Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@08:24:42 GMT

خبرهای خوش وزیر بهداشت از واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۱۲۱۱

خبرهای خوش وزیر بهداشت از واکسن کرونا

 خبرگزاری فارس: سعید نمکی ظهر امروز در دیدار با رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با اشاره به آمار یک‌هزار و ۴۵۰ مورد بستری کرونایی در استان همدان افزود: همکارانی داریم که ۱۴ ماه با شیوع کرونا شب و روز خوشی نداشتند، دیدن اینها برایم سخت و سنگین است.

وی با قدردانی از مدیریت بیماری کرونا در استان همدان عنوان کرد: شاید شیوه‌های بی‌سر وصدا و مدبرانه است که برخی فکر می‌کنند ما کاری نمی‌کنیم و تصور می‌کنند با ورد و جادو این امواج را پشت سر می‌گذاریم و عمل همکاران ما را نمی‌بینند، احتمالا نمی‌بینند که همکاران من دیشب تا صبح در همدان چه کشیدند؟

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در این میان محرومیت‌ها، شهید دادن‌ها و از دست دادن انسانی‌هایی که تکرار نمی‌شوند را تجربه کرده‌ایم اما هنوز یک عده متوجه این مسائل و اینکه چه کسانی در این میدان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشده‌اند.

وی با بیان اینکه شرایط امروز پیش از عید قابل پیش‌بینی بود گفت: در سراسر کشور با یک ویروس چموش مواجه شدیم، می‌دانستیم مواجهه با چنین ویروسی تمهیدات خودش را می‌خواهد.

نمکی با اشاره به اینکه ما نمی‌توانیم با جهش این ویروس در برنامه‌هایمان جهش نداشته باشیم از این رو طرح شهید قاسم سلیمانی را برای غربالگری موارد ساکن اجرا کردیم افزود: متأسفانه جمعیت مواج عامل‌ عدم اجرای این پروژه و انتشار گسترده ویروس است.

هفته بعد وضع بدتری از امروز خواهیم داشت/ مردم مراعات کنند

وی با بیان‌ اینکه پشتیبانی و وجاهت ما بر حمایت مردم است، ما کنار هم هستیم و نمی‌گذاریم این موج به ما آسیب بزند افزود: اگرچه روزهای به شدت سخت‌تری در پیش داریم اما اهل زانو زدن در مقابل هیچ مشکلی نیستیم، چون تجربه هشت‌ساله دفاع مقدس داریم، ما اثبات می‌کنیم که در مقابل همه تحریم‌ها که نظام سلامت را محاصره کرده است زانو نخواهیم زد.

وزیر بهداشت ابراز کرد: استان همدان در شب عید تنها هفت بیمار داشت و امروز یک‌هزار و ۴۵۲ بیمار دارد آنچه که امروز با آن مواجهیم یک موج سنگین از یک ابتلای سنگین با ویروسی به شدت ساری و گرفتارکننده است به همین علت قطعا هفته بعد وضع بدتری از امروز خواهیم داشت کما اینکه این وضعیتی که اکنون در آن هستیم را هم در هفته پیش اعلام کردم.

وی متذکر شد: ما نسبت به سال گذشته آورده‌های ارزشمندتری داریم و شناختمان از ویروس بیشتر شده بنابراین باید نسبت به سیاست‌زدگی پرهیز کنیم، توصیه من گوش نسپردن به آوای یأس و تفرقه است، خیلی‌ها به خاطر دو رأی منافع ملی را زیر سوال می برند اما ما باید متوجه باشیم که نزدیک شدن به انتخابات ما را دچار سردرگمی نکند.

وی بیان کرد: باید بیماران را با روشی که گفتیم یعنی با فیلتر سرپایی شناسایی کنیم و درمانگاه‌های ۱۶ ساعته فعال باشند، اگر این کار هوشمندانه انجام شود بار کار تا یک دهم کاهش پیدا می‌کند، نباید بگذاریم بیماری پشت در بیمارستان بماند، نباید کسی به دلیل طبقه خاص از امکانات محروم شود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز در هیچ جای کشور کمبود دارو نداریم و هرچه در این استان هم بخواهید برای شما ارسال می‌کنم اگرچه اعتبار امسال از اعتبار سال آرام ۹۷ هم کمتر بوده اما به هر حال کمبود نداریم و باید حافظ منافع بیت‌المال باشیم، همدان هرچقدر هم که تست کم داشته باشد ما خواهیم داد.

 روسیاهی برای آنهایی خواهد ماند که دنبال تشویش اذهان هستند

وی خطاب به مسوولان دانشگاه بیان کرد: این درخواست را دارم که فعلا بیمار الکتیو نپذیرید و تخت‌ها را برای بیماران کرونایی آماده کنید، اگر می‌خواهید تختی راه‌اندازی کنید از هر طریقی این کار انجام گیرد تا بیماران سرگردان نباشند.

نمکی در ادامه بر تشکیل کمیته پیگیری تاکید و تبیین کرد: وقتی بیماری مرخص شد آن را رها نکنید و حتما بعد از ترخیص جویای حال او باشید و یک تیم را برای این کار در نظر بگیرید چراکه در مواردی بعد از ترخیص بیمار دچار مشکل شده و بعد از مدت کوتاهی فوت کرده است بنابراین باید پیگیر موارد ترخیص شده نیز باشیم.

وی با اشاره به اینکه هنر ما باید این باشد که بیمار سرپایی بستری نشود و بیمار بستری به سمت مرگ و میر نرود گفت: در حال حاضر در شرایط اتمام واکسیناسیون کادر درمان هستیم و بعد سراغ اولویت‌های بعدی می‌رویم، اردیبهشت پوشش بسیار بهتری از لحاظ واکسیناسیون داریم.

وزیر بهداشت یادآور شد:  قطعا در خرداد هم همینطور خواهد بود، خبرهای خوبی هم برای واکسن داخلی داریم اما برخی اذهان عمومی را دچار تشویش می‌کنند که در روزهای آینده روسیاهی با آن‌ها خواهد بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مروری بر آخرین خبرهای ورزشی استان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده