Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز پنج شنبه (۲۶ فروردین) سی و یکمین اجلاس روسای ۱۳ دانشگاه بزرگ کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که به دلیل شیوع بیماری کرونا دانشگاه‌های مستقر در تهران و استان‌ها به صورت الکترونیکی در این جلسه حاضر شدند.

احمد معتمدی در این جلسه گفت: دانشگاه امیرکبیر دارای ۱۴ هزار دانشجو است که ۴۶ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و این دانشگاه دارای ۵۳۰ عضو هیئت علمی است.

او افزود: این دانشگاه از سال ۱۳۸۶ دارای برنامه راهبردی مصوب است که در سال ۹۳ بازنگری در برنامه راهبردی انجام شد و با جدیت بیشتری برنامه راهبردی مورد توجه قرار گرفت.

معتمدی تصریح کرد: باتوجه به برنامه راهبردی این دانشگاه باید به دانشگاه نسل سوم تبدیل شود بنابرای برای رسیدن به این هدف سه برنامه اجرایی افزایش قرارداد‌های صنعتی، توسعه کارآفرینی و توسعه مهارت افزایی پیگیری می‌شود.

او ادامه داد: تعداد مقالات این دانشگاه هرسال روبه افزایش است و اکنون به ازای هر عضو هیئت علمی حدود ۴ مقاله آی اس آی در دانشگاه تولید می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: توسعه مقالات مشترک نیز مورد توجه است و این امر به ارتقا رتبه دانشگاه در ارجاعات کمک زیادی کرده است.

معتمدی تاکید کرد: حجم قرارداد‌های صنعتی این دانشگاه رشد بسیار خوبی داشته است و سال ۱۳۹۹ بهترین عملکرد در این زمینه را کسب کردیم به نحوی که میزان جذب قرارداد‌های صنعتی دانشگاه نسبت به قبل رشد ۴ برابری داشت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در جذب قرارداد‌های صنعتی رویکرد دانشگاه جذب طرح‌های بزرگ و ملی بود که در این زمینه به توفیقات بسیار خوبی دست یافتیم.

معتمدی درخصوص توسعه نوآوری و فناوری نیز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز گفت: برای دستیابی به این هدف اقدامات خوبی انجام شده و اکنون شاهد آن هستیم که مراکز نوآوری در کنار دانشکده‌های این دانشگاه ایجاد شده است.

او اظهار کرد: اکنون در کنار ۸ دانشکده این دانشگاه مرکز نوآوری راه اندازی شده است که ۵ دانشکده دیگر نیز در دست اجرا هستند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در سال ۱۳۹۳ تنها ۱۴ مرکز نوآوری و شرکت دانش بنیان در دانشگاه وجود داشت، اما اکنون بیش از ۳۱۵ شرکت دانش بنیان در این دانشگاه فعال هستند.

معتمدی گفت: برج فناوری شماره ۲ این دانشگاه نیز طی چندماه آینده افتتاح می‌شود که راه اندازی این برج نیز در توسعه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه دانشگاه نقش بسزایی خواهد داشت.

او ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حوزه فناوری و نوآوری بسیار خوب عجین شده و در این راستا از پتانسیل بخش خصوصی نیز به خوبی استفاده می‌کند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: در حوزه جذب کمک‌ها از موسسات بین المللی رتبه خوبی در میان دانشگاه‌های کشور داریم و این موضوع درحال تبدیل شدن به یک فرهنگ در میان اساتید است.

معتمدی گفت: درحال حاضر حدود ۲۶۰ دانشجوی بین الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه بندی‌های بین المللی رشد بسیار خوبی داشته است و اکنون در رتبه بندی کیو اس در حوزه ارجاعات این دانشگاه رتبه ۱۷ را در میان دانشگاه‌های جهان کسب کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: براساس رتبه بندی آی اس سی نیز این دانشگاه در سال ۱۳۹۹ رتبه نخست و در سال جاری رتبه دوم را کسب کرده است.

معتمدی با بیان اینکه دو برابر شدن ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه و سلف‌های دانشجویی از برنامه‌های اصلی است، گفت: ظرفیت سلف‌های دانشجویی ۲ برابر شده است و خوابگاه‌ها نیز رشد ۳۰ درصدی داشته که امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ ظرفیت خوابگاه‌ها به دو برابر رشد یابد.

او با اشاره به اصلاحات ساختاری اساسی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: باتوجه به اینکه دانشگاه دارای ۱۸ دانشکده و ۱۳ مرکز تحقیقات بود بنابراین این مراکز در قالب پردیس ساماندهی شدند و روسای پردیس‌ها عضو هیئت رئیسه دانشگاه هستند که با اجرای این برنامه شاهد ارتقا بهره وری و همگرایی در سطح دانشگاه شده ایم.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه امیرکبیر هیئت علمی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت قرارداد های صنعتی برنامه راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگاپور تاج بهترین فرودگاه جهان را به قطر داد

رقابت برای کسب عنوان «بهترین فرودگاه جهان» در سال‌های اخیر نوعی مسابقه بوده است و فرودگاه حمد بین‌المللی دوحه و چانگی سنگاپور پیشتاز این مسابقه بودند.

به گزارش هوانوردی، امسال این عنوان تغییر کرد و سنگاپور توسط رقیب خاورمیانه‌ای خود از رتبه اول دور شد.

در نمایشی قوی برای آسیا، سئول اینچئون مقام سوم را به خود اختصاص داد، همچنین به‌عنوان دوست‌دارترین فرودگاه در سال ۲۰۲۴ شناخته شد، در حالی که ۲ تاسیسات توکیو یعنی هاندا و ناریتا رتبه‌های چهارم و پنجم را به خود اختصاص دادند.

فرودگاه هنگ‌کنگ، تعداد مسافران را افزایش داد و با ۲۲ رتبه ارتقا، به جایگاه یازدهم رسید. بار دیگر فرودگاه‌های ایالات‌متحده در صدر جدول قرار نگرفتند.

پنج فرودگاه از بهترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴  شامل فرودگاه بین‌المللی حَمَد، فرودگاه بین‌المللی در قطر، فرودگاه چانگی سنگاپور، فرودگاه بین‌المللی اینچئون، فرودگاه بین‌المللی هانه دار و فرودگاه بین‌المللی ناریتا در توکیو است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بازگشت پرواز های فرودگاه‌ های کشور به حالت عادی

دیگر خبرها

  • رتبه دانشگاه صنعتی شریف در جدیدترین رتبه‌بندی موضوعی کیو اس
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه‌بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می گیرند
  • سنگاپور تاج بهترین فرودگاه جهان را به کجا داد؟
  • ۳۰ دانشگاه برتر در رتبه‌بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند
  • ۳۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه می‌شوند
  • سنگاپور تاج بهترین فرودگاه جهان را به قطر داد
  • تولید مخلوط آسفالتی برای روسازی جاده‌ها با پسماند تصفیه روغن موتور توسط محققان دانشگاه امیرکبیر
  • (ویدئو) در اصفهان و تبریز چه خبر بود؟ | آیا پای اسرائیل در میان بود؟
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • تخصیص اعتبار جدید به ابر رایانه سیمرغ/ افزایش توان و ظرفیت پردازش