Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین وبه نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان در استان، دکتر نگین تاجی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در آغاز به کار قضات جدید، در سخنانی اظهار کرد: آغاز کار قضایی، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که در ابتدای کار خیلی مهم بوده و از دیدگاه مسئولان استانی و نهادهای ارزشیابی مورد رصد قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مقام ارشد قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه علاوه بر صدور قرارهای علمی و متقن بودن آراء صادره، تکریم ارباب رجوع می باشد، افزود: رفتار با مردم در روزهای ابتدایی کار بسیار مهم است و تکریم ارباب رجوع و احترام در رفتار و گفتار، داشتن روحیه جهادی، قاطعیت در برخورد با مرتکبین جرائم و دقت در رسیدگی ها، از وظایف مهم قاضی است. دکتر نگین تاجی ضمن توصیه به قضات جدید و رعایت نظم و انضباط قضایی و اداری تأکید کرد و گفت: تلاش در تکمیل پرونده در نهایت دقت و جلوگیری از اطاله دادرسی و داشتن روحیه مشورت با سایر همکاران قضایی بسیار خوب و مهم است و شایسته است در ابتدای کار قضایی، خود را از مشورت محروم نسازید. قاضی القضات دادگستری کل استان با بیان اینکه کسانی که روحیه مشورت دارند موفق هستند، اظهار کرد: پیشکسوتان استان در دستگاه قضایی، گنجینه هایی هستند که احترام آنها از جهت پیشکسوتی لازم و شایسته است، با آنها مشورت نمایید.  دکتر نگین تاجی در پایان تأکید کرد: به لحاظ جوان بودن ،درارتباط با وکلاء و کارشناسان در قالب دوستی، متوجه باشید. در ادامه این آیین دکتر حسنعلی فاتحی معاون قضایی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در سخنانی به قضات جدید ، اظهار داشت: ورودتان را  به دستگاه قضایی به فال نیک می‌گیریم که در این مسیر سخت و پر مشقت، عزت مند و رستگار بیرون بیاید. دکتر فاتحی گفت: استان ساختار عشایری دارد و باند بازی هایی که از قبل وجود داشت، الحمدالله تعطیل شده و واقعاً شرایط فرهنگی مردم تغییر کرده است. وی افزود: راندمان کار یک قاضی تقریباً در 3 ماهه اول کارش از جهت احترام به مردم و رعایت حریم ها و حرمت ها و قاطعیت در صدور قرارهای مناسب و قانونی مشخص می شود. معاون قضایی دادگستری استان با بیان این که رعایت نظم و انضباط در کار قضایی بسیار مهم و تأثیر گذار است ،افزود: قضات باید بیش از همکاران اداری و کارکنان دفتری ، به رعایت نظم و انضباط اداری منضبط و ملتزم باشند و برای ما قضات، دارای  اولویت و خیلی مهم می باشد . وی درپایان بیان داشت: به فراخور این که جایگاه قضاوت خیلی رفیع و بزرگ است، خطراتش هم، خطرات بزرگی است و باید رعایت کرده و مواظب خودمان باشیم، اما مراقبت از رفتارمان، هیچ منافاتی ندارد که مردم با مردم زندگی کنیم. همچنین دکتر محمد مهدی صالحی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم یا توصیه به قضات جدید بای شرکت در دوره های آموزشی گفت: شرکت در دوره‌های آموزشی یک ضرورت است و همکارانی هستند که در یک ساعت دوره آموزشی دادگستری شرکت نکرده و چون گواهی آموزشی نداشتند، ارتقاء آنان انجام نشد. دکتر صالحی افزود: در ارتقاء پست هایی قضایی ، شرکت و داشتن گواهی دوره های آموزشی ،یکی از مهمترین آیتم های ارتقاء همکار قضایی است و از این معاونت استعلام می نمایند. در این آیین 3 نفر از کارآموزان دوره 106 قم، با اتیان سوگند با حضور مسئولان قضایی استان ،کار قضاوت خود را آغاز نمودند. لازم به ذکر است در دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد 130 نفر قاضی به پرونده های مطروحه ی مردم رسیدگی می نمایند.

کد خبر 1505248

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه وبویراحمد دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد قضات جدید کار قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است

دادستان کل کشور گفت: با شناسایی افراد مستعد و تشکیل بانک اطلاعاتی از افراد جوان، مستعد و دارای قابلیت، رویکرد استفاده از نیروهای جوان، فاضل و انقلابی در سطح مدیریت در قوه قضاییه دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در دیدار با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد، اظهار کرد: شناسایی نیروهای فاضل و مستعد در سطح کشور و به ویژه در بین حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها آغاز شده و با تشکیل بانک شایستگان، قوه قضاییه در آینده دارای یک ظرفیت عظیم و بی بدیل در سطوح مختلف خدمت و مدیریت است.

وی با اشاره به ابلاغ سند جدید تحول قوه قضاییه، تصریح کرد: هوشمندسازی و تسهیل ارائه خدمات، جلب رضایتمندی مردم، ایجاد زمینه‌هایی برای افزایش مشارکت مردم در امور مرتبط با دستگاه قضایی از طریق تقویت نهادهای سازشی از تاکیدات سند تحول قوه قضاییه است.

دادستان کل کشور عنوان کرد: تقویت نهادهای سازشی در روستاها، بخش‌ها، و شهرها و استفاده از مسیرهای حل اختلاف موضوعی است که ضرورت دارد و باید مورد اهتمام باشد.

وی همچنین به خلاء قانون در برخی از وظایف قوه قضاییه و تأکیدات سند تحول اشاره کرد و گفت: عدم وجود قانون مصرح در برخی از موضوعات اساسی باعث عملکرد سلیقه‌ای و ورود قوی و یا ضعیف در برخی از مقام‌های قضایی شده است.

وی تأکید کرد: پیگیری قانون‌نگاری در برخی از شمول مهم، همچون حقوق عامه، تأمین آزادی‌های مشروع و برخی از تأکیدات سند تحول قوه قضاییه در دستور کار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی، با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف، تاکید کرد: راه حل برون رفت از مشکلات امروز جامعه، ایمان به شعار ما می‌توانیم است.

ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور

آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این دیدار گفت: شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور یک اقدام مهم و ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: شناسایی نخبگان و جوانان متعهد یک الگوی کامل مدیریتی بود که در ابتدای انقلاب توسط شهید بهشتی انجام می‌شد.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد قوه قضاییه را اصل، پایه و ریشه در رابطه با اعتدال و اعتلای جامعه ذکر کرد و گفت: اگر دستگاه قضا در کشور خوب عمل کند یک جامعه هدفمند، قانونمدار و به‌هنجار شکل خواهد گرفت.

وی آموزش حقوق عمومی و موازین شهروندی توسط دستگاه قضایی به آحاد جامعه را ضروری دانست و یادآور شد: آموزش سبک زندگی، بایدها و نبایدهای حقوقی و موازین حقوق شهروندی به آحاد جامعه، از چالش‌های دستگاه قضایی کاسته و بر آرامش اجتماعی می‌افزاید.

وی انحصار به پشت میزنشینی یک مقام قضایی و رسیدگی صِرف به پرونده را به نقد گرفت و گفت: امروز باید یک مقام قضایی در بطن جامعه و در بین مردم باشد و اگر بی‌قانونی و انحرافی را دید، منشاء و علل شکل‌گیری مشکلات را دریابد و وارد عمل شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • عملیات وعده صادق پاسخی عبرت آموز به رژیم صهیونیستی بود
  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند