Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی در نشست کمیته‌های تخصصی مقابله با کرونا با اشاره به گزارش وزارت بهداشت و درمان درخصوص تامین واکسن از برخی کشورها و همچنین ورود اولین محموله واکسن خریداری شده از سبد کواکس (۷۰۰ هزار دز) به کشور، خاطرنشان کرد: خوشبختانه روند تولید واکسن کاملا امیدوارکننده است، اما با همه تلاش‌های انجام شده قاعدتا تا پیش از تابستان واکسن ایرانی به دست ما نخواهد رسید و لذا تامین واکسن با مساعدت بخش خصوصی در دستور کار دولت و در اولویت نخست قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه واکسیناسیون در کنار رعایت پروتکل‌ها از مهمترین و اساسی‌ترین راه‌ها برای کنترل کرونا است،گفت: اگر چه تحریم‌ها مانع بزرگی در مسیر تامین واکسن مورد نیاز کشور بوده و موجب تاخیر در تهیه آن شده، اما تهیه واکسن همواره مورد اهتمام بوده است.

روحانی افزود: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده واکسن مورد نیاز در سریع‌ترین زمان ممکن تهیه شود. با توجه به گزارش‌هایی که وزارت خارجه در مورد تهیه واکسن در روزهای اخیر ارائه کرده به زودی شاهد ورود محموله‌های بعدی واکسن خواهیم بود.

براساس این گزارش در این جلسه به پیشنهاد قرارگاه عملیاتی ستاد مقرر شد محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای شهرهای قرمز و نارنجی تا پایان هفته آینده تمدید شود.

همچنین کمیته‌های بهداشت و درمان و امنیتی - اجتماعی و قرارگاه عملیاتی ستاد ملی گزارش‌های جداگانه‌ای از وضعیت موج چهارم بیماری در استان‌های مختلف کشور و همچنین چگونگی اجرای محدودیت‌های در نظر گرفته شده برای کنترل و مهار این موج جدید ارائه کردند.

با توجه به وضعیت بیماری در استان‌های کشور به ویژه شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، اعضای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، عوامل موثر در خیز جدید بیماری را بررسی کردند که نتایج این بررسی‌ها نقش مهم و تاثیرگذار هم‌زمانی جهش انگلیسی ویروس وکاهش قابل ملاحظه رعایت دقیق و کامل پروتکل‌های بهداشتی و عادی انگاری از سوی مردم در روزهای پایانی سال را اثبات می‌کند.

رئیس‌جمهور پس از دریافت این گزارش‌ها با اشاره به اقدامات انجام شده در استان‌ها بعد از مواجه شدن با موج‌های جدید بیماری در 14 ماه گذشته، از تفویض اختیارات لازم به قرارگاه عملیاتی ستاد برای اتخاذ تصمیمات لازم و اجرای آن در جهت مدیریت و مهار هر چه سریعتر موج چهارم بیماری در کشور خبر داد.

با موضع ‌گیری‌های تند، آرامش روانی جامعه را مختل نکنیم

روحانی با تاکید بر ضرورت حفظ آرامش روانی جامعه به ویژه در موج چهارم که شدت آن با موج‌های قبلی متفاوت است، گفت: مدیریت بحران فعلی باید با حفظ آرامش انجام گیرد. نباید با اظهار نظرها و اطلاع‌رسانی غلط و هیجانی و موضع گیری‌های تند آرامش روانی جامعه مختل شود.

رییس ستاد ملی مقابله با کرونا در این جلسه همچنین با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی درست و بموقع در مورد خطرات موج چهارم کرونا و مقابله با سواستفاده‌های سیاسی احتمالی از این مساله، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سه موج قبلی هم رعایت نشدن کامل و دقیق پروتکل‌ها از عوامل اصلی افزایش شیوع بود، در این مرحله نیز می‌توانیم با هشدار نسبت به خطرات عادی‌انگاری و کاهش رعایت دستورالعمل‌ها از مشکل عبور کنیم.

در این جلسه بر اساس گزارش کمیته‌های بهداشت و درمان و امنیتی اجتماعی، درمورد پروتکل‌های مرتبط با مراسم و آیین‌های ماه رمضان از جمله مراسم شب‌های قدر و راهپیمایی روز قدس مقرر شد، پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های لازم تدوین و پس از هماهنگی‌های لازم برای تصویب به ستاد ملی کرونا ارائه شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم عبادی در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: در شرایط فعلی راهبرد اصلی حفظ جان و سلامت مردم است و بی تردید برای اطمینان از حفظ سلامت مردم، پروتکل‌ها به گونه‌ای تدوین خواهد شد که در کنار برگزاری این آیین‌ها، حفظ جان مردم نیز مورد توجه باشد.

کد خبر 5189993

منبع: مهر

کلیدواژه: رئیس جمهور ستاد ملی مقابله با کرونا حجت الاسلام حسن روحانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا مجلس شورای اسلامی صحن مجلس برجام سید عباس عراقچی ایالات متحده امریکا نطنز شورای نگهبان حسن روحانی انتخابات 1400 سازمان انرژی اتمی محمد جواد ظریف کره جنوبی مذاکرات هسته ای ماه مبارك رمضان آرامش روانی جامعه موج چهارم پروتکل ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۰۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: همه ساله یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه با هدف جلب همکاری‌های بین بخشی در راستای ارتقای سلامت جامعه به نام «هفته سلامت» نامگذاری می‌شود.

