Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-20@03:53:34 GMT

سهم ۸۶درصدی گوگل از جستجو در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۴۸۵۲

سهم ۸۶درصدی گوگل از جستجو در فضای مجازی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، امروزه موتورهای جستجو از ارکان مهم و بسیار درآمدزای اقتصاد فضای مجازی در دنیا است و در بازار جستجوگرهای فضای مجازی، گوگل از موتورهای جستجوی محبوب دنیا به شمار می رود؛ به طوری که بیش از 80 درصد جستجوی اینترنتی را در سال 2020 به خود اختصاص داده است و این باعث شده است از سایر رقبا مانند یاهو، بینگ، یاندکس و بایدو سبقت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سایت statista، در سال 2020، گوگل با حدود 86 درصد، بینک حدود 6 درصد، یاهو حدود 2و نیم درصد و بایدو حدود نیم درصد از سهم جستجوی دنیا را به خود اختصاص داده داده اند. نکته قابل توجه آنکه سهم بازار گوگل در سال 2010، بیش از 90 درصد بوده است که در حال حاضر به دلیل رشد جستجوگر های کشورهای مختلف به رقم حدود 5 درصد کاهش یافته است.

طبق گزارش ها، بیشترین سهم گوگل از جستجوی های اینترنتی در کشورهای مختلف، متعلق به کشور هند است؛ بطوری که این غول موتور جستجو 95 درصد سهم بازار در هند را در اختیار دارد. برزیل 92 درصد، ایتالیا 91 درصد، اسپانیا 91 درصد، استرالیا 89 درصد، کانادا 86 درصد، هونگ کنگ 87 درصد، آلمان 85 درصد، انگلیس 85 درصد، فرانسه 85 درصد، کره جنوبی 83 درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.

یکی از عوامل موفقیت گوگل در تسخیر بازارهای جهانی جستجوگر اینترنت، اختصاص بودجه فراوان به تحقیق و توسعه است، به طوری که این شرکت بیش از 16 میلیارد دلار در سال 2018 به این موضوع اختصاص داده است. گوگل یکی از بالاترین درآمدهای شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال 2020 داشته است و با حدود 181 میلیارد دلار در رتبه های نخست درآمدزایی قرار داشته است. این در حالی است گوگل در سال 2015، بیش از 75 میلیارد دلار درآمد داشته است که طی 5 سال اخیر، رشد بیش از 2 برابری را تجربه کرده است. بیشتر درآمد گوگل از طریق تبلیغات حاصل می شود.  درآمد دیگر موتورهای جستجوی در سال 2015 به ترتیب بایدو با 10.3 میلیارد دلار، نیور کره جنوبی با 3 میلیارد دلار و یاندکس روسیه با 1 میلیارد دلار بوده است.

در حالی که گوگل در اکثر نقاط جهان رتبه اول را دارد، بایدو و یاندکس در چین و روسیه تسلط دارند و با نام تجاری گوگل رقابت می کنند. ارزش بایدو نیز از 190 میلیون دلار به بیش از 4 میلیارد دلار افزایش یافته است.

یکی از چالش های گوگل، نارضایتی های کشورهای مختلف و حتی سیاستمداران و شرکت های آمریکایی بابت انحصار این شرکت در بازار جستجوگر اینترنت است که در سال های اخیر همواره به عنوان موضوع مطرح بوده است؛ یکی از برجسته ترین این عدم رضایت کشورها بابت انحصارگرایی گوگل و نقض قوانین کشورها توسط این شرکت،  ثبت رکورد جریمه 4.3 میلیارد یورویی از سوی کمیسیون اروپا در سال 2018 بوده است.

پربیننده ترین قیمت گوشی (محدوده ۶میلیون تومان) / ۲۶فروردین قیمت گوشی‌های ارزان سامسونگ / ۲۵فروردین قیمت گوشی نوکیا در بازار/ ۲۶فروردین هر پیامک چند تومان است؟ بیت‌ کوین بر قله ۶۴هزار دلاری

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گوگل برجام میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ‌پردازی با عکس ۷ سال پیش پارک دانشجو

به تازگی تصویری در شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان «سیل عظیم نیرو‌های گشت ارشاد در پارک دانشجو» در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در حال دست به دست شدن است.

بر این اساس حتی برخی چهره‌ها نیز دست به تحلیل و ارائه نظر کردند..

این درحالی است که تصویر ادعایی مربوط به سال ۱۳۹۶ است و ارتباطی به این روز‌ها ندارد.

نکته تامل برانگیزتر این است که برخی دیگربا سوءاستفاده از این تصویر، بار دیگر تسویه حساب سیاسی کردند و عکس سال ۹۶ را به علیرضا زاکانی نسبت دادند.

از هفته گذشته که طرح نور توسط نیروی انتظامی آغاز شده است، اخبار غیر دقیق و شایعاتی در فضای مجازی منتشر شده است، حتی در روز‌های گذشته کشته شدن یکی از اراذل قمه به دست نیز به عنوان دختر جان باخته در طرح عفاف و حجاب جا زده شده بود.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ضرورت هوشیاری در خرید‌ از فضای مجازی
  • دروغ‌پردازی با عکس ۷ سال پیش پارک دانشجو
  • واکنش طنز کاربران فضای مجازی به حضور ریزپرنده‌ها در آسمان اصفهان
  • دروغ‌پردازی اسرائیلی‌ها سوژه کاربران فضای مجازی شد
  • آمار مخاطبان در نوروز و رمضان ۸ درصد افزایش داشته است
  • افزایش مخاطبان ویژه برنامه‌های رمضانی رسانه ملی
  • بهنوش بختیاری بازیگر با ظاهری متفاوت ؛ سوژه جدید فضای مجازی (عکس)
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی