Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@01:06:21 GMT

قوانین و مقررات مزاحم مهمترین مانع تولید است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۰۴۱۶

قوانین و مقررات مزاحم مهمترین مانع تولید است

به گزارش خبرنگار مهر، علی زینی وند صبح پنجشنبه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: با توجه به شعار امسال مقام معظم رهبری مبنی بر «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» برای هیچ کارشناسی این تردید وجود ندارد که مشکل اصلی و خط مقدم مبارزه مسائل اقتصادی است.

وی افزود: در راستای تحقق مولفه‌ها و شعارهای سال باید همه امکانات بسیج شوند و تصمیم گیری‌ها و هدایت منابع کشور به این سمت سوق داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال به عنوان یکی از دقیق‌ترین نامگذاری‌ها است، گفت: در شعار امسال هم می‌توان محوریت اقتصاد و معیشت مردم و هم کلیدواژه مهم تولید و همچنین موانع تولید را مشاهده کرد.

زینی‌وند تصریح کرد: یکی از بزرگترین موانع تولید موانع موجود در اقتصاد کشور است ضمن اینکه ما منکر موانع فرهنگی نیستیم زیرا موانع فرهنگی بی‌شماری در کشور وجود دارد که باید به آن توجه کنیم و معتقدم باید کارگروه فرهنگی در استان راه اندازی شود.

وی گفت: تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را باید تکریم کرد ضمن اینکه نوع نگاه ما به این افراد باید تغییر کند و نخستین مانع این است که هنوز رویکرد کلی کشور به سرمایه گذار و تولیدکننده رویکرد کاملاً مثبتی نیست.

زینی‌وند بزرگترین مانع کسب و کار و تولید در کشور را قوانین و مقررات زائد برشمرد و یادآور شد: قوانین دست و پا گیر در مجلس باید اصلاح شوند و آن دسته از آئین نامه‌هایی که دولت می‌تواند آن‌ها را پیگیری کند باید مورد توجه قرار گیرند و قوانین شفاف ارائه شوند.

استاندار کرمان ابراز داشت: مجلس و دولت در راستای رفع موانع باید همت کنند و آنها را شناسایی و ارائه نمایند ضمن اینکه اتاق بازرگانی هم در خصوص این موانع و رفع آنها باید کارگروهی تشکیل دهد و دستگاه‌های ذیربط را موظف کنیم تا ضمن معرفی نمایندگانی از خود با این کارگروه همکاری داشته باشند.

وی ادامه داد: معتقدم رویکردهایی که در استان باید تداوم پیدا کند و محور گفت و گوی شوراها و برنامه‌ریزی قرار گیرند شامل توسعه راه آهن، تقویت زیرساخت‌ها شرکت‌های دانش بنیان و … است.

زینی‌وند قوانین دست و پا گیر آب برای مجوزها را یکی از موانع اصلی استان در بحث زیرساخت‌ها عنوان کرد و افزود: قیمت آب مصرفی در بخش کشاورزی چقدر است و با همان آب در صنعت می‌توان چقدر شغل ایجاد کرد ضمن اینکه تاکید می‌کنم که حتی یک ریال از مجموع درآمدها و تولیدهای کشاورزی استان نباید کاهش پیدا کند اما باید کیفیت و دانش کشاورزی را بالا ببریم.

وی ادامه داد: با توجه به مقدار آب مورد نیاز استان کشت گلخانه‌ای باید مورد توجه قرار گیرد همچنین خطوط ریلی استان کرمان باید توسعه پیدا کند و اتصال ریلی ایرانشهر به ریگان، ریگان به کرمان، کرمان به رفسنجان و رفسنجان به سیریز و یزد کمک بزرگی به توسعه استان خواهد کرد و راهبردی کلیدی برای استان محسوب می‌شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه محور تصمیم‌گیری‌های استان باید شرکت‌های دانش‌بنیان باشند و این شرکت‌ها باید خود را در حد کرمان نشان دهند ضمن اینکه پارک علم و فن‌آوری جیرفت، سیرجان و رفسنجان هم باید در سال جاری ایجاد شوند و کلیه صنایع، معادن بزرگ و پژوهشگاه‌ها را با محوریت دانش‌بنیان در خود ایجاد کنند همچنین تکلیف کارخانه نوآوری طی سه ماه آینده مشخص گردد.

استاندار کرمان خاطرنشان ساخت: در راستای از بین بردن بیکاری و توسعه متوازن در استان بخش خدمات، گردشگری، مشاغل خرد و کوچک باید تلاش کنند ضمن اینکه در توسعه باید تمام نقاط استان را ببینیم و ثروت‌های استان را فقط در یک نقطه از استان متمرکز نکنیم.

وی یادآور شد: در بحث کشاورزی باید به صورت جدی در خصوص تغییر الگوی کشت، مکانیزاسیون و کشاورزی، دانش‌بنیان و صادرات محصولات کار شود.

زینی‌وند وی با اشاره به وضعیت محصولات بر زمین مانده جنوب مثل پیاز افزود: در رابطه با محصولات جنوب استان تلاش زیادی صورت گرفته لذا اگر نمی‌شود بازار را درست کرد نباید اجازه کشت بدهیم و باید در راستای حل ریشه‌ای این مسائل کارشناسی شود.

