Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، در این مطالعه، محققان کلینیک سینسیناتی آمریکا، سابقه سلامت ۱۱۲۸ بیمار کرونایی را بررسی کردند.

«آنجلیکو مندی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ذرات معلق در هوا بسیار کوچک هستند، به حدی که می‌توانند به عمق ریه‌ها برسند، آنها به خون وارد می‌شوند و همچنین بر سیستم‌های دیگر اعضا تأثیر می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلودگی هوا در نتیجه انتشار دود از خودروها، کارخانه‌ها یا منابع دیگر، تولید کننده ذرات معلق است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «ما مشاهده کردیم افرادی که از قبل مبتلا به آسم و بیماری انسداد مزمن ریوی هستند، وقتی در معرض میزان بیشتری از ذرات معلق باشند، بیشتر دچار کووید ۱۹ شدید شده، به حدی که در بیمارستان بستری می‌شوند.»

محققان دریافتند که افزایش یک واحدی در ذرات معلق ۲.۵ با ۶۰٪ احتمال بیشتر بستری بیماران کرونایی مبتلا به بیماری تنفسی از قبل موجود همراه است. برای بیماران بدون بیماری تنفسی، هیچ ارتباطی مشاهده نشد.

کد خبر 5190064

منبع: مهر

کلیدواژه: آلودگی هوا ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا کووید 19 سازمان بیمه سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا اوتیسم بهداشت دهان و دندان دندانپزشکی سعید نمکی سیما سادات لاری دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ذرات معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری‌های بی‌دلیل بیماران

امیرحسین تکیان، استاد سیاستگذاری سلامت و مسئول پنل نقش آزمایشگاه‌های پزشکی در سیاست‌گذاری سلامت، در بیست‌ویکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار کرد: «در این پنل که با حضور صاحب نظران مجرب به نقش آزمایشگاه‌های پزشکی در سیاست گذاری سلامت با محوریت خدمات مبتنی بر ارزش خواهیم پرداخت، نقش بنیادین آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی یا آزمایشگاه‌های سلامت در تشخیص دقیق، پیشگیری از بیماری‌ها و فرایند پایش بیماری‌ها را با شواهد جهانی و الگوی بومی مبتنی بر شواهد بحث خواهیم کرد، که به نظر می‌رسد در راستای دانش افزایی و افزایش آگاهی شرکت کنندگان و متخصصین علوم آزمایشگاهی، در بهبود تصمیم گیری‌های بالینی و تحقق روند مطلوب پیشگیری، تشخیص و درمان مناسب، با محوریت ارائه خدمات عادلانه و پایدار، مؤثر باشد و به افزایش کیفیت و کاهش قیمت خدمات درمانی و تشخیصی و هم چنین بهبود رضایت شهروندان، بینجامد.»

به گزارش مهر، وی گفت: وقتی بخواهیم به سمت زنجیره خدمات سلامت مبتنی بر ارزش حرکت کنیم و مراقبت‌ها بر اساس ارزش گذاری‌ها انجام شود، مهم است بتوانیم خدمات با کیفیت را مبتنی بر هزینه انجام دهیم؛ بنابراین آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی با توجه به تشخیص دقیق خود، می‌توانند مؤثر باشند. با کمک این آزمایشگاه‌ها می‌توان در بیماری‌های مزمن و غیرواگیر حتی سرطان‌ها، از بستری شدن بی دلیل در بیمارستان جلوگیری کرد و به تجربه بهتر بیمار کمک کرد.

تکیان گفت: برای ارائه عادلانه و پایدار خدمات آزمایشگاهی، به دنبال این هستیم که استاندارد، عدالت، دسترسی مقرون به صرفه، خدمات مبتنی بر نیاز دریافت کنندگان در خدمات سلامت فراهم شود. همچنین باید همه بیماران بتوانند در هر سطح از جامعه از خدمات استفاده کنند.

استاد سیاستگذاری سلامت عنوان کرد: با افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌ها کمک می‌شود تا تعداد بیشتری از شهروندان را مورد درمان قرار دهیم و پایداری نظام سلامت تأمین شود.

وی گفت: نظام بیمه‌ای کارآمد بر مبنای نظام آزمایشگاهی پزشکی متمرکز است؛ برای خروجی محور شدن خدمات به استفاده بهتر از منابع منجر می‌شود و با تحلیل داده‌های موجود می‌توانیم خدمات هزینه اثربخش‌تر را ارائه دهیم، لذا آزمایشگاه‌ها باید اجازه دهند سازمان‌های بیمه گر به سمتی بروند که خدمات تشخیصی و پیشگیرانه با قیمت مناسبی انجام شود.

تکیان تصریح کرد؛ بیمه‌ها در این صورت سرانه کمتری دریافت می‌کنند و می‌توانند پوشش بیشتری داشته باشند لذا تصمیمات مبتنی بر داده که با کیفیت است، کمک می‌کند آزمایشگاه‌ها در زنجیره پوشش سلامت به عنوان هدف غایی نقش مؤثری داشته باشند که به نظام حکمرانی سلامت کشور نیز کمک می‌کند.

وی افزود: شواهدی داریم که اگر بتوانیم خدمات آزمایشگاهی و مبتنی بر ارزش را پیش ببریم نتایج بهتری خواهیم گرفت و کیفیت خدمات استانداردتر شود.

استاد سیاستگذاری سلامت اظهار کرد: یکی از روش‌های خوب در این موضوع، ارزیابی فناوری اطلاعات است که می‌تواند به سیاست گذاری آگاه از شواهد کمک کند. دسترسی به این مهم نیازمند اصلاحاتی در نظام سلامت ایران شامل نظام مالی و بیمه‌ای، سرمایه گذاری مناسب در نظام فناوری سلامت، و آموزش و مشارکت شهروندان است.

تکیان در ادامه اظهار نمود: برای دسترسی به خدمات آزمایشگاهی باید به توزیع عادلانه منابع و برنامه‌های بیمه‌ای فکر کنیم لذا ظرفیت آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی از نظر ظرفیت ساختاری خوب است، اما در ایجاد تقاضای القایی و تعارض منافع، نظام ارجاع باید مؤثرتر عمل کنیم، ضمن اینکه وجود شواهد و دستورالعمل‌های بالینی مهم است.

وی در پایان اضافه کرد که در این پنل، ضمن پرداختن به تعریف Value-based Healthcare، به نقش آزمایشگاه‌های پزشکی و سلامت در تحقق آن، تجربه‌های زیسته بین المللی و بومی، چالش‌ها و فرصت‌ها در کشور، نقش سازمان بیمه گر، به همراه راهکار‌های سیاستی شواهد محور برای تحقق آن خواهیم پرداخت. تعامل با جامعه آزمایشگاهی کشور در این نشست، فرصت مغتنمی است که امیدواریم بتوانیم از آن برای نیل به نظام سلامت پایدار و عادلانه، با بستر آزمایشگاه‌های مؤثر و مبتنی بر ارزش، با محوریت آزمایشگاهیان ایران، بهره ببریم.

دیگر خبرها

  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای ۵ شهر اصفهان سالم است/ شاخص کاشان بر مدار نارنجی آلودگی
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • نقش آزمایشگاه در جلوگیری از بستری‌های بی‌دلیل بیماران
  • آب همدان بیماری‌های پوستی ایجاد نمی‌کند