Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نورالله تیموری روز شنبه در گفت و گویی اظهار داشت: در حال حاضر شهر ایلام با کمبود ۲۰۰ لیتر آب در ثانیه مواجه است و شیوع ویروس کرونا نیز بر مصرف بالای آب تاثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های فعلی جوابگوی نیاز روز افزون و رشد بی‌رویه جمعیت مرکز استان نیست، افزود: با وجود اینکه همواره تلاش شده تا خدمات‌رسانی به بهترین شکل به مشترکان ارائه شود بدین منظور این شرکت برنامه ریزی کوتاه مدت و میان مدت جهت رفع کمبود آب شهر ایلام در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام تاکید کرد: کار مطالعاتی و اجرایی جهت افزایش ظرفیت تامین آب هم اکنون در دستور کار و در مرحله اجرا می باشد و در صورت تامین اعتبار بلافاصله عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود و با اجرای این طرح سال آینده مشکل کمبود آب در شهر ایلام برطرف شود.

تیموری یادآور شد: یکی دیگر از راه های به حداقل رساندن قطعی آب یا افت فشار در سطح شهر  اعمال مدیریت فشار و چاره ای جز آن هم نداریم برای مدیریت این موضوع، در هنگام شب مجبور به کم کردن خروجی تمام مخازن شهر هستیم.

وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان خروجی مخازن(بخاطر ذخیره سازی) از ساعت ۱۲ تا ۳ بامداد کم می شود و از ساعت ۳ تا اذان صبح دوباره خروجی مخازن باز می شود و طبعا مناطق مرتفع بیشتر با کمبود فشار مواجهه می شوند.

مدیرعامل آبفا ایلام با بیان اینکه بهینه سازی و تغییر الگوی مصرف در بخش آب شرب همواره مورد تاکید بوده بیان داشت: پرسنل شرکت در طول شبانه روز و با تمام توان از هیچ تلاش و کوششی در جهت تامین آب سالم و بهداشتی دریغ ننموده و انتظار داریم همه ی همشهریان عزیز در این امر ما را یاری تا بتوانیم توزیع آب بصورت عادلانه انجام دهیم.

تیموری خواستار نهایت همکاری شهروندان، دستگاههای اجرایی و ارگانهای دولتی در مصرف آب جهت عبور از بحران کم آبی تابستان شد و گفت: مشارکت عمومی مشترکین در صرفه جویی مصرف آب یکی از عوامل اصلی موفقیت در مدیریت منابع آبی است.

برچسب‌ها ایلام صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب ایلام صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری سوخت با تکمیل راه آهن شلمچه بصره

تین نیوز

 

به گفته مسئولان، با انجام عملیات ۲ کیلومتری مین روبی مسیر راه آهن شلمچه_ بصره روند تکمیل این راه آهن ۳۲ کیلومتری با سرعت مناسبی در حال اجرا است.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، راه اندازی خط ریلی شلمچه - بصره از ۲۰ سال گذشته مطرح بوده و در این سال ها همواره فرآیند پرفراز و نشیبی داشته است، اما به دلایل متعدد از جمله حضور داعش در عراق تا نبود اعتبار و عدم توافق با عراق برای واگذاری اراضی مورد نیاز، هیچگاه مرحله اجرایی آن راه به جایی نبرده بود.

اما بالاخره پیگیری هایی از سوی وزارت راه و شهرسازی برای احداث این خط ریلی انجام شد تا با احداث و راه اندازی این خط ریلی امکان جابه جایی مسافران  اربعین  از طریق این مسیر ریلی فراهم شود.

براساس این گزارش آغاز مطالعات نهایی و عملیات اجرایی پروژه ریلی شلمچه - بصره در سال ۱۴۰۰، به نتیجه تصمیمات مقامات عراقی موکول شده بود چراکه این مسیر به دلیل جنگ ایران  و عراق مین گذاری شده بود در نتیجه برای ساخت راه آهن میان دو کشور  مین روبی نیاز بود که خوشبختانه طبق توافقاتی که در چند ماه گذشته بین روسای  ایران و عراق صورت گرفته گام های بلندی در این زمینه برداشته شده است.

