Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بیست و دوم فروردین سال جاری ماه بود که سید حسن میرکاظمی مشهور به حسن رعیت یار غار بابک زنجانی پای میز محاکمه رفت و جلسات دادگاه وی به ریاست قاضی بابایی آغاز شد.

رعیت که از سیزدهم مردادماه سال ۹۸ در بازداشت به سر می‌برد، سرانجام پس از حدود دو سال در دادگاه حاضر و اتهامات او بیان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن رعیت از جمله افراد نزدیک به بابک زنجانی بوده که حال به دلیل اتهامات مختلف پای میز محاکمه حاضر شده است و مجموعه‌ای از جرایم را به کمک همدستان خود انجام داده که از جمله عناوین اتهامی او می‌توان به اخلال کلان در نظام پولی و ارزی کشور و ضربه زدن به محیط زیست اشاره کرد.

حسن رعیت علاوه بر مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور به مشارکت در پرداخت رشوه به افراد مختلف و قطع و خشکاندن ۲۰۶ اصله درخت هم متهم است.

انجام فسادهای مالی به کمک اکبر طبری و همدستانش

زمانی که افراد برای دریافت وام باید مدت‌ها در صف می‌ماندند و ضامن و وثایق معتبر معرفی می‌کردند، رعیت بدون توجه به قوانین تسهیلاتی ۴۰۰ میلیون یورویی و حتی ۵ هزار میلیارد ریالی از بانک‌ها دریافت ‌کرده است، این در حالی اتفاق افتاده است که حسن رعیت آن زمان تنها ۳۰ سال سن داشت و توانسته بود با ارتباط گرفتن با برخی از مسئولان و مفسدان اقتصادی مانند اکبر طبری و بابک زنجانی این فساد‌های مالی را انجام دهد.

حسن رعیت آن چنان ارتباط و نفوذی با اکبر طبری داشته که وقتی بابک زنجانی برای اولین بار دستگیر می‌شود شماره رعیت را به بازجو می‌دهد تا رعیت با توجه به نفوذی که داشته، بتواند از طریق اکبر طبری مشکل زنجانی را رفع کند، اما این ارتباطات راه به جایی نبرد و اکبر طبری و قاضی منصوری در دادگاهی که حسن ‌رعیت اکنون در آن حاضر شده و پای میز محاکمه قرار گرفته، محاکمه شدند.

کیفرخواست پرونده رعیت حدود ۴۰۰ صفحه است و در آن درباره تسهیلاتی که متهم گرفته، اما آن‌ها را پرداخت نکرده و سایر اتهاماتش صحبت شده است. بر اساس این کیفرخواست رعیت ۶۴ میلیون یورو از بانک صادرات بابت واردات ورق با جعل و تقلب اخذ کرده که ۲۵ میلیون یوروی آن را پرداخت کرده، اما رفع تعهد نشده است، همچنین رعیت با احتساب سود و جریمه ۹۳ میلیون یورو بدهکار است که حال بیش از ۱۰ سال می‌شود که آن را پرداخت نکرده و این شبکه فساد در قالب هفت شرکت از سه بانک آینده، گردشگری و کشاورزی تسهیلات مختلفی را دریافت کرده است.

سوءاستفاده از حیوانات و ایجاد بهشت گمشده برای انجام فسادهای مالی

اما یکی از نکات حائز اهمیت این است که متهم رعیت از طریق دریافت پول‌های نامشروع یک باغ وحش خصوصی که به بهشت گمشده مشهور است برای خود راه اندازی کرده و از این ملک برای دعوت افراد تأثیرگذار استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید

یار غار بابک زنجانی پای میز محاکمه رفت/ از ماجرای توصیه اکبر طبری به متهم تا ثبت کارخانه و اخلال در نظام پولی و ارزی

