Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@17:56:54 GMT

دیدارهای دیپلماتیک وزیر خارجه یونان با مقامات ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۵۰۹۸

دیدارهای دیپلماتیک وزیر خارجه یونان با مقامات ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه با نیکوس دندیاس وزیر امور خارجه یونان در آنکارا دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار به مدت ۴۵ دقیقه در مجتمع ریاست جمهوری بش‌تپه آنکارا پشت درهای بسته به انجام رسید.

از سوی دیگر، مولود چاووش‌اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با نیکوس دندیاس همتای یونانی خود در سالن نمایشگاه مجتمع ریاست جمهوری این کشور در آنکارا گفت: از احیای مجدد کانال مذاکره و گفتمان میان دو کشور بسیار خرسندیم؛ معتقدیم که مشکلات با یونان از طریق مذاکره و گفتمان سازنده، حل شدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در روابط ترکیه و یونان باید از اظهارات تحریک‌آمیز و اقدامات تحمیلی پرهیز کرد، گفت: رفاه و امنیت اقلیت‌ها در هر دو کشور ترکیه و یونان به نفع ما است و بازتاب مثبتی خواهد داشت. ترکیه قادر به دفاع از حقوق مردم خود و جمهوری تُرک قبرس شمالی در مدیترانه شرقی است.

نیکوس دندیاس، وزیر امور خارجه یونان طی نشست خبری مشترک با مولود چاووش‌اوغلو همتای ترکیه ای خود گفت: می‌توانیم با ترکیه روندی سازنده و مثبت ایجاد کنیم و مسائل اقتصادی و روابط دو جانبه را در همین مسیر توسعه دهیم.

وی در ادامه افزود: دیدار بسیار سازنده ای داشتیم. باید خاطر نشان کنم که درباره تمامی مسائلی که پیرامون آن اشتراک نظر داریم و همچنین موضوعاتی که مورد اختلاف است، بحث و گفتگو کردیم. باید میان دو کشور همواره کانال های ارتباطی برقرار باشد. دو کشور باید به زندگی در کنار هم در چارچوب اصول اتحادیه اروپا، سازمان ملل و ناتو که نزدیک به ۷۰ سال پیش عضو آن شده اند، ادامه دهند.

دندیاس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه معاون اقتصادی‌اش نیز وی را در سفر به آنکارا همراهی می کند، گفت: امیدوار هستم همکاری اقتصادی میان دو کشور نسبت به سالهای گذشته رشد یابد.

کد خبر 5190196

منبع: مهر

کلیدواژه: ترکیه یونان رجب طیب اردوغان مولود چاوش اوغلو ناتو ایالات متحده امریکا عراق روسیه ایران افغانستان اوکراین رژیم صهیونیستی فلسطین سوریه جو بایدن سایت هسته ای نطنز آنتونی بلینکن لبنان غنی سازی اورانیوم دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۵۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان در گفت وگو با وزیر امور خارجه ژاپن: مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک ایران در سوریه را حساب شده هدف قرار دادیم

به گزارش قدس آنلاین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با خانم «یوکو کامیکاوا» وزیر امور خارجه ژاپن، درخصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان در این گفت وگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب دفاع مشروع و هشدار و پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسراییل بر سفارت کشورمان در دمشق تاکید کرد: اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

وی با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود: این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

وزیر امور خارجه ژاپن نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، تداوم رایزنی‌ها و گفت وگوهای چند جانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کرد.

خانم یوکو کامیکاوا با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار داشت: ژاپن معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است.

وی همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتنداری حداکثری همه طرف ها تاکید و خاطر نشان کرد: نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف ها توجه داده ایم.

همچنین وزیران امور خارجه ایران و ژاپن در این گفت وگوی ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش مناسبات دوجانبه میان تهران و توکیو، بر تداوم رایزنی‌ها و گفت وگوها در جهت ایجاد آرامش، صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • درگیری‌های لفظی میان مقامات صهیونیست درباره ریزپرنده‌ها
  • درگیری‌های لفظی میان مقامات صهیونیست درباره ریزپرنده‌ها بالا گرفت
  • زلزله ۵.۶ ریشتری در ترکیه / آنکارا هم لرزید
  • روایت امیرعبداللهیان از رایزنی های دیپلماتیک در نیویورک
  • سفر هنیه به آنکارا برای دیدار با اردوغان
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • مقامات این کشور پیش از عملیاتِ ایران التماس می‌کردند | سفیر سوئیس به سپاه احضار شد!
  • لفاظی تازه یک اسرائیلی؛ تل‌آویو دنبال حمله دیپلماتیک به ایران؟
  • امیرعبداللهیان در گفت وگو با وزیر امور خارجه ژاپن: مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک ایران در سوریه را حساب شده هدف قرار دادیم
  • حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است