Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@17:35:37 GMT

چه اقداماتی کودک آزاری محسوب می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۰۲۸۱

چه اقداماتی کودک آزاری محسوب می‌شوند؟

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،کودک آزاری موضوعی مهم است که برای آن قانون تدوین شده و در این قانون به انواع مصادیق کودک آزاری اشاره شده است.

مصادیق کودک آزاری به ۱۷ مورد تقسیم می‌شوند که اینجا آن‌ها را بیان می‌کنیم.

قرار دادن کودک در مکان‌های ترسناک، محروم کردن کودکان از بازی و تفریح، تنها گذاشتن کودک در منزل، اخراج از منزل و طرد کودک از جمله این مصادیق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اجازه گریه نداشتن و کنترل احساسات کودک، عدم ارتباط چشمی و گوش ندادن به کودک، مسخره کردن و ایجاد حس حقارت در کودک، طرد و آزار کودک با جنسیت غیر دلخواه، سرزنش و ملامت کودک در حضور دیگران هم از جمله نمونه‌های دیگر کودک آزاری هستند.

بی توجهی به بهداشت، تغذیه و پوشاک کودک، بهره کشی و توقعات نامعقول از کودک، استفاده از کودک برای تحریک جنسی بزرگسالان، محروم کردن کودک از محبت و آغوش گرم، استفاده نادرست از دارو‌های خواب آور برای کودک، مشاجرات خانوادگی در حضور کودک، استفاده از الکل و مواد مخدر در حضور کودک و کتک زدن و تنبیه جسمی کودک از نمونه‌های دیگر کودک آزاری به شمار می‌روند.

در صورتی که والدین یا هر فرد دیگری اقدام به انجام چنین کار‌هایی کند و منجر به آزار کودک شود، طبق قانون مجرم شناخته می‌شود و باید مجازات قانونی را طی کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی های حقوقی قوه قضائیه کودک آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟

امریکا به تازگی اعلام کرده یکی از گردان‌های ارتش رژیم اسرائیل به نام «نتزاه یهودا» را به دلیل نقض حقوق‌ بشر تحریم خواهد کرد؛ مأموریت و تفاوت این گردان رژیم صهیونیستی با بقیه نیروهای نظامی‌اش چیست؟

به گزارش مشرق، «نتزاه یهودا» نود و هفتمین یگان از ارتش رژیم اسرائیل است که نیروهای مذهبی حریدی یا افراطی در آن خدمت می‌کنند. هرچند اکثریت چشمگیر یهودیان حریدی برای ادامه درس مذهبی در کالج‌های علوم دینی از خدمت در ارتش اسرائیل معافیت می‌گیرند، اما این یگان وابسته به نیروی زمینی از سال ۱۹۹۹ میلادی (۲۵ سال پیش) امکان پیوستن حریدی‌های علاقمند به سربازی را برای پیوستن به ارتش فراهم کرده است.

رژیم صهیونیستی به دلیل کمبود سرباز در ارتش با پیوستن افراطی‌ها به نیروی نظامی موافقت کرد و به این گردان اجازه داد تا اعمال مذهبی خود را به جا بیاورند. این گردان «تنها واحد تک‌جنسیتی در ارتش اسرائیل» است و در آن نه تنها زنان حضور ندارند، بلکه تعامل این نیروها با زنان سرباز دیگر نیز محدود شده است.

گردان آزاردهنده

گزارش‌هایی در خصوص ارتکاب خشونت‌های منتسب به نیروهای این یگان، از حدود پنج سال پیش در رسانه‌های اسرائیلی بازتاب یافت. این در حالی بود که تا پیش از آن، برپایی و فعالیت این گردان مورد استقبال قرار گرفته و به خاطر تشویق حریدی‌ها به خدمت در ارتش، جوایز ملی رژیم صهیونیستی را نیز دریافت کرده بودند.

اما زمانی که دو سال پیش جسد یک شهروند ۷۸ساله فلسطینی- آمریکایی در شهر جلجیلیه پیدا شد که دستانش بسته و پارچه‌ای در دهانش فرو رفته و در سرما جان خود را از دست داده بود، حساسیت به این گردان افزایش یافت.

این پرونده به دلیل تابعیت دوگانه عمر اسد توجه وزارت خارجه ایالات متحده را به خود جلب کرد. ارتش رژیم صهیونیستی در آن مقطع زمانی گفت که سربازان به دلیل امتناع اسد از همکاری، موقتاً دهانش را با یک نوار پارچه‌ای و دستانش را با بست‌ کمربندی بسته بوده‌اند.

فرمانده گردان «نتزا یهودا» به دلیل این واقعه توبیخ شد و دو افسر از کار برکنار شدند، اما دادستان‌های نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که هیچ ارتباطی بین اشتباهات سربازان و مرگ عمر اسد وجود ندارد.

به گزارش «یورونیوز» علاوه بر پرونده مرگ عمر اسد، چندین رویداد دیگر نیز نام گردان «نتزا یهودا» را به میان آورده است. در برخی از این رویدادها، که برایشان مدارک ویدئویی نیز موجود است، سربازان «نتزاه یهودا» به سوء‌استفاده از زندانیان فلسطینی متهم شده‌اند. این گردان عمدتاً در کرانه باختری رود اردن فعالیت می‌کرد، اما در اواخر سال ۲۰۲۲ و پس از انتقاد ایالات متحده از این منطقه خارج شد و اکنون در غزه مشغول به فعالیت است.

تحریم آمریکا، تهدید رژیم اسرائیل

«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا، جمعه گذشته گفت درباره اتهاماتی مبنی بر نقض قوانین حقوق بشری ایالات متحده توسط اسرائیل «تصمیماتی» را اتخاذ کرده و احتمالا «خیلی زود» اعلامیه‌ای در این خصوص منتشر خواهد شد. این قوانین که به نام «لیهی» شناخته می‌شوند و توسط سناتور پاتریک لیهی در اواخر دهه ۹۰ میلادی تدوین شده‌اند، ارائه کمک نظامی به افراد یا واحدهای نیروی امنیتی را که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر شده‌اند، ممنوع می‌کند. اگر این تحریم‌ها وضع شوند، اعضای این گردان اجازه دریافت کمک‌های آموزشی و تجهیزات آمریکایی را نخواهند داشت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش احتمال تحریم این یگان را «اوج پوچی و بی‌اخلاقی» خواند و گفت دولتش در برابر این اقدامات مقابله خواهد کرد. «بنی گانتس»، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز در تماس تلفنی با آنتونی بلینکن از او خواست امریکا در تصمیم پیش‌رو تجدید نظر کند.

منبع: نور نیوز

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • عدم پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع تخلف اداری محسوب می شود
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟
  • جسد بی‌جان ۲ کودک غرق شده در شهرستان نیمروز پیدا شد
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • (ویدئو) آزار حیوانات گران می‌شود!