Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-18@16:03:38 GMT

موثرترین راه کنترل کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۰۳۶۳

دانشمندان دانشگاه‌های مختلف جهان در تحقیقی مشترک تنها یک راه را موثرترین روش جلوگیری از شیوع ویروس کرونا عنوان کردند. ناطقان: به نقل از مدیکال اکسپرس، به گفته کارشناسان هرگونه تلاش در آینده برای کاهش شیوع کووید-۱۹ باید در مقابله با انتقال نزدیک هوایی ویروس باشد که به عنوان راه اصلی گردش آن در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس اظهارات جدید متخصصان، به احتمال زیاد ویروس کرونا از طریق استنشاق و نه از طریق تماس با سطوح یا مسیر‌های هوایی با برد بیشتر بین افراد در فاصله نزدیک منتقل می‌شود، اگرچه این مسیر‌ها نیز می‌توانند موثر باشند.

کارشناسان دانشگاه‌های لستر، ادینبورگ ناپیر و هنگ کنگ، ویرجینیا تک و NHS لانارکشایر ادینبورگ، می‌گویند که بیماری همه‌گیر ویروس کرونا به تازگی به تعریف مجدد انتقال ویروس در هوا کمک کرده است.

به گفته آن‌ها، در مورد تعاریف دقیق انتقال ویروس از طریق هوا، از قرن گذشته تاکنون سردرگمی وجود داشته است که در آن‌ها تفاوت بین قطره منتقل شده توسط هوا و هسته قطره منجر به سوء تفاهم در مورد رفتار فیزیکی این ذرات شده است.

افراد آلوده به سارس-کووید ۲ هنگام بازدم، بسیاری از ذرات تنفسی کوچک و پر از ویروس را تولید می‌کنند. به گفته کارشناسان برخی از این موارد تقریبا بلافاصله توسط افراد در یک مکالمه کوتاه و با فاصله کمتر از یک متر استنشاق می‌شوند، در حالی که مابقی در مدت زمان طولانی پراکنده می‌شوند.

به گفته آن‌ها اقدامات پیشگیرانه استفاده از ماسک، حفظ فاصله همه به کاهش مسیر‌های معمول انتقال چه از طریق تماس مستقیم با سطوح یا قطرات و یا از طریق استنشاق آئروسل‌ها کمک می‌کند؛ با این حال آن‌ها استدلال می‌کنند که یک تفاوت اساسی در نیاز به تاکید بیشتر بر تهویه است، زیرا کوچکترین ذرات معلق می‌توانند ساعت‌ها در هوا باقی بمانند و این یک مسیر مهم انتقال است؛ بنابراین اقدامات برای اطمینان از جایگزینی یا تمیز شدن هوا از اهمیت بیشتری برخوردار است اقداماتی از قبیل باز کردن پنجره‌ها و استفاده از سیستم‌های تهویه هوا که باید انجام شود.

علاوه بر این کیفیت ماسک‌ها برای اطمینان از محافظت موثر در برابر آئروسل‌های استنشاقی مهم است. ماسک‌ها معمولا از فرود آمدن قطرات بزرگ در قسمت‌های پوشیده صورت جلوگیری می‌کنند، اما ذرات ریز موجود در هوا می‌توانند به هر شکافی راه پیدا کنند. به گفته آن‌ها ماسک‌های با کیفیت بالا با کارآیی فیلتراسیون بالا و مناسب بودن از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

کارشناسان نتیجه گیری می‌کنند کووید-۱۹ ممکن است فصلی شود و ما مجبور خواهیم بود مانند آنفلوآنزا با آن زندگی کنیم، بنابراین دولت‌ها و رهبران بهداشت باید به این موضوع توجه کنند و تلاش خود را بر مسئله انتقال از طریق هوا متمرکز کنند.

محیط‌های ایمن داخلی نه تنها برای محافظت از افراد واکسینه نشده بلکه برای جلوگیری از انواع مقاوم به واکسن یا تهدید‌های جدید هوا که ممکن است در هر زمان ایجاد شود، مورد نیاز است.

بهبود تهویه داخلی و کیفیت هوا، به ویژه در بهداشت، کار و محیط‌های آموزشی به همه ما کمک می‌کند تا در حال حاضر و در آینده ایمن بمانیم. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: موثرترین راه ، کنترل ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: موثرترین راه کنترل کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران

فهرست برخی از عملیات های اسرائیل علیه کشورمان در ۴۵ سال گذشته منتشر شد.   روزنامه جام جم در پاسخ به این سوال که «چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع بود؟» فهرست بخشی از عملیات نظامی و تروریستی اسرائیل علیه کشورمان را در ۴۵ سال گذشته را ارائه کرده که در ادامه می‌خوانید:   ۱-دی ۱۳۸۸ ترور مسعود علیمحمدی ۲-خرداد ۱۳۸۹ حمله ویروس استاکس نت

۳- آذر ۱۳۸۹ ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی

۴-  فروردین ۱۳۹۰ حمله ویروس ستارگان

۵-  مرداد ۱۳۹۰ ترور داریوش رضایی نژاد

۶- آبان ۱۳۹۰ ترور تهرانی مقدم

۷-آذر ۱۳۹۰ ترور مصطفی احمدی روشن

۸-فروردین ۱۳۹۱ ویروس وایپر

۹- اردیبهشت ۱۳۹۱ ویروس فیلم

۱۰-  آبان ۱۳۹۷ ویروس جدیداستاکس نت

۱۱-  اردیبهشت ۱۳۹۹ حمله سایبری

۱۲- تیر ۱۳۹۹ انفجار نطنز

۱۳-آذر ۱۳۹۹ ترور شهید فخری‌زاده

۱۴-فروردین۱۴۰۰ انفجار در نطنز

۱۵-  آبان ۱۴۰۰ هک پمپ بنزین‌ها

۱۶- خرداد ۱۴۰۱ ترور احسان قدبیگی

۱۷-خرداد ۱۴۰۱ ترور مهدی عبدوس و علی کمانی

۱۸- بهمن ۱۴۰۱ پهپاد انتحاری

۱۹-  فروردین ۱۴۰۳ حمله به کنسولگری ایران   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران
  • سالم الدوساری، موثرترین بازیکن لیگ قهرمانان
  • اینفوگرافیک | ۴۵سال جنایت عبری علیه ایران
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • انتقال بیش از ۱۵۱ هزار تن کالا در افغانستان
  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان
  • موثرترین بازیکن جوان لیگ را بشناسید
  • بیش از ۲۴۱ هزار تن گندم از زنجان به سایر نقاط کشور منتقل شد