش از شیوع ویروس کرونا تعداد زیادی از مسافران به شهرهای نیاسر و قمصر از توابع شهرستان کاشان حضور پیدا می‌کردند و جشنواره‌ها و ویژه برنامه‌هایی نیز در این ایام برگزار می‌شد اما با شیوع ویروس کرونا تمامی این برنامه‌ها لغو شد.

متأسفانه با وجود شرایط قرمز کرونایی اما همچنان ورودی و خروجی شهرستان کاشان و به طور کلی مبادی ورودی به این شهرستان هیچ کنترلی نمی‌شود و امکان تردد خودروهای غیربومی به شهرستان کاشان وجود دارد و این موضوع به نوعی می‌تواند کار کادر درمان را مضاعف کند.

گزارشات مختلفی از سوی خبرگزاری تسنیم مبنی بر عدم رعایت محدودیت‌های کرونایی به صورت کامل و عدم کنترل مبادی ورودی و خروجی به شهرستان کاشان منتشر شده است اما دلیل عدم اقدام عاجل در این زمینه توسط مسئولان مربوطه تاکنون به صورت رسمیو غیررسمی مشخص نشده است.

کرونایی‎های لرستان در مرز 100 هزار نفر/ کودک یک ماهه ازنایی قربانی کرونا شدشلوغ‌ترین روزهای بیمارستان‌ها در خراسان شمالی| خستگی کادر درمان ادامه دارد؛ لطفا پروتکل‌های کرونا را رعایت کنید+فیلممعاون وزیر بهداشت در اردبیل: بستری کرونایی‌ها در موج چهارم به 4 برابر افرایش یافت/ بیشترین دلیل رشد کرونا دورهمی‌ها و دید و بازدیدهای نوروزی است

این در حالی است که حسن احترام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان ضمن اشاره به وضعیت قرمز کرونایی در شهرستان کاشان اظهار داشت: روزانه 750 آزمایش تست مولکولی تشخیص ویروس کرونا در آزمایشگاه مرجع تشخیص کووید 19 کاشان انجام می‌شود.

وی ضمن اشاره به افزایش سه تا چهار برابری پذیرش آزمایش پی سی آر تشخیص کرونا در کاشان افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی و زدن ماسک از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و موجب می‌شود تا ار ابتلای خود و خانواده به ویروس کرونا جلوگیری شود.

سرپرست آزمایشگاه مرجع تشخیص کووید 19 کاشان ضمن اشاره به فعالیت آزمایشگاه تشخیص کرونا در دو شیفت صبح و عصر ابراز داشت: با تمهیدات اندیشیده شده همزمان با موج چهارم کرونا، بخش تشخیص آزمایشگاهی در شناسایی موارد مبتلا در کنار سایر کادر درمان بدون وقفه فعالیت دارد.

مجتبی نادری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با بیان اینکه برخی افراد هنوز تصور می‌کنند بیماری کرونا خیلی جدی نیست، اظهار داشت: بنده به عنوان فردی از شروع پیک نخست کرونا در کاشان فعال بودم باید بگویم که این بیماری بسیار جدی است و باید مراقب بود.

وی با بیان اینکه این بیماری هیچ ربطی به سن و سال ندارند، افزود: اگرچه شدت بیماری در افراد مختلف متفاوت است اما افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند بدترین ناقل‌ها حساب می شوند چراکه این افراد هیچ علامتی ندارند اما می توانند بیماری را دیگر افراد منتقل کنند.

این دکترای آموزش پرستاری در کاشان با بیان اینکه هیچ مرجعی به غیر از ستاد ملی مبارزه با کرونا نباید مرجع باشد، ابراز داشت: تمام واکسن ها در مقابل نوع شدید ویروس کرونا ایمنی 100 درصدی دارد و با واکسیناسیون می‌توانیم آمار مرگ و میر ناشی از کرونا را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن برای مادران باردار جواب داده است، گفت: زنان باردار واکسینه شده کمتر از یک درصد به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند و مبتلایان به کرونا چهار الی شش هفته بعد از بهبود بیماری می‌توانند واکسن تزریق کنند و بیماران دیابتی باید بعد از مصرف وعده غذایی اقدام کنند.

نادری با بیان اینکه افرادی که سرطان دارند، دو هفته قبل از تزریق مصرف دارو را قطع کنند، تصریح کرد: بیماران دارای مشکل مغز استخوانی زمانی می‌توانند واکسن بیماری کووید 19 را دریافت کنند که میزان گلبول‌های سفید خون آنان به حد نرمال برسد.

وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم تا به ملاقات حضوری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان شهید بهشتی نیایند و از راه دور آنان را ملاقات کنند.

 گزارش از زهرا جمالی 

انتهای پیام/801/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرونا در کاشان تشخیص کرونا شهرستان کاشان ویروس کرونا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۹۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟

راز بقا: نقشه راه پیشگیری از بیماری همه گیر، که در ۲۶ مارس در مجله “Nature Communications” منتشر شد، توصیه می‌کند از مکان‌هایی که حیوانات در آن غذا می‌خورند و استراحت می‌کنند، محافظت یا احیا شود و برخورد انسان با حیات وحش در مناطق توسعه‌یافته‌تر به حداقل برسد.

به گزارش راز بقا، شیوع بیماری‌های عفونی ناشناخته قبلی، مانند کووید-۱۹ یا اچ‌آی‌وی، زمانی ایجاد می‌شود که ویروس از حیوانی به انسان منتقل شود. به این انتقال «سرریز مشترک بین انسان و دام» می‌گویند. حیوانات وحشی که به دلیل کمبود غذا یا از دست دادن زیستگاه تحت فشار قرار می‌گیرند، بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌شوند و حتی ممکن است ویروس‌های بیشتری را دفع کنند.

حفاظت از جنگل‌ها، رودخانه‌ها و دیگر فضا‌های طبیعی قبلاً به‌عنوان روشی مقرون‌به‌صرفه برای جلوگیری از بیماری‌های همه‌گیر مطرح شده است.

توصیه‌های جدید برای کاهش سرریز‌ها (که توسط یک تیم بین‌المللی متشکل از زیست‌شناسان، بوم‌شناسان و کارشناسان سیاست گردآوری شده) بر اساس مطالعات موردیِ سرریز بیماری مشترک انسان و دام از خفاش‌هاست.

محققان در سال ۲۰۲۲ پس از مطالعه ویروس “Hendra” در نیمه گرمسیری شرق استرالیا، (که چهار نفر از هفت انسان آلوده را کشته است) گزارش دادند که وقتی کمبود غذا در زمستان باعث شد تا خفاش‌های میوه‌خوار به دنبال گیاهان گلدار در باغ‌های شهری یا مناطق کشاورزی باشند، سرریز‌ها روی دادند. در نتیجه این امر ویروس به اسب‌هایی که در مناطقی که خفاش‌های آلوده ادرار یا مدفوع دفع می‌کردند، منتقل شد و سپس اسب‌های بیمار برخی از انسان‌ها را آلوده کردند.

راینا پلورایت (Raina Plowright)، بوم‌شناس بیماری در دانشگاه کرنل که هم پژوهش سال ۲۰۲۲ و هم مقاله جدید را نوشته، می‌گوید: «وقتی متوجه شدید که چگونه سرریز اتفاق می‌افتد، راه‌حل‌ها آشکار می‌شوند. به عنوان مثال، برای جلوگیری از شیوع بیماری هندرا، یک استراتژی که اکنون در جنوب شرقی کوئینزلند آزمایش می‌شود، کاشت مجدد پنج گونه از درختان گلدار است. گاهی‌اوقات تغییرات بسیار کوچک در یک اکوسیستم می‌تواند اثرات واقعاً عمیقی داشته باشد.»

آیرورو تانشی (Iroro Tanshi)، بوم‌شناس دانشگاه واشنگتن در سیاتل، می‌گوید راه دیگری که برای جلوگیری از سرریز وجود دارد، محافظت از مکان‌های وحشی و «واقعاً قطع تماس» با جمعیت حیوانات وحشی است.

نیجریه جایی است که تانشی به مطالعه خفاش‌ها می‌پردازد. او جوامع محلی را در جلوگیری از آتش‌سوزی‌های جنگلی ناشی از انسان و ارائه منابع جایگزین پروتئین به مردم برای کاهش نیاز به شکار خفاش‌ها در غار‌ها مشارکت می‌دهد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، گونه‌های خفاش میزبان چهار بیماری از نُه بیماری هستند که بیشترین خطر بالقوه را برای سلامت عمومی دارند.

وینیفرد فریک (Winifred Frick)، دانشمند ارشد در سازمان غیرانتفاعیِ “Bat Conservation International” مستقر در آستین، تگزاس، می‌گوید: این تاکتیک‌های می‌توانند «برای حیوانات دیگری که می‌توانند مخازن ویروسی باشند» مانند جوندگان، نخستی‌سانان یا پرندگان هم اعمال شود.

احتمال جهش ویروس‌ها از انسان به حیوان دو برابر بیشتر از بالعکس است. بر اساس مطالعه جداگانه‌ای که در ۲۵ مارس منتشر شد، پس از تجزیه و تحلیل نزدیک به ۵۹۰۰۰ توالی ژن ویروسی مرتبط با انواع میزبان‌های مهره داران، محققان دریافتند که تقریباً دو سوم از انسان‌ها ویروس‌ها را به حیوانات منتقل می‌کنند در حالی که تنها حدود یک سوم از ویورس‌ها از حیوان به انسان می‌رسد.

سدریک تان، ژنومیست میکروبی در مؤسسه ژنتیک دانشگاه کالج لندن که مطالعه توالی ویروسی را رهبری می‌کرد، می‌گوید: «جریان پرش ویروس‌ها بین گونه‌های مختلف جانوری فرآیندی بی‌پایان است.»

محققان امیدوارند که در کنار سرمایه‌گذاری در فناوری زیست پزشکی و اپیدمیولوژیک برای جلوگیری از همه‌گیری‌های آینده، تصمیم گیرندگان همزمان روی حفظ اکوسیستم‌ها سرمایه گذاری کنند تا در وهله اول از سرریز جلوگیری کنند.

آن‌ها همچنین می‌گویند که باید تعداد جاده‌ها را به مکان‌های وحشی کاهش داد. جاده‌ها راه را برای توسعه زیرساخت‌ها هموار می‌کنند که زیستگاه حیات وحش را از بین می‌برد. آن‌ها همچنین به مردم اجازه می‌دهند تا خیلی سریع به حیوانات و یکدیگر دسترسی داشته باشند.

به گزارش راز بقا، محققان دیگر نشان داده‌اند که تراکم بیشتر جاده‌ها خطر ابتلا به ابولا را افزایش می‌دهد و ویروس ابولا در جاده‌های اصلی پخش می‌شود؛ بنابراین سیاست گذاران و مقامات بهداشت عمومی باید مطالعه سرریز‌های مشترک بین انسان و دام را قبل از تبدیل شدن یک ویروس به یک بیماری همه گیر یا همه گیر، به جای اینکه به عنوان «یک فکر بعدی» در نظر بگیرند، در اولویت قرار دهند.

 

منبع: ساینس نیوز

tags # کرونا ، ویروس ، محیط زیست سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونه‌برداری تشخیص می‌دهد