Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@02:16:40 GMT

بیش از ۸۰ هسته فناور در حوزه های مختلف فعال شده است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۰۷۳۷

بیش از ۸۰ هسته فناور در حوزه های مختلف فعال شده است

حداد با تاکید بر اینکه به دنبال توسعه تجاری ‌سازی و دانش هستیم، گفت:بیش از ۸۰ هسته فناور در حوزه‌های آموزشی، علمی، پژوهشی، دارویی، توانمندسازی و غیره فعال شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی ‌اکبر حداد» امروز(۲۶ فروردین) در سی و چهارمین اجلاس رسمی شورای اسلامی خراسان رضوی، اظهار کرد: به دنبال توسعه تجاری‌سازی و دانش هستیم و دغدغه‌های خود در این خصوص را در قالب نامه‌ای که خدمت مقام معظم رهبری ارسال نمودیم مطرح کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل مرکز شتابدهی و زیست بوم فناوری خیام مشهد افزود: در این ‌جلسه به مشکلات حوزه‌های بوم‌گردی و آموزش پرداخته شد و در چشم‌انداز ۱۴۰۴ مرکز شتابدهی و زیست بوم فناوری خیام که اولین برج فناوری ما افتتاح می‌شود می‌توانیم به سهم خود در حوزه‌های بوم‌گردی و آموزش ایفای نقش نماییم.

 

وی با بیان اینکه در حوزه هسته‌های فناور بیش از ۸۰ هسته را فعال کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: از هسته‌های شاخص می‌توان به حوزه‌های آموزشی، علمی، پژوهشی، دارویی، توامندسازی و غیره اشاره کرد و اینکه این مجموعه از فضای صفر به شبکه رسیده و پس از شبکه‌سازی در بیش از ۱۰۰ دانش فنی در حوزه‌های سلامت، انرژی، رسانه و غیره در حال توسعه و ارتقاء این شبکه‌ها هستیم تا در حوزه اشتغال هم نقش خود را ایفا کنیم.

 

حداد تصریح کرد: در سال‌های اخیر تفاهم‌نامه‌های همکاری متعددی منعقد شده و آخرین مورد آن که اولین تفاهم‌نامه سال ۱۴۰۰ بود همکاری با شورای اسلامی خراسان رضوی بوده است.

 

مدیرعامل مرکز شتابدهی و زیست بوم فناوری خیام مشهد ضمن اشاره به همکاری‌های دانشگاهی مرکز شتابدهی و زیست بوم فناوری خیام، بیان کرد: بیش از ۱۰۰ نفر در مرکز شتابدهی و زیست بوم فناوری همکاری دارند که ۸۰ درصد آنان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند و به دنبال توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاهی در دانشگاه‌های فردوسی، علوم پزشکی، پیام‌نور و آزاداسلامی پس از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با این دانشگاه‌ها هستیم.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: هسته فناور شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ «برنامه‌ریزی، مدلسازی ریاضی و استفاده بهینه از منابع محدود و انرژی با هدف بالابردن سود و کاهش هزینه‌های کارخانجات صنعتی» درراستای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی و صنعتی تعبیه شده تا به این ترتیب واحدهای صنعتی بتوانند با هزینه حداقلی و سود حداکثری بیشترین کمک را به واحدهای تولیدی ارائه کنند.

یک هسته فناور درصدد است با ارائه راهکارهای مبتنی بر روش‌ها و مدلسازی‌های ریاضی علاوه بر تشخیص و ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی، راهکارهایی را برای پیشگیری از ناکارآمدی این واحدها ارائه کند.

در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، این شیوه می‌تواند در تولید حداکثری با حداقل منابع (منابع محدود) بخشی از مشکلات اقتصادی که مرتبط با تولید است را برطرف کند.

هسته فناور «بهینه‌ساز گلستان» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدیریت سیما مددی به سمتی حرکت کرده که بتواند ظرفیت‌های ناشناخته واحدهای تولیدی و صنعتی را شناسایی کرده و الگوهای پیش‌بینی نشده تر استفاده شده را در قالب مدلسازی ریاضی ارائه کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا درراستای آشنایی بیشتر با این هسته فناور، گفت‌و‌گویی با مددی رئیس این هسته فناور ترتیب داده است.

مددی که عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، دکتری ریاضی کاربردی (گرایش تحقیق در عملیات و بهینه‌سازی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) را دارد، دارای چندین مقاله علمی ـ پژوهشی، کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی و ISI در زمینه تحقیقاتی تحلیل پوششی داده‌ها، بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی تولید است.

ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی

مدیر این هسته فناور با ۲۰ سال سابقه تدریس دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رشته‌های ریاضی، صنایع و مدیریت، فعالیت علمی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز کرد.

مددی با بیان اینکه در دی‌ ۱۴۰۲ قرارداد هسته فناور در مرکز رشد مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان منعقد شد، اظهار کرد: این قرارداد با حمایت مرکز رشد در چارچوب ارائه خدمات در زمینه برنامه‌ریزی تولید و مدلسازی ریاضی برای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی، صنایع یا خدماتی در راستای بهبود عملکرد کارایی و استفاده بهینه از منابع تحت اختیار منعقد شده است.

وی متذکر شد: این هسته فناور درراستای ارتقای صنایع تولیدی استان گلستان با مشاوره و برنامه‌ریزی تولید به مدیران این حوزه کمک می‌کند تا حداقل هزینه یا بیشترین سود را در تولید داشته باشند.

فعال حوزه فناوری متذکر شد: همچنین ارزیابی واحد‌های تولیدی ـ خدماتی، یافتن نقاط ضعف و قوت واحد‌ها و ارائه راهکار و پیشنهادها برای رفع ناکارایی واحدها از فعالیت‌های این هسته است.

مددی یادآور شد: از آنجا که این هسته فناور در ابتدای مسیر خود بوده، امید است مورد اعتماد واحد‌های تولیدی و خدمایی تصمیم‌گیرنده قرار بگیرد تا در جهت ارتقای صنایع فعال در استان گلستان مثمر باشد.

وی توضیح داد: براساس قرارداد، مبلغ ۱۰ درصد از قرارداد منعقد شده با دستگاه‌ها حق‌السهم دانشگاه خواهد بود و بر خود لازم می‌داند به‌عنوان مدیر هسته فناور از تلاش‌های دکتر دادگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌دلیل راهنمایی و حمایت‌های زیاد کمال قدردانی کنم.

مدیر این هسته فناور تأکید کرد که پیشنهاد می‌‌کنیم درراستای رشد مراکز رشد در دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری با صنایع و کارگاه‌های تولیدی و خدماتی ایجاد شود تا دغدغه مدیران این بخش‌ها شناسایی و درراستای رفع این دغدغه، مسائل طراحی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  • تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش مشتریان به‌دست دانش بنیان‌ها
  • تولید و تکثیر قارچ‌کُش گیاهی فناور به روش ضدبیولوژیکی/ با قارچ‌کُش‌های شیمیایی خداحافظی کنید
  • توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران 
  • توسعه فناوری‌ها در کشور مصداق بارز کاشتن برای آینده است
  • آماده‌سازی مرکز فناوری هسته‌ای با سه کاربرد کشاورزی در اردبیل
  • مرکز فناوری هسته‌ای کشاورزی در اردبیل راه‌اندازی می‌شود