در اولین جلسه دادگاه رعیت، نماینده دادستان به بیان اتهامات وی پرداخت و گفت: سید حسن میرکاظمی مشهور به رعیت متولد ۱۳۵۱ بازداشت از تاریخ ۹۸.۰۵.۱۳ متهم به ۱- مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور از طریق اخذ مبالغ کلان ارزی و ریالی با تقلب از بانک‌ها معادل ۴۰۰ میلیون دلار و بیش از ۵ هزار میلیارد ریال منجر به اخلال در نظام اقتصادی کشور با وصف سردستگی، ۲- مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از بانک‌ها به مبلغ مذکور در بند نخست، ۳- مشارکت در جلب و استفاده از اسناد مجعول، ۴- مشارکت در پولشویی به میزان مبالغ ارزی و ریالی مندرج در اتهامات اول و دوم، ۵- مشارکت در پرداخت رشوه به علی دارابی‌نیا مدیرعامل و رییس هیات مدیره وقت بانک صادرات لرستان به مبلغ ۱۱ میلیارد ریال، محمد حسن کریمی رئیس وقت بانک پارسیان کیش به مبلغ ۹۸۰ میلیون ریال، رییس وقت شعبه ۴۰۶۰ بانک صادرات گرگان به تعداد ۳۰ عدد سکه، خانم منصوره عنصری رییس وقت شعبات بهار و سه راه طالقانی بانک ملت به میزان ۵ عدد سکه و ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد، ۶- اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی با سوءاستفاده از روابط خصوصی، ۷- قطع و خشکاندن ۲۰۶ اصله درخت متهم است.

پرداخت رشوه به افراد صاحب منصب در شبکه فساد رعیت

پرونده حسن رعیت علاوه بر وی ۲۱ متهم دیگر هم دارد که در میان آن‌ها برادر رعیت هم دیده می‌شود، این شبکه فساد از طریق اخلال در نظام پولی و ارزی کشور، پول‌های هنگفت نامشروع زیادی را به جیب زده‌اند و رشوه‌های متعددی را به افرادی که صاحب منصب بوده‌اند، داده اند.

حسن رعیت که طی سال‌های مختلف اقدامات متعددی را انجام داده بود و دست به فساد‌های متعددی زده بود، حال پای میز محاکمه قرار گرفته و دو جلسه از رسیدگی به پرونده‌اش گذشته است و برخی از اتهامات و اقداماتی که او طی این سال‌ها انجام داده در دو جلسه اخیر دادگاه مطرح شده است و حالا باید منتظر ماند و دید تا در ادامه جلسات دادگاه چه اقدامات دیگری که رعیت انجام داده، بیان می‌شود.

بیشتر بخوانید

اسامی و عناوین اتهامی ۲۱ نفر از شبکه همکاران حسن رعیت اعلام شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حسن رعیت بابک زنجانی مفاسد اقتصادی نظام پولی و ارزی کشور پای میز محاکمه بابک زنجانی اکبر طبری انجام داده حسن رعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه ۳ هزار میلیاردی پلیس به قاچاقچیان سوخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی پلیس هرمزگان، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های مأموریتی انتظامی بحث مقابله بی امان با قاچاق می‌باشد، بیان داشت: در این راستا عوامل انتظامی استان با همکاری دریابانی و نظارت مقام قضائی در جهت جامه عمل پوشاندن به مطالبه بحق مردم و اجرای تدابیر ابلاغی، طرح ضربتی و عملیاتی مقابله با قاچاق سوخت با هدف جلو گیری از هدر رفت سرمایه ملی و مبارزه با قاچاق را در بندر کلاهی شهرستان میناب اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح مشترک که با همکاری دیگر سازمان‌های مرتبط و با هدف ضربه به بنیان مالی قاچاقچیان سوخت انجام شد، تعداد ۱۷ فروند قایق موتوری فعال در قاچاق سوخت توقیف، ۲۶۵ عدد انواع مخازن فلزی و پلاستیکی آغشته به سوخت جمع آوری و ۷۵ کیلومتر لوله انتقال سوخت امحا و تخریب شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به کشف بالغ بر ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و تخریب و جمع‌آوری تجهیزات انتقال سوخت در این طرح، میزان ضربه مالی به بنیان‌های مالی قاچاقچیان در این منطقه و در راستای این طرح را بیش از سه هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

کد خبر 6087515

دیگر خبرها

  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیاردی در استان یزد
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیاردی
  • رقابت ۱۵ هزار و ۷۰۰داوطلب زنجانی در مرحله اول کنکور سراسری
  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات
  • ضربه ۳ هزار میلیاردی پلیس به قاچاقچیان سوخت
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی در آبادان
  • کلاهبردار میلیاردی در آبادان دستگیر شد
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد