Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@12:47:01 GMT

مراکز واکسیناسیون کووید-۱۹ در گوگل مپ علامت‌گذاری شدند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۵۸۲۱

مراکز واکسیناسیون کووید-۱۹ در گوگل مپ علامت‌گذاری شدند

با ساخت تعداد زیادی از واکسن‌های موثر، مبارزه با کووید-۱۹ وارد مرحله‌ی جدیدی شده است و باید تا جایی که می‌توان افراد بیشتری را واکسینه کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، اکنون گوگل، غول عرصه‌ی فناوری، مکان‌های تزریق واکسن را به گوگل مپ (نقشه‌ی گوگل) اضافه کرده است که می‌توان در ایالات متحده، کانادا، فرانسه، شیلی، هند و سنگاپور آن‌ها را مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار به تسریع فرایند واکسیناسیون کمک خواهد کرد.

کاربران تنها کافی است "مراکز واکسیناسیون" را درون این برنامه تایپ کنند تا نقشه‌ای ظاهر شود که مراکز واکسیناسیون نزدیک به کاربر روی آن علامت‌گذاری شده است.

هوش مصنوعی گوگل نیز به افراد کمک می‌کند تا واجد شرایط بودن خود را بفهمند و برای دریافت واکسن وقت بگیرند و حتی زمان زدن واکسن را در روز مقرر به آن‌ها یادآوری می‌کند.

این غول عرصه‌ی اینترنت اعلام کرده است که از مراکز واکسیناسیون حمایت می‌کند و همچنین ۲۵۰ هزار دوز واکسن به کشورهای نیازمند اهدا خواهد کرد.

کارن دسالو(Karen DeSalvo) مدیر ارشد بهداشت در Google Health می‌گوید: ما از این همه‌گیری آموختیم که تا زمانی که همه در امان نباشند هیچکس در امان نخواهد بود.

رساندن واکسن به همه‌ی مردم در سراسر جهان کاری چالش‌ برانگیز اما ضروری است.

این شرکت به عنوان بخشی از برنامه‌ی واکسن خود از هوش مصنوعی استفاده می‌کند تا یک نماینده‌ی مجازی در چت، پیام، موبایل، تلفن و سایر پلتفرم‌ها داشته باشد که به سوالات افراد در مورد واجد شرایط بودن، ثبت‌نام، برنامه‌ریزی پاسخ دهد و نوبت زدن واکسن را به آن‌ها یاداوری کند. این هوش مصنوعی به ۲۸ زبان مختلف صحبت می‌کند.

مایکل دنیلز (Michael Daniels) معاون رئیس بخش جهانی Google Cloud می‌گوید: این نماینده‌ی مجازی باید بتواند نحوه‌ی صحبت کردن افراد را درک کند و انواع مختلفی از یک سوال مشابه را تشخیص دهد.

این نماینده‌ی مجازی همچنین به مراکز بهداشت عمومی کمک می‌کند تا اطلاعات واجدین شرایط را در لحظه به روزرسانی کنند.

گوگل همچنین متعهد شده تا کمکی ۲۵۰ میلیون دلاری به تبلیغات مربوط به واکسن بکند و همچنین دو و نیم میلیون دلار نیز به کادر درمانی که قرار است برای  جوامع سیاه‌پوست و روستایی و لاتین‌ها واکسن فراهم کنند، اهدا کرده است.

ایور هورن(Ivor Horn) مدیر بخش عدالت در سلامت گوگل می‌گوید: تحقیقات نشان می‌دهد که حدود هفت نفر از هر ۱۰ نفر برای به دست اوردن اطلاعات بهداشتی ابتدا به اینترنت رجوع می‌کنند. وظیفه‌ی من ایجاد عدالت در هر محصولی است که ارائه می‌دهیم.

در پی همه‌گیری به روزرسانی‌های جدیدی در این برنامه ایجاد شد از جمله افزودن اطلاعات مربوط به ازدحام مناطق مختلف، هشدارهای مربوط به حمل‌و نقل در پی کووید-۱۹ و محدودیت‌ سفرها.

در ماه سپتامبر این شرکت بخش جدیدی به گوگل مپ اضافه کرد که در آن اطلاعات مربوط به شیوع ویروس در هر منطقه قابل مشاهده بود.

کاربران سراسر جهان می‌توانند با کلیک بر روی کلمه‌ی "layers" در سمت راست نقشه و سپس کلیک کردن بر روی کووید-۱۹ به این اطلاعات دست یابند.

در این بخش افزایش یا کاهش آمار نیز قابل مشاهده است. گوگل همچنین با همکاری شرکت اپل با استفاده از بلوتوث به افراد هشدار می‌دهد که در نزدیکی فرد دارای علائم بیماری بوده‌اند. افراد همچنین می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند مشخص شود تست آن‌ها مثبت بوده یا خیر و همچنین می‌توانند ناشناس بمانند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گوگل مپ واکسن کرونا همه باهم علیه کرونا مراکز واکسیناسیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک در جنوب و جنوب شرق کشور تا ۱۰ روز آتی

عرشی در یک نشست خبری با اعلام این مطلب گفت: در حال حاضر این واکسن‌ها تامین شده است و تا ۱۰ روز آینده عملیات تزریق برای کودکان انجام خواهد شد.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی و همچنین واکسن پنوموکوک در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی درباره اهمیت این دو واکسن گفت: واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

وی در این باره ادامه داد: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی

همچنین کوروش اعتماد با اشاره به بیماری SMA به عنوان یک بیماری وابسته به ژنتیک، گفت: کار مطالعاتی در راستای غربالگری بیماری SMA در کشور انجام شده و سه سناریو در این زمینه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بر این اساس غربالگری بیماری SMA در سه گروه شامل جمعیت عمومی کشور، افرادی که ازدواج فامیلی دارند و همچنین افراد دارای فرزند SMA انجام خواهد شد.

 اعتماد به اقدامات مورد لزوم پس از شناسایی موارد نیز تاکید کرد و گفت: شیوه‌نامه غربالگری SMA در حال تدوین است و این برنامه در سال جاری عملیاتی می‌شود.

در همین رابطه وطن‌خواه رئیس آزمایشگاه مرجع وزارت نیز گفت: در زمینه آزمایشگاهی و تشخیص آزمایشگاهی SMA نیز اقدام خوبی صورت گرفته است و یکی از کیت‌های تولید داخل در کارگروه مربوطه مصوب شده و به اداره کل تجهیزات سازمان غذا و دارو اعلام شده است، بنابراین تشخیص این بیماری با کیت تولید داخل خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • آماری هولناک از حیوان گزیدگی در کشور
  • آغاز واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک در جنوب و جنوب شرق کشور تا ۱۰ روز آتی