کد خبر 5189957

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری علی زینی وند توسعه صادرات کشاورزی استانداری کرمان ویروس کرونا ماه مبارك رمضان شیوع کرونا کرمانشاه آمار کرونا ماه رمضان ۱۴۰۰ بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 اردبیل محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی شهرستان کرج استاندار کرمان دانش بنیان زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور سیاست‌های این معاونت برای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم را تشریح کرد و گفت: مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در حوزه تشخیص و مدیریت درمان از جمله اقداماتی است که برای حقق شعار سال مورد توجه قرار دارد.

محمد سبحانی مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شعار سال طی چند سال اخیر گویای تمرکز مقام معظم رهبری روی اهمیت مباحث اقتصادی است و این مهم بیانگر اهمیت اقتصاد و معیشت ملت از دیدگاه ایشان است.

وی افزود: شعار سال جاری تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در ادامه نامگذاری سال‌های قبل و برنامه‌های مبتنی بر بهبود وضعیت اقتصاد کشور و تقویت تولید از طریق به‌کارگیری مشارکت مردمی است.

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: از آنجا که بخشی از فعالیت‌های سازمان دامپزشکی کشور در حوزه تشخیص و مدیریت درمان است و این مهم حائز اهمیت است، معاونت تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور خود را موظف و مکلف می‌داند تا در راستای اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری برنامه‌هایی را پیاده‌سازی کند.

وی مهم‌ترین اقدامات پیش رو برای تحقق این مهم را تقویت مشارکت مردم برای اجرایی شدن سیاست‌های بهداشتی و افزایش نظارت سازمان دانست و با اشاره به مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها گفت: برنامه مورد نظر ما این است تا فرایند تولید در این بخش پس از شناسایی دقیق موانع موجود و پیش رو مانع‌زدایی شود و در این رابطه از طریق رابطه تنگاتنگ و نشست‌های متعدد با تشکل‌های مرتبط دستورالعمل‌های موجود را در معرض نقد و بررسی قرار داده و پیشنهادات این تشکل‌ها را مورد توجه قرار خواهیم داد.

سبحانی با اشاره به راهکار دیگر برای کمک به تحقق شعار سال به تسهیل‌گری گفت: در این راستا معاونت دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور می‌کوشد تا نه تنها موانع را از پیش روی شرکت‌های تولیدکننده واکسن، دارو و مکمل بردارد، بلکه آمادگی دارد شرایطی را فراهم کند تا این شرکت‌ها به سوی تولید مورد نیاز واحدهای دام، طیور، آبزیان و زنبورعسل ایران بروند و در صورت نبود شرایط لازم برای این مهم، مبادرت به کمک در این رابطه کند، اگرچه این نکته را باید همواره مدنظر قرار داد که وقتی صحبت از اهمیت تولید و افزایش آن می‌شود، تنها به معنای هر تولیدی نیست، بلکه مهم تولید با کیفیت و قیمت منطقی و قابل رقابت با استانداردهای جهانی است.

وی یکی از اقدامات در خصوص این تسهیل‌گری را جلوگیری از واردات هرگونه محصول در صورت تولید نمونه داخلی مشابه کارایی محصول وارداتی دانست و افزود: در این راستا علاوه بر مانع زدایی و تسهیل‌گری، استفاده از منابع علمی معتبر در کنار اعمال نظرات متخصصان و دعوت از نخبگان دانشگاهی و تسهیل‌گری خواهد بود.

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه شفافیت و قانون‌مداری باعث افزایش تولید و مشارکت مردمی می‌شود، خاطرنشان کرد: در این رابطه دستورالعمل‌های موجود به‌روزرسانی شده است و به اطلاع تشکل‌ها و شرکت‌های تولیدی خواهد رسید تا در راستای جهش تولید گام بردارند و از سوی دیگر چنانچه نیاز به هرگونه سرمایه‌گذاری داخلی یا مشترک و استفاده از تسهیلات بانکی باشد، از حمایت صددرصدی سازمان دامپزشکی کشور که رئیس آن به عنوان معاون وزیر عضو شورای راهبردی نظارت وزارت جهاد کشاورزی نیز است، برخوردار شوند.

وی تاکید کرد: هرگونه افزایش تولید باید با برنامه و ملاحظه نیاز و کیفیت بالا باشد تا پایدار باشد، چرا که در غیر این صورت بدون ملاحظه افق دور و فراهم نشدن زیرساخت‌های لازم برای تولید، بازار دچار تنش خواهد شد.

سبحانی با بیان اینکه در راستای استفاده از مشارکت مردم تعداد آزمایشگاه‌های همکار بیشتری طی سه ماه اخیر دعوت به همکاری با سازمان شده‌اند، تصریح کرد: در عین حال این آمادگی برای صدور مجوز همکاری برای سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص استفاده از مشارکت مردم در حوزه درمان نیز که به بخش خصوصی واگذار شده و سازمان نظام دامپزشکی کشور ناظر بر عملکرد آنها طبق کمیسیون ماده ۲ است، به صورت مستمر جلساتی برگزار خواهد شد تا از مشارکت مردمی در این رابطه کمک بیشتری گرفته شود.

کد خبر 745463

دیگر خبرها

  • قوانین خلق الساعه مانع جهش تولید است
  • مراکز هسته ای کشور در امنیت کامل هستند
  • هشدار استاندار گیلان به مسئولان مانع تراش در مسیر سرمایه گذاری
  • پرواز بلند تولیدگران سمنانی از روی موانع/ رکود پشت در گذاشته شد
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به بانک‌ها مصداق بارز بنگاه‌داری است
  • نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود