Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@03:59:41 GMT

گزارش دیلی‌میل درباره اپلیکیشن ایرانی رهگیری کووید-19

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۴۰۴۱

گزارش دیلی‌میل درباره اپلیکیشن ایرانی رهگیری کووید-19

بر طبق مطالعات جدید، زندگی در شهرهای شلوغ خطر ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش نمی‌دهد اما قرار گرفتن در ازدحام باعث افزایش خطر ابتلا می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، محققان نمونه‌های ابتلا در تهران که یکی از کانون‌های اولیه همه‌گیری بوده است را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها با استفاده از داده‌های AC-۱۹ که اپلیکیشن ملی ایران برای شناسایی کووید-۱۹ است این تحقیقات را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان پس از بررسی ارتباط بین تراکم و انتقال ویروس در این شهر متوجه شدند که تراکم جمعیت به تنهایی نمی‌تواند به عنوان عامل خطر شناخته شود.

محققان تاکید دارند که محیط‌های با تراکم بالای جمعیت(جایی که تعدادی از مردم در آن زندگی می‌کنند) با ازدحام جمعیت متفاوت است.

ازدحام جمعیت باعث کاهش رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی می‌شود اما تراکم جمعیت در یک منطقه لزوما باعث این اتفاق نمی‌شود.

این گروه در مقاله‌ای که در مجله‌ی "Sustainable Cities and Society" منتشر کردند، نوشتند: علت شیوع ویروس در طول همه‌گیری ازدحام جمعیت است و با تراکم فرق دارد و ممکن است در مکان‌هایی که تراکم کمی دارند نیز رخ دهد.

در نتیجه کلان‌شهرها و مناطق پرجمعیت نیز می‌توانند در طول همه‌گیری ایمن باشند زیرا تراکم نمی‌تواند به تنهایی یک عامل خطرزا برای کووید-۱۹ در نظر گرفته شود.

نویسندگان این مقاله از دانشگاه‌های تهران و اصفهان و دانشگاه هیروشیما(Hiroshima) در ژاپن این بررسی را در ماه‌های اولیه همه‌گیری انجام دادند.

این مجموعه داده‌ها شامل مبتلایان تایید شده تا چهارم آوریل ۲۰۲۰ و ۲۷ ژوئن ۲۰۲۰ است و همچنین آمار جان باختگان تا تاریخ ۲۷ ژوئن ۲۰۲۰.

محققان بررسی کردند که آیا متغیرهای خاصی بر روی آمار مبتلایان در ۲۲ منطقه تهران و جمعیت ۸.۶ میلیونی آن اثر می‌گذارد یا خیر.

محققان از "مدل‌سازی معادلات ساختاری" استفاده کردند که در آن از عوامل متعددی برای مشخص کردن تاثیر متغیرهای غیرقابل مشاهده استفاده می‌شود. از جمله‌ی این متغیرها می‌توان به رعایت توصیه‌نامه‌های بهداشتی و دسترسی به امکانات درمانی اشاره کرد.

آن‌ها دریافتند که تراکم به تنهایی علت توزیع موارد مبتلا به کووید-۱۹ را در ۲۲ منطقه‌ی تهران توضیح نمی‌دهد.

با این حال رفتار مسئولانه شهروندان برای مبارزه با همه‌گیری در محیط‌های پر تراکم شهری و برای جلوگیری از ازدحام همچنان مورد نیاز است.

آن‌ها همچنین دریافتند مواردی چون سن، طبقه‌ی اجتماعی و اقتصادی افراد و دسترسی به منابع تاثیر بیشتری به نسبت تراکم جمعیت دارد.

آن‌ها همچنان نشان دادند که آمار مرگ‌و میر در مناطقی که جمعیت مسن‌تر است بیشتر است در حالی که افرادی که ماشین شخصی دارند و یا تحصیلات دانشگاهی دارند کمتر در برابر همه‌گیری آسیب‌پذیرند.

محققان می‌گویند، این تحقیقات اشکالاتی نیز دارد از جمله دقت و در دسترس بودن داده‌ها.

همه‌گیری کروناویروس در ماه‌های اول به سرعت گسترش یافت و پیگیری کامل آن را دشوار کرد.

کمبود تست‌ها و قیمت بالای آن‌ها و همچنین عدم وجود علائم جدی در کودکان و جوان‌ها ممکن است باعث ایجاد اشتباه در به دست آوردن رقم واقعی تعداد مبتلایان شده باشد.

نبی مرادپور، نویسنده‌ی این مقاله در دانشگاه تهران می‌گوید: شاید برای نتیجه‌گیری قطعی زود باشد و تحقیقات برای بررسی رابطه‌ی بین تراکم شهرها و انتقال ویروس باید در آینده ادامه داشته باشد.

محققان امیدوارند که تحقیقات آن‌ها به سیاست‌گذاران کمک کند تا دستورالعمل‌های بهتری برای مناطق پرتراکم در نظر بگیرند.

ایوب شریفی، نویسنده‌ی این مقاله در دانشگاه هیروشیما گفت: گام بعدی ما بررسی تاثیر تراکم جمعیت در زمینه‌های دیگر است. ما در حال بررسی تاثیرات طولانی مدت همه‌گیری بر روی سیاست‌گذاری‌ها در شهرهای متراکم هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نقشه تراکم جمعیت کووید 19 همه باهم علیه کرونا دستورالعمل مقابله با کرونا تراکم جمعیت همه گیری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو قحطی در غزه را رد می‌کند

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه علاوه بر نابودی زیرساخت‌ها و آواره کردن ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، در مسیر ورود کمک‌های بشردوستانه نیز سنگ اندازی کرده که همین امر فلسطینیان را با خطر قحطی مواجه ساخته است. با این حال، تل آویو سخنان مطرح شده در این زمینه را رد می‌کند. 

به گزارش الجزیره، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گزارش‌ها پیرامون وقوع قحطی در غزه به دلیل جنگ این رژیم علیه فلسطینیان را رد کرد. 

دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: نتانیاهو ادعا‌های مطرح شده از سوی سازمان‌های بین المللی پیرامون قحطی در غزه را رد می‌کند. 

گزارش‌های پیشین سازمان ملل نشان می‌داد که شمال نوار غزه در اواسط ماه مارس تا ماه مِی با قحطی مواجه خواهد شد. همچنین ۷۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری غزه اکنون در گرسنگی شدید هستند. 

سامانتا پاور، مدیر آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده می‌گوید که قحطی پیش از این‌ها شمال غزه را در برگرفته است. 

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهجویان، قحطی را حالتی می‌داند که در آن بخش قابل توجهی از جمعیت یک منطقه به غذای کافی دسترسی ندارند که در نتیجه آن سوء تغذیه شدید و جان سپردن افراد از گرسنگی و بیماری درپی آن بروز می‌کند. 

مقامات بین المللی اقدام رژیم صهیونیستی در غزه برای گرسنگی دادن به مردم را مصداق نسل کشی فلسطینیان می‌دانند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • دستگاهی ایرانی که پساب‌ها را آنلاین و سریع بررسی می‌کند
  • بالاخره چند موشک ایران به اسرائیل اصابت کرد؟
  • سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود
  • ناگفته های خلبان اسرائیلی از ماموریت رهگیری پهپادهای ایرانی؛ این پیچیده‌ترین مأموریتی بود که داشتم | چنین حملاتی در جنگ‌های مدرن ندیدم
  • نتانیاهو قحطی در غزه را رد می‌کند
  • تراکم جمعتی تهران به ۱۴۰ نفر در هکتار رسید
  • ادعاهای تل‌ آویو درباره رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران دروغ است
  • اعتراف درباره رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران
  • ادعاهای تل‌آویو درباره رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران دروغ است
  • آیا دختر پادشاه اردن در رهگیری پهپادهای ایرانی به اسرائیل کمک کرد؟ | شاهزاده سلما کیست؟