امسال با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش مشارکت مردم و بر اساس برنامه‌ها و اولویت‌های وزارت بهداشت، «سلامت خانواده با مردمی سازی» به عنوان شعار محوری هفته سلامت انتخاب شده است تا مفاهیم اساسی و وظایف جمعی در جهت تحقق پوشش همگانی سلامت تبیین شود.

با توجه به اینکه چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی» نامگذاری شده است در گفت‌وگو با دکتر پریسا قاسمی متخصص اعصاب و روان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بررسی نقش خانواده‌ها در سلامت روان جامعه پرداختیم.

متخصص اعصاب و روان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سلامت خانواده نقش بسیار مهمی در سلامت روان جامعه دارد، گفت: امنیت و سلامت محیط خانواده می‌تواند تأثیر مثبتی بر روحیه اعضای خانواده داشته باشد و این تأثیرات مثبت به جامعه منتقل می‌شوند.

روابط میان والدین و فرزندان؛ اساس سلامت روانی اعضای خانواده

قاسمی با تاکید بر اینکه روابط میان والدین و فرزندان اساس سلامت روانی اعضای خانواده را تشکیل می‌دهند، افزود: تأمین سلامت روانی افراد خانواده سهم به سزایی در تأمین و حفظ سلامت روان جامعه دارد و عدم تأمین سلامت روان خانواده می‌تواند آسیب‌های شدیدی بر پیکره جامعه وارد کند.

متخصص اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به لزوم آشنایی تمامی اعضای خانواده با مهارت‌های زندگی برای ایجاد و حفظ سلامت روان در خانواده اشاره و تصریح کرد: یکی از مخاطرات کنونی در محیط‌های خانواده، خودکشی در میان کودکان و نوجوان است که والدین نقش کلیدی در پیشگیری از آن دارند.

قاسمی از والدین خواست تا ضمن فراهم کردن فرصت ابراز وجود به فرزندان با آنها درباره احساسات و مشکلاتشان صحبت و گفت‌وگو کنند که این مساله در حفظ سلامت روانی خانواده نقش مؤثری دارد.

وی افزود: والدین باید به تغییرات رفتاری، افسردگی، اضطراب و سایر نشانه‌های هشدار دهنده فرزندان خود توجه تا آنها احساس حمایت و دلگرمی از سوی والدین را دریافت کنند.

متخصص اعصاب و روان با بیان اینکه صحبت در مورد خودکشی، کناره‌گیری از ارتباطات اجتماعی، نوسانات خلقی و استفاده یا افزایش مصرف الکل یا مواد مخدر ممکن است نشانه‌هایی از در معرض خطر خودکشی بودن فرد باشد، اظهار کرد: در کنار صحبت والدین، باید از مشاوره با متخصصان روانپزشکی و روانشناسی برای ارزیابی و درمان مشکلات عمیق‌تر استفاده کرد.

قاسمی با تاکید بر اهمیت ایجاد محیطی امن و بدون خشونت در خانه خاطرنشان کرد: ورزش، فعالیت‌های بدنی و تفریحات مناسب می‌تواند به بهبود سلامت روان خانواده کمک کند.

وی با بیان اینکه حمایت عاطفی مداوم اعضای خانواده به یکدیگر در سلامت روان خانواده مهم و ضروری است از والدین خواست تا همیشه با آرامش و حمایت از فرزندان به حرف‌های آنها با توجه کامل گوش دهند و از قطع کردن حرف‌های فرزندان (حتی اگر غیرمنطقی یا اغراق‌آمیز بود)، سرزنش کردن، تحقیر یا نادیده گرفتن احساسات و نگرانی‌های آنها خودداری کنند که این حمایت والدین تأثیر بسزایی در سلامت روانی و احساسی فرزندان دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه این توصیه‌ها جایگزین کمک حرفه‌ای متخصصین روانپزشکی و روانشناسان نمی‌شود، گفت: خانواده‌ها در زمان‌های بحرانی می‌توانند از طریق ارتباطات‌های تلفنی و اینترنتی با کارشناسان مداخله در بحران تماس بگیرند.

قاسمی خاطرنشان کرد: سامانه گویا ۰۲۱۴۰۳۰ وزارت بهداشت، مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ سازمان بهزیستی، سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی، سامانه ۱۵۷۰ ویژه دانش آموزان، خط مداخله در بحران در بیمارستان روزبه تهران به شماره ۵۴۴۶۷۰۰۰ و عنوان ره آوا و سامانه چت نوشتاری به آدرس https://irancrisisline.org/get-help/text از مهمترین راههای ارتباطاتی ایجاد شده برای رفع مشکلات سلامت روان خانواده‌ها است.

کد خبر 6086181

دیگر خبرها

  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • سرمربی تیم ملی کشتی آزاد: شکست تیلور به آرامش روانی تیم ما کمک می کند
  • کاوه: شکست تیلور به آرامش روانی تیم ما کمک می‌کند
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم