Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با موضوع استخدام و جذب فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد اظهار کرد: بر اساس هماهنگی که با وزارت علوم، سازمان سنجش و سازمان امور اداری استخدام کشور انجام شد، زمینه برای تحقق بند ج ماده ۸۷ احکام برنامه ششم قانون بودجه فراهم شد و بر اساس این هماهنگی‌ها، ۴۷ دستگاه مجوز‌های خود را برای استخدام این فرزندان صادر کردند و آمار را در اختیار سازمان سنجش قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه مطرح کرد: با توجه به اینکه دفترچه این آزمون روز سه‌شنبه هفته گذشته صادر شد، داوطلبان تا سه‌شنبه همین هفته فرصت دارند که فرم‌ها را بارگذاری کنند، اما چند نکته وجود دارد و آن این است که داوطلبان دفترچه آزمون و برخی از نکات و شرایطی که در دفترچه قید شده مانند استفاده از تسهیلات بومی بودن را به دقت مطالعه کنند تا این عزیزان بتوانند از تسهیلاتی که واجد شرایط آن هستند، استفاده کنند و اگر اطلاعات غلطی وارد شود، بعدا ممکن است منجر به بروز مشکلاتی شود.

بیشتر بخوانید

تحویل ۱۹ هزار قطعه زمین در روز شهید

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: موضوع دوم این است که قبل از پر کردن دفترچه، داوطلبان حتما وارد سامانه سجایای بنیاد شهید شوند که سامانه جامع بنیاد شهید و امو ایثارگران است و اطلاعات خود و آخرین مدرک تحصیلی خود را با آنچه که در سامانه قید شده است، تطبیق دهند تا مغایرتی نداشته باشد.

اوحدی در ادامه نکات مهم مربوط به تکمیل اطلاعات شخصی داوطلبان استخدامی گفت: به داوطلبانی که در حال حاضر دانشجو هستند تأکید می‌کنم با مدارک تحصیلی پایین‌تر در این آزمون شرکت نکنند چون دولت موظف و مکلف است تا آخر برنامه ششم همه این فرزندان را جذب کند و به استخدام درآورد و این مرحله، اولین مرحله آزمون ماست و تا پایان برنامه ششم، حدود دو سال فرصت باقی است و بلافاصله پس از این آزمون، بنیاد شهید در نظر دارد یک آزمون دیگر برای این دسته از داوطلبان واجد شرایط برگزار کند.

وی با اشاره به اینکه در این مرحله به دستور رئیس جمهور، حدود ۱۶ هزار نفر جذب خواهند شد، بیان کرد: در این آزمون سعی شده است تا دروس به ساده‌ترین شکل ممکن بین جامعه ایثارگری در نظر گرفته شود و هر یک از داوطلبان می‌توانند یک شغل-محل را به ترتیب اولویت خود انتخاب کنند، چون بعد از قبولی امکان تغییر شغل-محل‌ها وجود ندارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره سهمیه هر مدرک تحصیلی در این آزمون اظهار داشت: حدود ۱۸ درصد از کل ظرفیت به فرزندان شهدایی تخصیص داده شده  که دارای مدرک دیپلم هستند و ۸۲ درصد به دارندگان مدرک بالاتر از دیپلم اختصاص داده شده است که بر اساس تقاضایی که از شرکت نفت داشتیم و هفته گذشته هم جلسات بسیار خوبی داشتیم، امیدواریم بیش از ۵۰۰ سهمیه‌ای که سازمان امور استخدامی کشور با دستور رئیس جمهور به کشور ابلاغ کرده، در هفته آینده یا روز‌های آتی شاهد بارگذاری این سهمیه هم باشیم تا داوطلبان در این وزارت هم انتخاب شغل داشته باشند.

اوحدی اضافه کرد: بر اساس جامعه آماری که داشتیم، در خصوص جنسیت هم باید گفت که ۴۵ درصد سهمیه‌ها به خانم‌ها و ۵۵ درصد آن به آقایان اختصاص یافته است و جا دارد از سازمان امور استخدام کشور و دستگاه‌هایی مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و درمان و سازمان همیاری شهرداری‌های و بهیاری‌ها تشکر کنم که بیشترین ظرفیت و آمادگی را برای برگزاری این آزمون داشتند.

وی تصریح کرد: اخیرا، مجوز دیگری برای وزارت آموزش و پرورش و سازمان همیاری شهرداری‌ها صادر شد که با این دو مجوز و با همکاری وزارت جهاد و کشاورزی که درخواست ظرفیت بیشتری را داشتند، امیدواریم که اگر بتوانند این دستگاه‌ها وظایفشان را انجام دهند، قطعا ظرفیت این آزمون از ۱۶ هزار نفر بالاتر می رود و اگر نه همانطور که هماهنگ کرده‌ایم برای تحقق بند «ج» ماده ۸۷ احکام برنامه ششم که به استخدام همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد تأکید می‌کند، مراحل بعدی آزمون هم بعد از این آزمون اعلام خواهد شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره تهیه دفترچه این آزمون مطرح کرد: اگر فرزندان شهدا و جانبازان به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند، شرایط را برای خرید دفترچه خواهند دید و تأکید می‌کنم به دلیل شرایط کرونایی و شرایط ویژه‌ای که این روز‌ها در همه مراکز استان‌ها با آن درگیر هستیم، آزمون بلافاصله بعد از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.

اوحدی گفت: پیش‌بینی ما این است که سه‌شنبه این هفته، پایان مهلت برای تکمیل اطلاعات آزمون باشد که سازمان سنجش بلافاصله اطلاع‌رسانی می‎ کند که تاریخ برگزاری آزمون چه روزی خواهد بود.

وی ادامه داد: تا به این لحظه، سازمان سنجش تمدید مهلت ثبت نام را اعلام نکرده است و با توجه به اینکه ۴ دستگاه از وزارت نفت هنوز بارگذاری خود را انجام نداده‌اند، اگر وزارت نفت این بارگذاری را از امروز آغاز کند، بر اساس شرایط، احتمال این وجود دارد که  مهلت تکمیل دفترچه‌ها و فرم‌ها برای فرزندان شهدا و ایثارگران فراهم خواهد شد و اگر نه بلافاصله بعد از این آزمون، دومین آزمون را برگزار خواهیم کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود وزارت آموزش و پرورش تعداد ۴ هزار نفر جدید را به عنوان مرحله دوم جذب اعلام کرده‌ و در ظرفیت قرار داده‌است و حدود هزار نفر دیگر را سازمان همیاری شهرداری‌های و بهیاری‌ها اعلام کرده‌اند، سازمان جنگل‌ها و مراتع در وزارت جهاد و کشاورزی هم ظرفیت‌هایی را اعلام کرده‌اند که در کنار این‌ها بیش از ۵۰۰ نفر سهمیه‌ای بوده است که سازمان امور استخدامی کشور  به وزارت نفت اعلام کرده است  که امیدواریم در این مرحله آزمون این سهمیه‌ها اعلام و تکمیل شوند، اما اگر این اتفاق نیفتد، بلافاصله آزمون دوم را برگزار خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: باز هم تأکید می‌کنم قانون تصریح دارد که این آزمون با دستور ویژه رئیس جمهور برای اولین بار در طول سنوات گذشته برگزار می شود و حتما زمینه بسیار خوبی برای مرحله بعدی آزمون خواهد بود.

اوحدی تصریح کرد: در خصوص واکسن کرونا، از روز اول که تزریق واکسن آغاز شد، جلسه‌ای را با وزیر بهداشت و درمان پزشکی داشتیم که در این جلسه تأکید شد برای افراد جانبازی که بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری شیمیایی دارند یا جانبازان بالای ۷۰ درصد حتما تزریق انجام شود و این عزیزان بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت در اولویت قرار گرفته‌اند و می‌توان گفت هر دوز واکسن برای جانبازان بالای ۷۰ درصد و جانبازان حاد شیمیایی انجام شده است.

وی گفت: ممکن است عزیزانی باشند که بنا به علتی, تماس ما با امور استان‌های آن ها برقرار نشده باشد و از امروز و در مرحله دوم, تزریق ۳۲ هزار دوز واکسن برای جانبازان بالای ۵۰ درصد و خانواده شهدایی که بیش از دو شهید را تقدیم این انقلاب کرده‌اند، آغاز شده است که در این مرحله حتما عزیزانی که امکان تماس را نداشتیم، این تماس برقرار می‌شود و تقاضا دارم هر عزیز جانباز بالای ۷۰ درصدی که تا به امروز تزریق واکسن کرونا نداشته است، حتما با بنیاد شهید استان خودشان تماس بگیرند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های در اختیار بنیاد شهید به بیماران کرونایی تخصیص داده شده است و امیدواریم با رعایت پروتکل‌ها و همکاری با کادر درمانی که همه چیز خود را در طبق اخلاص گذاشته‌اند، بتوانیم از شر بیماری رهایی پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید

جایگاه بسیار خوب کشور در عرصه علم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد شهید استخدام آموزش و پرورش فرزندان شهدا رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران فرزندان شهدا و جانبازان جانبازان بالای ۷۰ درصد سازمان سنجش سازمان امور برنامه ششم رئیس جمهور اعلام کرده هزار نفر بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر بخواهیم مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران را کاهش دهیم نیازمند ۲۹۰ همت هستیم در حالی که تا کنون توانسته ایم تنها ۹۰ همت را در طول سال تأمین کنیم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمود پاکدل سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران البرز که در سالن اجتماعات بنیاد شهید البرز برگزار شد، با اعلام این مطلب گفت: بودجه سال گذشته بنباد شهید و امور ایثارگران هزار میلیارد تومان بوده که  امسال با تلاش فراوان به حدود 90 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور 649 هزار نفر جانباز سالمند هستند که نیازمند رسیدگی و مراقبت های خاص بوده و این بنیاد وظیفه پیگیری سلامت این عزیزان را بر عهده دارد. همچنین 61 هزار نفر نیز به عنوان همسران شهدا هستند که وارد کهنسالی می شوند، چرا که میانگین سنی 60 سال دارند و‌ باید نیازهای آنها را برطرف کرد.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به تغییر و اصلاح برخی از قوانین مرتبط با ایثارگران اشاره کرده و اظهار داشت: برخی از قوانین مربوط به ایثارگری می بایست تغییر و اصلاح شود که نیازمند توجه نمایندگان مجلس هستیم تا بتوان بیشتر و مؤثرتر به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات‌رسانی کرد. به عنوان مثال تغییراتی باید در بند چ قانون ششم توسعه که در برنامه توسعه هفتم نیز به آن اشاره شده، ایجاد کرد تا از این طریق بتوان خدمات بهتری را به جانبازان و خانواده شهدا در عرصه استخدام ها داشت.

پاکدل در پایان به استفاده بنیاد شهید از نیروهای داخل بنیاد و بومی اشاره کرده و اظهار داشت: سیاست این سازمان بر این است  که از همکارانی که تجربه و از خود بنیاد است و دارای تجربه بوده استفاده شود و خدا را شکر که امروز فردی که در این مسند قرار می گیرد از بدنه بنیاد شهید و آشنا به موضوعات و مشکلات خانواده شهدا می باشد. 

لازم به توضیح است در این آیین از زحمات سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور جانبازان استان البرز تقدیر و حکم سرپرستی امیرحسین دانشی‌کهن را اعطا کردند.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • ایثارگری‌های جبهه مقاومت ‌برای نسل جدید بازگو شود
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!