Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@15:53:24 GMT

بعد از کادر درمان، بیماران خاص واکسینه می شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۰۴۶۶

بعد از کادر درمان، بیماران خاص واکسینه می شوند

وبینار مدیریت کووید ۱۹ " با محوریت موضوع" فرایند واکسیناسیون مقابله با کووید ۱۹ "، با حضور مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و کارشناسان و روسای ادارات بازرسی کلان مناطق ده گانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش برنا؛ در این نشست، دکتر محمد حسین حیدری طی سخنانی با اشاره به نظارت گسترده در سطح دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از تاریخ ۹۹/۱۲/۲۶ مکاتبات واکسن انجام شده و شروع به گزارش گیری کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: طبق مکاتبات انجام گرفته در جلسه شورای معاونین، با تاکید وزیر محترم بهداشت، فقط تاکید بر وکسیناسیون کادر بهداشت و درمان بود.  مشاور وزیر و مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات خاطرنشان کرد: افرادی که بعد از کادر درمان برای تزریق واکسن انتخاب شده اند، بیماران خاص هستند و باید با هماهنگی همه سطوح حوزه سلامت کشور، روند تزریق سریعتر شود. حیدری با اشاره به نظارت گسترده بر روند خدمات رسانی بخش بهداشت درمان کشور با توجه به موج جدید کرونا تاکید کرد: باید مدیران بازرسی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نظارت بیشتری بر فعالیت های معاونت بهداشتی و حوزه گسترش داشته باشد. وی تاکید کرد: سرعت تزریق واکسن کادر بهداشت و درمان سریعتر شده و ثبت اطلاعات در سامانه ها  نیز سریعا بروز شود همچنین تزریق واکسن با وجود برخی مشکلات باید در مراکز بهداشتی صورت گیرد. دکتر حیدری با اشاره به روند واکسیناسیون اظهار داشت: وضعیت واکسیناسیون بهتر شده و واکسن آسترازنکا محصول کشور کره جنوبی نیز در حال توزیع می باشد. وی ابراز امیدواری کرد: با سرعت بخشیدن به روند تزریق، مشکلات را با نظرات دقیق همکاران بتوانیم حل کنیم. گفتنی است، در این نشست دکتر عرشی به نمایندگی از معاونت بهداشت و مدیران بازرسی و رسیدگی به شکایات کلان مناطق در کرمان، شیراز، جندی شاپور اهواز، آذربایجان شرقی (تبریز)، مازندران، زنجان، اصفهان، همدان و تهران حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست