Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-23@15:43:49 GMT

اشتباهات رایج و خطرناک غذایی در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۰۰۵۹

بسیاری از مردم در ماه رمضان، چه در وعده‌های غذایی سحر و افطار اشتباهات غذایی را مرتکب می‌شوند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپووتنیک نوشت:  مهم است که در ماه رمضان غذای متعادل بخورید و روی غذا‌هایی که بدن بیش از حد به آن‌ها نیاز دارد تمرکز کنید.

۹ اشتباه رایج غذایی وجود دارد که ۴ مورد از آن‌ها را پیش از وعده غذایی سحر و ۵ مورد را هنگام صرف افطار و پس از آن مرتکب می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتباهات رایج در وعده‌های غذایی سحر:

۱- زیاده روی در مصرف ترشی

مصرف بیش از حد غذا‌های حاوی سدیم یا نمک مانند ترشیجات و همچنین نوشیدن مواد محرک به مقدار زیاد مانند قهوه یا چای منجر به تکثر ادرار و از بین رفتن برخی نمک‌های معدنی از بدن و احساس تشنگی طی روز می‌شود.

۲- خوردن غذا‌های چرب و حاوی قند

برخلاف تصور رایج مبنی بر اینکه خوردن وعده‌های غذایی بسیار شیرین و شیرینی جات در وعده‌های غذایی سحر و قبل از آن احساس گرسنگی را از بین می‌برد، در واقع آن‌ها معده را سنگین می‌کنند، به خصوص اگر آن‌ها را قبل از خواب بخورید، باعث اختلال در هضم غذا و تشنگی می‌شوند.

در مقابل، سبزیجات و میوه‌ها بیشتر احساس سیری ایجاد می‌کنند؛ زیرا حاوی درصد بالایی از فیبر هستند که ترجیح داده می‌شود یکی از اجزای اصلی تغذیه در ماه رمضان باشد.

۳- نوشیدن آب زیاد

بسیاری بر این باورند که نوشیدن مقادیر زیادی آب در دوره قبل از سحر ممکن است احساس تشنگی آن‌ها را در ماه رمضان کاهش دهد، اما توصیه می‌شود مقدار کافی آب بین افطار و وعده غذایی قبل از سحر تقسیم شود، یعنی حدود یک لیتر و نیم برای جلوگیری از خطر کم آبی بدن، مصرف شود.

۴- ترک کامل وعده سحری

برخی از افراد وعده غذایی سحری را علی رغم فواید بسیاری که دارد، به طور کامل فراموش می‌کنند؛ وعده سحری فرد روزه دار را تقویت می‌کند و باعث تأمین انرژی بدن در طول روز در ماه رمضان می‌شود، به خصوص اگر این وعده غذایی غنی از کربوهیدرات‌های کند جذب باشد.

اشتباهات رایج هنگام افطار:

۱- شروع افطاری با غذای چرب

شروع افطار با غذا‌های غنی از چربی مانند غذا‌های سرخ کردنی و پرچرب، یکی از رایج‌ترین اشتباهاتی است که باید در ماه رمضان از آن اجتناب کنید و با مواد غذایی قندی ساده مانند خرما روزه خود را باز کنید.

۲- نوشیدن آب سرد

نوشیدن آب سرد با معده خالی مشکلات گوارشی زیادی ایجاد می‌کند که پزشکان به شدت در مورد آن‌ها هشدار می‌دهند.

۳- زیاده روی در خوردن غذا

بعد از یک روز گرسنگی شدید، بعضی از افراد مقدار زیادی غذا را به یکباره در وقت افطار می‌خورند، اما توصیه می‌شود وعده‌های غذایی کم در فواصل زمانی بخورید.

۴- زیاده روی در مصرف مواد شیرین

ماه رمضان به دلیل شیرینی‌هایی مانند زولبیا که زیاده روی در مصرف آن باعث چاقی می‌شود، مشهور است.

۵- عدم ورزش

بسیاری از افراد به دلیل مشغله، فرصتی برای ورزش در ماه رمضان نمی‌یابند؛ در حالی که کارشناسان توصیه می‌کنند در صورت امکان یک یا دو ساعت بعد از افطار، کمی ورزش کنید.

بیشتر بخوانید: راه حل‌هایی برای مراقبت از سلامت مو‌ در ماه رمضان

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ماه رمضان افطار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماه رمضان افطار وعده های غذایی زیاده روی ماه رمضان وعده غذایی غذایی سحر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت نیشابور گفت: هر گونه خرید، فروش و پخش غیر مجاز داروهای رایج در سقط جنین، خارج از سامانه ی ردیابی و رهگیری فرآورده‌های دارویی وزارت بهداشت و یا نگهداری و حمل آن‌ بدون نسخه پزشک جرم محسوب می شود و مستلزم مجازات قانونی است.

دکتر مریم مردانی افزود: در صورتی که فعالیت های غیر مجاز در اماکن و مراکز سقط جنین برابر گزارش قضایی یا بازرسان وزارت بهداشت احراز شود، در چهار چوب مفادماده 114، از ادامه فعالیت این مراکز یاد شده جلوگیری می شود.

وی ادامه داد: در مواردی که شریک جرم، از صاحبان حرف و مشاغل پزشکی بوده و وسایل سقط جنین را فراهم کرده باشد، علاوه بر در خواست مجازات قانونی، مطابق تبصره 4 ماده 56قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ابطال پروانه‌ ی فعالیت از دادگاه رسیدگی کننده در خواست می شود.

دیگر خبرها

  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی + فیلم
  • درباره فواید خوردن صبحانه بیشتر بدانیم
  • ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور
  • تغذیه سالم یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد
  • اهمیت صبحانه برای کودکان