Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-24@20:50:34 GMT

گوگل به دنبال ارائه فناوری 360 Reality Audio برای اندروید

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۰۰۵۳

گوگل به دنبال ارائه فناوری 360 Reality Audio برای اندروید

ایتنا- گوگل در تلاش است تا در همکاری با کمپانی سونی، فرمت صوتی 360 Reality Audio این شرکت را به صورت گسترده برای سیستم عامل اندروید عرضه کند. گوگل در تلاش است تا در همکاری با کمپانی سونی، فرمت صوتی 360 Reality Audio این شرکت را به صورت گسترده برای سیستم عامل اندروید عرضه کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، اگرچه دو سال از آغاز به کار فرمت 360 Reality Audio کمپانی سونی می‌گذرد اما این فناوری هنوز هم به سرویس‌ها و دستگاه‌های اندکی نظیر دیتال، آمازن اکو استودیو و بلندگوها و هدفون‌های این کمپانی ژاپنی محدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
با این حال XDA Developers  مدعی بازبینی کدهای اندرویدی شده است نشان دهنده آن است  که گوگل در تلاش است تا در همکاری با سونی این فناوری صوتی فضایی مبتنی بر شی را برای سیستم عامل اندروید عرضه کند. در این کد از افزودن پشتیبانی فرمت صوتی سه بعدی MPEG-H صحبت شده است که موجب می‌شود تا صداهای خواننده و آلات موسیقی از تمام جهات به گوش کاربر برسد.
 
در جاهای دیگر نیز به نوعی به فناوری 360 Reality Audio اشاره شده است. برای مثال کی مورایاما به عنوان مهندس نرم افزار در سونی صحبت هایی کرده است که به نوعی تایید کننده شراکت سونی با گوگل است. در جای دیگر این کدهای اندروید آمده است که:« این یکی از وصله هیی است که در ملاقات Android OS 360RA support بین گوگل و سونی ذکر شد.»

     
اگرچه این همکاری هنوز در مراحل اولیه خود قرار دارد اما پشتیبانی از این فرمت در نهایت موجب می‌شود که توسعه دهندگان نرم افزارهای اندروید بتوانند امکان پخش سه بعدی موسیقی را به نرم افزار خود اضافه کنند. این در حالی است که سرویس هایی که در حال حاضر از این فرمت را ارائه می‌کنند ممکن است به دستگاه‌های پشتیبانی کننده نیازی نداشته باشند.
 
این حرکت به طور مشخص با برنامه‌های بزرگ گوگل برای عرضه 360 Reality Audio به شمار زیادی از کاربران هماهنگی دارد. بنابراین این کمپانی روی ساخت ابزار نرم افزاری متمرکز شده است که می‌تواند کاربران اندک این فرمت را افزایش داده و نیز استودیو هایی با امکان ضبط چنین صوت بهینه را ایجاد کند.
 
سونی در رابطه با عرضه این قابلیت برای تلفن‌های همراه و دستگاه‌های صوتی اعلام کرد که فناوری شخصی سازی هدفون را از نرم افزار هدفون‌های خود به سایر تولیدکنندگان ارائه می‌کند. به این ترتیب به دست آوردن بازار اندروید به عنوان محبوب ترین سیستم عامل همراه موجود در جهان می‌تواند برای سونی قدم بزرگی باشد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اندروید شرکت سونی گوگل فناوری 360 Reality Audio سیستم عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند

رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: اپراتور ارتباطی که به دنبال مخفی کردن کیفیت نامطلوب سرویس اینترنتی خود به بهانه استفاده از مودم‌های تولید داخل است، در واقع به دنبال خرید کالاهای ارزان‌قیمت خارجی آنهم از نوع دست دوم و بنجل چینی است.   مهندس حسین ریاضی، رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران در واکنش به «اظهارات مدیر ارشد یک اپراتور اینترنتی مبنی بر اینکه به اجبار دولت از مودم بی‌کیفیت داخلی استفاده می‌کنیم» در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: همانطور که مستحضرید کیفیت ارائه سرویس توسط یک اپراتور ارتباطی، مجموعه ای از مشخصات فنی و امکانات فنی است که شامل بخش های هسته تجهیزات، انتقال آن و ترمینال است. اینکه یک اپراتور مدعی شود که به دلیل استفاده از ترمینال خاصی دچار اختلال شده مستلزم این است که از کیفیت شبکه خود مطمئن باشد و بداند که یک ترمینال دیگر، کیفیت ارائه سرویس آن اپراتور را بالاتر می برد.   ریاضی خاطرنشان کرد: صحبت ایشان پیرامون فیبرنوری و برای مشترکان است و باید ببینیم این اپراتور تا چه میزان تجربه ارائه سرویس در حوزه فیبرنوری را دارد؛ چراکه این اپراتور در این زمینه تجربه بالایی ندارد، اما سندیکای صنعت مخابرات ایران آماده است تا هر جایی که اپراتوری مدعی شد که کیفیت ارائه سرویس به دلیل استفاده از مودم شرکت خاصی از عضو سندیکا دچار مشکل شده است، عملیات تست و ارزیابی را برای کل شبکه این اپراتور انجام دهد تا عدم کیفیت سرویس های ارتباطی خود را با این بهانه مخفی نکنند و در تلاشیم تا بهترین ارزیابی را با کارشناسان این اپراتور داشته باشیم تا حقیقت را بیابیم.   رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران ادامه داد: اینکه دولت اجبار کرده این اپراتور از شرکت خاصی مودم خریداری کند حرف درستی نیست، البته که دولت دغدغه تولید و اشتغال و بومی سازی تکنولوژی را دارد و شکی نیست که این درخواست مردم است، اما نه به قیمت ارائه سرویس بی‌کیفیت به مشترکین که اپراتوری مجبور باشد از مودم تولید داخل استفاده کند؛ چراکه با همراهی دولت در این جهت گام برمی‌داریم که کیفیت ارائه سرویس به مردم دچار اشکال نشود.   ریاضی تاکید کرد: در جلسه ای که از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و وزارت صمت، سندیکای صنعت مخابرات و اپراتورها حضور داشتند، اپراتورها موافقت نامه ای را امضا کردند که در وهله اول 20 درصد از نیاز توسعه از سمت تولیدکنندگان داخلی تامین شود و مابقی به شرط اینکه به درستی پیش رود و کیفیت مدنظر قرار گیرد، خریدهای خارجی انجام شود. بارها تذکر دادیم که اپراتورهای طرفدار خرید خارجی از خرید کالاهای دست دوم و بنجل چینی خودداری کنند، اما به دلیل اینکه این کالاها را ارزان تر تمام کنند با این ادعاها به دنبال اینگونه خریدهای خارجی هستند و تولید داخل را زیر سوال می‌برند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • شهرداری به دنبال ارائه کیفیت خدمات در نمایشگاه بین‌المللی کتاب است
  • اتوبوس اخراجی‌های گوگل
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • گوگل پلی رفع فیلتر می‌شود؟
  • زارع‌پور: برای سومین بار درخواست کردیم گوگل‌پلی رفع فیلتر شود
  • ۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • کنعانی: ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست
  • تلویزیون‌های جدید TCL چه مشخصاتی دارند؟