مین روبی ۲ کیلومتری در کشور عراق برای راه آهن شلمچه _ بصره

به طوری که مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی هفته گذشته در دیدار با مقامات حمل ونقلی کشور عراق گفت: سال گذشته توافقی در این خصوص انجام شد و در ایام اربعین ۱۴۰۲، با حضور نخست وزیر عراق و معاون اول رئیس جمهور کشورمان در منطقه صفر مرزی، عملیات اجرایی خط ریلی شلمچه_ بصره آغاز شد.

وی افزود: در این مدت جلسات متعددی برای ارزیابی پیشرفت این پروژه از جمله عملیات مین روبی برگزار شد و تاکنون عملیات مین روبی بیش از دو کیلومتر در خاک عراق و یک و نیم کیلومتر در خاک ایران پیشرفت داشته است. موضوع دیگر احداث پل در این پروژه بود که توسط شرکت های ایرانی در حال انجام است.

تملیک زمین های راه آهن شلمچه_بصره تا یک ماه آینده به اتمام می رسد

وی درباره تملیک زمین های اطراف پروژه توضیح داد: بخشی از زمین های این منطقه مسکونی است که قرار شد طرف عراقی تملیک اراضی آن منطقه را انجام و تحویل ایران دهد. بخشی از تملیک اراضی انجام شده و قرار است ظرف یک ماه آینده همه اراضی مورد نظر تملیک و تحویل داده شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: مناقصه عملیات احداث ۳۲ کیلومتر ریل در کشور عراق برگزار و شرکت آن نیز تعیین شده که البته قرار شد شرکت های ایرانی نیز در این خصوص کمک کنند. عزم دو کشور در سطوح بالای دولت ها، برای احداث این پروژه کاملا جدی است و به صورت هفتگی مسیر ریلی شلمچه_بصره پیگیری می شود. از دیگر موضوعاتی که در این جلسه بررسی شد، جابه جایی زوار در ایام اربعین بود و توافقات خوبی مبنی بر انتقال زوار توسط همه شقوق حمل ونقلی انجام شده است.

زمین راه آهن شلمچه _ بصره برای شمع کوبی تحویل داده می شود

 در ادامه میعاد صالحی مدیرعامل شرکت راه آهن در خصوص آخرین وضعیت راه آهن شلمچه _ بصره می گوید: در دیدار اخیر با هیات عراقی پیگیری هایی برای احداث راه آهن شلمچه-بصره انجام شد. در حوزه مین روبی تا وسعت ٣ کیلومتری وارد خاک عراق شدیم.

وی افزود: این منطقه ٣ دهه بعد ازجنگ دست نخورده مانده بود اما در حال حاضر تیم علمیات ایران در حال خنثی سازی این منطقه هستند. همچنین برای احداث پل آسانسوری طراحی کامل انجام شده و ظرف روزهای آینده زمین برای شمع کوبی تحویل می شود.

برای ایجاد زیرساخت ریلی بین ایران و عراق دو پروژه ریلی در غرب و جنوب غربی کشور تعریف شده است. یکی از این محورها به طول ۶۰۵ کیلومتر و به نام پروژه راه آهن غرب کشور در دست ساخت است. اما محور دیگر که در خاک عراق قرار دارد بسیار کوتاه بوده و ساخت آن برای دو کشور هزینه اندکی دارد. درحال حاضر اتصال ریلی ایران به عراق از مرز شلمچه که حدود ۴۰ درصد از ترددهای (بار و مسافر) هر سال را شامل می شود، تنها معطل ۳۲ کیلومتر خط آهن تا بصره است. احداث این محور ریلی از ۲۰ سال گذشته مطرح بوده اما در سال های ۹۰ و ۹۳ موضوع دو تفاهمنامه میان ایران و عراق بود.

