Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ گروه سینما ـ علیرضا سپهوند: پاتریزیا رجیانی در اواخر سال ۱۹۹۸ به خاطر ترتیب دادن قتل شوهر سابقش «موریتسیو گوچی» رئیس سابق خانه مد گوچی به محاکمه پرسروصدایی کشیده شد. همین ماجرا نشان می دهد که این برند مد و لباس در ورای خود ماجراهایی از قتل و جنایت دارد که در آن زمان به یکی از خبرهای روز آمریکا تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ظاهرا برای خانواده گوچی که دوست داشتند این کابوس هرچه زودتر به دست فراموشی سپرده شود، پایان ماجرا نبود چراکه حالا در فیلم «خانه گوچی» ریدلی اسکات بحث جنایی داستان را با آب و تاب بیشتر و جزئیات ناگفته و افزودنی های دیگر، به تصویر کشیده شده و همین، به چالش شدید میان این خانواده و کارگردان معروف هالیوودی تبدیل شده و نشان می دهد در پس دنیای پر زرق و برق مد و لباس غرب و پشت پرده سینمای هالیوود، این تنها پول است که تعیین کننده اول و آخر تمام ماجراهاست چراکه قرار بود فیلم تنها روایتگر داستان چگونگی شکل گیری و توسعه این برند مد و لباس باشد و حالا بدون اطلاع این خانواده به فیلمی با تصویری جنایی و سیاه از «گوچی» تغییر جهت داده است.

واشنگتن تایمز در صفحه امروز خود نوشت، نوه های «گوچیو گوچی»، که نزدیک به یک قرن پیش در فلورانس خانه مد لوکس را تاسیس کرد، از «ریدلی اسکات» خواستار احترام گذاشتن به میراث خانواده آنها در یک فیلم جدید است که متمرکز بر یک فیلم پر شور است.

«خانه گوچی» با بازی «آل پاچینو» «لیدی گاگا» و «آدام درایور» بر اساس کتابی در مورد قتل «مائوریتزیو» یکی از نوه های گوچی، و محاکمه و محکومیت همسر سابق وی در سال ۱۹۹۵ ساخته شده است. پاتریزیا رجیانی که «لیدی گاگا» آن را به تصویر می کشد، ۱۶ سال را برای دستور این قتل در زندان گذراند.

«سلما هایک» نیز در فیلم «خانه گوچی» به کارگردانی ریدلی اسکات در نقش دوست شخصیت پاتریزیا رجیانی را بازی می کند.

«پاتریزیا گوچی» یکی از پسر عموهای مائوریتزیو، نگران است که این فیلم فراتر از تیتر یک داستان جنایی واقعی باشد و وارد زندگی خصوصی وُرّاث «گوچیو گوچی» شود.

گوچی روز چهارشنبه به آسوشیتدپرس گفت: من از طرف خانواده صحبت می کنم. ما واقعاً ناامید شده ایم. آنها برای بدست آوردن سود، برای افزایش درآمد سیستم هالیوود، هویت یک خانواده را می دزدند و وارد حریم خصوصی می شوند. خانواده ما دارای یک هویت و حریم خصوصی است. ما می توانیم در مورد همه چیز صحبت کنیم. اما یک مرز وجود دارد که نمی توان از آن عبور کرد. 

پاتریزیا گوچی گفت که برای توضیح در مورد میزان اختیارات در طرح داستان فیلم با «جیانینا فاسیو» همسر ریدلی اسکات کارگردان فیلم مذکور، تماس گرفته اما هیچ جوابی دریافت نکرده است. 

فاسیو در اوایل دهه ۲۰۰۰ با اعضای خانواده گوچی ملاقات کرد تا در مورد پروژه دیگری صحبت کند که قرار بود بر روی نقش «پائولو» پدر «پاتریزیا گوچی»،  و پدربزرگ، آلدو، که نام تجاری این برند لباس را جهانی کرد، متمرکز باشد. این واقعیت که شرکت تولید کننده به دنبال فیلم جدید نبوده فقط نگرانی های خانواده را افزایش می دهد.

شرکت فیلمسازی ریدلی اسکات هنوز به این خواسته خانواده گوچی که از طریق همتای ایتالیایی آنها نیز ارسال شده، پاسخ نداده است.

خانواده گوچی اولین خانواده مد و لباس ایتالیایی نیستند که روایت خانوادگی شان و وقایعی که نمی خواهند فاش شود، مورد هدف و سوء استفاده برای سودآوری بیشتر در هالیوود قرار گرفته است. خانواده ورساچی در سال ۲۰۱۸ بیانیه ای درباره فصل «داستان جنایی آمریکایی» از «رایان مورفی» که به قتل بنیانگذار خانه مد «جیانی ورساچی» می پرداخت، ارائه دادند و گفتند که این مجموعه تلویزیونی مجاز نیست و باید «یک اثر داستانی» و نه بر مبنای واقعیت قلمداد شود.

این فیلم درامی جنایی است که با الهام از رویدادهای واقعی ساخته می‌شود و «لیدی گاگا» در آن در نقش «پاتریسیا رجیانی»، همسر سابق «مائوریتسیو گوچی» نوه‌ بنیانگذار گوچی ظاهر می‌شود.

بیش از ۱۰ سال پیش خبر ساخته شدن این فیلم توسط اسکات مطرح شده بود.

«رجیانی» برای تلاش در قتل همسر سابقش روی پله‌های دفترش در سال ۱۹۹۵ در ایتالیا دستگیر و محاکمه شد. او در طی محاکمه با لقب بیوه سیاه خوانده می‌شد و در نهایت تا سال ۲۰۱۶ که آزاد شد به مدت ۱۶ سال در زندان بود.

فیلمنامه ماجرای قتل «گوچی» توسط «روبرتو بِنتیوینا» با اقتباس از کتاب «سارا گی فوردن» با عنوان «خانه گوچی: داستانی احساسی از قتل، دیوانگی، زرق و برق و حرص» نوشته شده است. 

«ریدلی اسکات» علاوه بر کارگردانی، تهیه کنندگی این پروژه سینمایی جنجالی را نیز برعهده دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیلم گوچی ریدلی اسکات ریدلی اسکات خانه گوچی مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اسیر صهیونیست: نتانیاهو از خودت خجالت بکش
  • اوضاع نگران کننده بیمارستان کمال عدوان غزه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد
  • شفافیتمون کجا بود؟
  • رژیم اسرائیل، اعضای بدن شهدای فلسطینی را می‌دزدد
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است
  • تو فلسطینی و تنها نگران تو منم
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود