Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ژنرال «میرزا اسلم بیگ» روز جمعه در مقاله‌ای با عنوان «اقدامات راهبردی آمریکا در جنوب آسیا» برای روزنامه اردو زبان «امت» نوشت: آمریکایی‌ها متوسل به نیروهای نیابتی در جنوب آسیا شده‌اند و تلاش می‌کنند تا برای بازیابی اعتبار از دست رفته خود تمرکز ویژه‌ای بر ایران، چین و افغانستان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برخی کشورهای منطقه را نیروی نیابتی آمریکا علیه دیگر کشورها خواند و افزود: واشنگتن برای تقویت جنگ سرد علیه چین درصدد تشکیل ائتلاف علیه این کشور است و برای پیشبرد این هدف بلینکن وزیر خارجه دولت بایدن برای اروپا نیز خط و نشان می‌کشد.

ژنرال اسلم بیگ که از مخالفان سرسخت سیاست‌های آمریکا و دخالت این کشور در امور کشورهای منطقه است، با اشاره به تنش‌های آمریکا با ایران، گفت: تهران طی چهار دهه گذشته هدف تحریم‌های سخت ایالات متحده بوده و توطئه‌های زیادی برای مخدوش کردن جایگاه این کشور به کار گرفته شد اما ایران همچنان به اصول اسلامی عدالت، ایثار و عزت پایبند است.

فرمانده پیشین ارتش پاکستان حضرت آیت الله خامنه‌ای را «رهبر بزرگ ملت ایران» توصیف کرد و افزود: ایشان واضح کردند که جمهوری اسلامی به تمام مفاد توافق هسته‌ای عمل کرده است و اگر ایالات متحده به دنبال بازگشت ما به تعهدات برجامی است باید همه تحریم‌ها را لغو کند.

وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها می‌دانند که آنان هرگز نمی‌توانند اهداف اجلاس ورشو (اجلاس ضدایرانی آمریکا به میزبانی لهستان در اواخر بهمن ۹۷) را اجرا کنند، زیرا سرانجام مساوی است با تهدیدی جدی علیه امنیت رژیم صهیونیستی.

ژنرال میرزا اسلم بیگ با استفاده از جملات فارسی برای توصیف ضعف و سراسیمگی ایالات متحده در برابر ایران نوشت:  «آمریکا نه پای ماندن دارد و نه پای رفتن»، همچنین آنان نسبت به توافق نامه راهبردی که چند هفته پیش میان ایران و چین امضا شد نگران هستند.

وی تاکید کرد: سند جامع تهران و پکن نشانه بی‌نتیجه بودن تحریم‌های اقتصادی و اقدامات عملی آمریکا علیه ایران است و بدون شک، این یک شکست بزرگ برای سیاست‌های توسعه طلبانه ایالات متحده در منطقه محسوب می‌شود.

فرمانده پیشین ارتش پاکستان نوشت: مشارکت استراتژیک چین و ایران پیشگام ابتکار عمل کمربند و جاده است که نه تنها مزایای بسیاری برای کل منطقه به همراه دارد بلکه تمام توطئه‌های خارجی را خنثی خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، هفتم فروردین امسال و در جریان سفر «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین به تهران، سند همکاری‌های جامع راهبردی ایران و چین به امضای وزیران خارجه دو کشور رسید.

سابقه این سند به سفر رسمی «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین به تهران برمی‌گردد که در جریان‌ آن جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیه‌ای، سطح روابط دو کشور را به «مشارکت جامع راهبردی» ارتقاء دادند.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران پاکستان ایالات متحده آمریکا دولت بایدن سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین پروندهٔ خبری سند جامع همکاری‌های ایران و چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران پاکستان ایالات متحده آمریکا جمهوری اسلامی ایران پاکستان ایالات متحده آمریکا دولت بایدن سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین اخبار کنکور ایالات متحده ایران و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیش بینی کرد: ایالات متحده که بیش از پیش خود را غرق یک جنگ ترکیبی ضدروسی در اوکراین کرده است، مانند ویتنام و افغانستان دچار شکست بزرگ و تحقیر آمیز دیگری خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه  شب گذشته در یک مصاحبه تلویزیونی در مورد تخصیص کمک‌های جدید به اوکراین توسط کنگره آمریکا، ابراز عقیده کرد که غوطه ور شدن هر چه بیشتر ایالات متحده در یک جنگ ترکیبی علیه روسیه منجر به شکستی بزرگ و تحقیر آمیز برای مقامات واشنگتن خواهد شد، همانطور که در افغانستان و ویتنام چنین اتفاق افتاد. 

زاخارووا گفت: «ما این مسئله را تأیید می‌کنیم که اقدامات ایالات متحده به عنوان یک طرف واقعی در درگیری نظامی در اوکراین، با مقابله بی قید و شرط و قاطع مواجه خواهد شد و غوطه‌ور شدن عمیق‌تر واشنگتن در یک جنگ ترکیبی علیه روسیه منجر به همان شکست بزرگ و تحقیرآمیز ایالات متحده خواهد شد که پیش از این در ویتنام و افغانستان افتاد و اینبار در اوکراین تکرار خواهد شد.»

به گفته این دیپلمات، نخبگان آمریکایی که اوکراین را با انواع سلاح پمپاژ می‌کنند و صرف نظر از وابستگی حزبی خود، مایل هستند تا اطمینان حاصل کنند که کی‌یف تا آخرین فرد اوکراینی با روسیه خواهد جنگید و حملات تروریستی خود به اهداف غیرنظامی روسیه، خرابکاری و قتل روزنامه نگاران را ادامه خواهد داد.

زاخارووا یادآور شد که علاوه بر همه اینها، واشنگتن به سرقت دارایی‌های مسدود شده روسیه نیز متوسل شده و کنگره آمریکا  در این خصوص به دولت جو بایدن، چراغ سبز نشان داده است. اکنون دیگر روی یک پیروزی افسانه‌ای برای کی‌یف  شرط بندی نشده، بلکه بر این واقعیت تکیه می‌شود که ارتش اوکراین حداقل بتواند تا انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، بدون اینکه وجهه بایدن تخریب شود، مقاومت خواهد کرد.

این مقام وزارت امور خارجه افزود که جمهوریخواهان منافع خود را در مشارکت در درگیری اوکراین دارند. او توضیح داد که آنها به نفع صنایع نظامی بزرگ آمریکا لابی می کنند، که سهم بزرگی از بودجه اختصاص یافته برای اوکراین به جیب آنها سرازیر خواهد شد.

زاخارووا در پایان گفت: با این حال، تلاش‌ها برای نجات رژیم ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین محکوم به شکست است و اهداف و  وظایف تعیین شده برای عملیات ویژه نظامی به طور کامل محقق خواهد شد. به گفته این دیپلمات، تامین مالی کی‌یف تنها حمایت واشنگتن از  تروریسم دولتی در اوکراین را نشان داده است.

لایحه کمک مضاعف به اوکراین به میزان تقریباً 61 میلیارد دلار روز شنبه، 20 آوریل توسط مجلس نمایندگان ایالات متحده تصویب شد. سنای ایالات متحده نیز رأی گیری در مورد لایحه های اختصاص بودجه به اوکراین، اسرائیل و تایوان را روز سه شنبه 23 آوریل آغاز خواهد کرد.

علاوه بر این، مجلس نمایندگان آمریکا با مصادره دارایی‌های فدراسیون روسیه به نفع اوکراین موافقت کرده است. 

آخرین تلاش آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی اوکراین

در این رابطه، روزنامه "واشنگتن پست" نیز روز گذشته در تحلیلی نوشت که ایالات متحده بسته کمکی جدیدی برای کی‌یف را به تصویب رساند تا  از فروپاشی اوکراین  جلوگیری کند.  این نشریه با اشاره به اینکه تاخیر چند ماهه در ارائه کمک‌های مالی و نظامی ایالات متحده به کی‌یف، اوکراین را تقریباً در آستانه فاجعه قرار داده، افزود: بسته کمکی جدید تصویب شده توسط مجلس نمایندگان کنگره  ظاهرا به "جلوگیری از فروپاشی اوکراین در سال جاری" کمک خواهد کرد.

در این مقاله یادآوری شده که فوریت ارائه کمک به کی‌یف به دلیل موفقیت‌های نظامی روسیه در میدان جنگ و همچنین بهبود وضعیت ارتش روسیه است، در حالیکه نیروهای مسلح اوکراین هر روز  مواضع بیشتری را از دست می‌دهند. 

این روزنامه در مورد وضعیت اسفبار ارتش اوکراین به سخنان اخیر ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مورد برتری ده برابری روسیه از لحاظ تعداد گلوله‌های توپ اشاره کرد و افزود:  علاوه بر این، هرچه می‌گذرد، تعداد کمتری از مردان اوکراینی به ارتش اوکراین ملحق می‌شوند، چرا که آنها می‌دانند بدون آموزش نظامی مناسب و تجهیزات کافی، در واقع به کشتارگاه خواهند رفت.  ضمن اینکه تشدید قانون بسیج در این کشور نیز تنها باعث خشم و نارضایتی بیشتر مردم اوکراین می‌شود.

این مسئله توسط کنستانتین کاساچوف، نایب رئیس شورای فدراسیون (سنای) روسیه نیز مطرح شد. به گفته این سناتور بلندپایه، بسته جدید کمک به اوکراین از سوی ایالات متحده به معنای جان هزاران اوکراینی است که غرب همچنان آنها را برای رسیدن به اهداف ضدروسی خود به کشتن می‌دهد.

کاساچوف با اشاره به سخنان ولادیمیر زلنسکی که معتقد است تصویب بسته کمکی جدید آمریکا «جان هزاران نفر را نجات خواهد داد»، یادآور شد که رهبر اوکراین دو سال پیش، زمانی که با بوریس جانسون، نخست‌وزیر سابق انگلیس برای اخلال در روند مذاکرات استانبول به توافق رسید، نیز روی این موضوع حساب کرده بود. به گفته او،  در حالی که تصویب بسته کمکی جدید، در وهله نخست حمایت از مجتمع صنایع نظامی آمریکاست و برای سود آنها، مقامات واشنگتن هزاران اوکراینی را همچنان قربانی می‌کنند.

قصد آمریکا برای اعزام مشاورین نظامی بیشتر به اوکراینتحولات اوکراین| آیا کمک آمریکا باعث نجات کی‌یف می‌شود؟تحولات اوکراین| نگرانی زلنسکی از وضعیت ارتش در جبهه نبرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • تأثیرات راهبردی عملیات وعده صادق در سطح منطقه و جهان
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • اهداف راهبردی عملیات «وعده صادق» ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین
  • پشت پرده کمک آمریکا به اسرائیل
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • تایوان چگونه کمک آمریکا را علیه چین به کار می‌گیرد؟
  • تحلیل اکونومیست؛ ایران تابوی حمله به اسرائیل را شکست
  • اکونومیست: ایران تابوی حمله به اسرائیل را شکست