با وجود گذشت ۱۲ سال از امضای اولین تفاهمنامه میان دو کشور، عملیات اجرایی این پروژه به دلایل مختلف اقتصادی و سیاسی و... متوقف مانده بود که با کلنگ زنی مخبر معاون اول رئیس جمهور در سال گذشته، سرانجام انتظار ۱۲ ساله پایان یافت طرح اتصال راه آهن خرمشهر به شلمچه به طول ۱۷ کیلومتر در سال ۹۰ به بهره برداری رسید و ادامه آن تا شهر بصره به طول ۳۲ کیلومتر در خاک عراق باقی ماند.

در حال حاضر خط ریلی از بصره تا کربلا فعال است. به این ترتیب با تکمیل خط ریلی بین شلمچه تا بصره اتصال کشور ایران از طریق خرمشهر به عراق و کشورهای شرق مدیترانه بدون انقطاع برقرار می شود و تحولی بزرگ در زمینه ترانزیت و تبادل کالا و مسافر صورت خواهد پذیرد. 

کاهش ۵۰ درصدی هزینه های حمل بار با راه آهن شلمچه_بصره 

 در همین رابطه حسین هاشمی کارشناس حمل ونقل  در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: طبق آخرین آمارهای که از سوی وزارت راه و شهرسازی  و همچنین شرکت راه آهن  اعلام شده است سالانه بین ۲۷ تا ۲۸ میلیون تن کالا بین ایران و عراق جابه جا می شود که البته بخش عمده آن مربوط به صادرات کالاهای ایرانی به عراق است. انتقال بخشی از این جابه جایی کالاهای صادراتی از حمل ونقل جاده ای به ریلی می تواند از ترافیک در این مسیرها کاسته و موجب کاهش هزینه های حمل ونقل شود.

هاشمی در خصوص مزایای راه اندازی  این خط ریلی  گفت: برای جابه جایی  پنج میلیون تن کالا به عراق روزانه به بیش از ۶۰۰ کامیون  نیاز است اما در صورتی که  این مقدار کالا با حمل ونقل جاده ای جابه جا شود تنها روزانه به هفت قطار نیاز خواهیم داشت. همچنین حمل ونقل ریلی باعث کاهش ۵۰ درصدی هزینه بار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در صورت همکاری هر دو کشور برای تکمیل این پروژه و زیر ساخت های آن شاهد کاهش هزینه ها و همچنین افزایش امنیت سفرها در این بخش خواهیم بود گفت: در صورت پیگیری های هر دو کشور امیدواریم  این پروژه  تا اربعین به اتمام برسد.

درمجموع آمارها نشان می دهد سالانه حدود ۴۰ درصد از ترددهای مسافری و باری بین ایران و عراق از مرز شملچه می گذرد. این پروژه موجب کاهش بار ترافیکی در شهرهای منتهی به مرز در ایران و عراق خواهد شد. براساس محاسباتی که در گزارش اندیشکده حمل ونقل ایران با عنوان «مروری بر ابعاد راهبردی، سیاسی و اقتصادی راه آهن شلمچه بصره» آمده با فرض انتقال ۳۰ درصد از حجم بار و مسافر حمل شده به عراق روی ریل می توان سالانه حدود دو میلیارد دلار در مصرف سوخت صرفه جویی کرد. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • صرفه‌جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی حوزه آرد و نان در لرستان
  • آماده‌باش ۴۹۰ تیم مدیریت بحران در یزد / کدام مسیرها در یزد مسدود است؟
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام
  • مدیریت بحران آبفا در آماده باش کامل
  • مدیریت بحران آبفا در آماده باش کامل است
  • صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری سوخت با تکمیل راه آهن شلمچه بصره
  • مدیریت مصرف آب و صرفه جویی در فصل گرم سال
  • صرفه‌جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتری مصرف بنزین در منطقه ایلام