Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، طبق مطالعه دانشگاه میشیگان که خودکشی را در بین پزشکان و پرستاران بررسی می‌کند، پرستاران زن تقریبا دو برابر بیشتر از زنان جامعه و ۷۰ درصد بیشتر از پزشکان زن احتمال خودکشی دارند.

متیو دیویس، نویسنده ارشد مطالعه، دانشیار دانشکده پرستاری U-M می‌گوید: این بسیار بالاتر از حد انتظار من است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه کار برای من این است که ما آنقدر روی رفاه پزشکان متمرکز شده‌ایم که از نظر تاریخی، توجه کافی به این نیروی کار گسترده نداریم که بر اساس داده‌های ما در معرض خطر بسیار بیشتری قرار دارد.

تقریبا ۳ میلیون پرستار در آمریکا مشغول به کار هستند که این کشور را به بزرگترین دارنده نیروی بهداشتی تبدیل می‌کند که ۸۵ ٪ آن‌ها زن هستند.

دیویس می‌گوید مطالبات فوق برنامه‌ای که ویروس کرونا در مورد زنان ایجاد کرده است از آموزش در خانه تا مراقبت از کودک، استرس این پرستاران را تشدید می‌کند.

الیزابت تون هوزمر، استاد پرستاری و استاد مدیریت بهداشت و سیاست در دانشگاه می‌گوید پرستاران و پزشکان با عوامل خطر مشابهی روبه‌رو هستند، اما در پرستاران این عوامل خطر به طور بالقوه به دلیل ساعات طولانی تشدید می‌شود.

فریزی که بیش از ۲۰ سال سابقه کار در پرستاری دارد، می‌گوید: من در مورد دو مسئله اساسی در محل کار امروز نگران هستم؛ نخست سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی تقاضای بیشتری را از پرستاران، پزشکان و سایر کارکنان مراقبت‌های بهداشتی ایجاد می‌کنند. حتی قبل از بیماری کرونا، پرستاران عوامل استرس زای قابل توجهی را در محل کار خود از جمله تعدیل نیرو، افزایش پیچیدگی مراقبت و کار‌های دیوانسالارانه اضافی گزارش کردند. دوم پرستارانی که من به طور روزمره با آن‌ها کار می‌کنم با چالش‌های سخت‌تری در خانه روبه‌رو می‌شوند که این امر باعث ایجاد استرس بر آن‌ها می‌شود، مانند مراقبت از کودکان یا والدین. هنگامی که عوامل محیط کار و امور خانه در کنار هم قرار می‌گیرند، جای تعجب نیست که چنین معضلاتی هم به بار آید.

این مطالعه نشان داد که در میان پرستاران مرد، خطر خودکشی بیشتر از جمعیت عمومی مردان نیست. اما محققان از تعداد بالای خودکشی در میان پرستاران زن در مقایسه با پزشکان متعجب شدند و آن‌ها هیچ تفاوتی در میزان خودکشی پزشکان و عموم مردم پیدا نکردند که با مطالعات قبلی متفاوت باشد.

آن‌ها می‌گویند: دو دلیل احتمالی برای این امر وجود دارد: ممکن است یک دلیل این باشد که مطالعات پزشک کل تصویر را ثبت نکرده است و بیشتر آن‌ها مطالعات کوچک و تک حالته و تاریخ دار باشد یا شاید برنامه‌های سلامتی که پزشکان را هدف قرار داده‌اند.

فریزی معتقد است کارفرمایان باید تسهیلات بیشتری را در اختیار پرستاران، پزشکان و سایر کارکنان مراقبت‌های بهداشتی که در تلاش برای رفع نیاز‌های خود هستند، قرار دهد.

یافته‌های این مطالعه نیاز به برنامه‌های سلامتی با کیفیت بالا را برای پرستاران روشن می‌کند: پرستاران ۹۰ ٪ بیشتر احتمال دارد که در حین کار مشکلی را تجربه کنند و ۳۰-۲۰ ٪ بیشتر از مردم به افسردگی مبتلا می‌شوند.

بیش از نیمی از خودکشی‌ها در بین مردم عمومی با شلیک گلوله است. به گفته محققان آمریکایی پرستار و پزشک به احتمال زیاد دارو‌های ضد افسردگی، بنزودیازپین، باربیتورات و مواد افیونی در سیستم خود دارد که این نیاز به آگاهی بیشتر در مورد بهداشت رفتاری را در بین متخصصان مراقبت‌های بهداشتی نشان می‌دهد.

یویس می‌گوید: دلیل بررسی ما این است که کادر درمان دسترسی آسان‌تری به دارو‌ها دارند و می‌دانند چه میزان مصرف آن‌ها می‌تواند خطرآفرین باشد.

بیشتر بخوانید 

سامانه ثبت نام تزریق واکسن کرونا برای پرستاران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس مراقبت های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر دستور کار مقاومت در جبهه شمالی؟ / بررسی معنای افزایش تنش و درگیری میان حزب الله و رژیم صهیونیستی

تحولات میدانی 48 ساعت گذشته، از تشدید تنش کم سابقه میان نظامیان صهیونیست و حزب الله لبنان در جبهه شمالی فلسطین اشغالی حکایت دارد. در سلسله حملات کوبنده طرفین به مواضع یکدیگر که با اقدامات گذشته تفاوت محسوسی داشت، منابع خبری اسرائیل روز گذشته از زخمی شدن 14 نظامی رژیم در حمله ترکیبی موشکی و پهپادی حزب الله به روستای «عرب العرامشه» در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. حال 4 نفر از زخمی‌ها وخیم گزارش شده است. مقاومت لبنان همچنین مقر فرماندهی لشکر 91 ارتش رژیم صهیونیستی در پادگان برانیت، را به‌وسیله موشک سنگین برکان هدف قرار داد. از سویی منابع صهیونیست اخباری از شنیده شدن صدای انفجاری مشکوک در نزدیک دریاچه طبریا در شمال فلسطین اشغالی مخابره کردند. روز دوشنبه نیز رزمندگان مقاومت در عملیاتی ویژه با کارگزاری بمب های کنار جاده ای در مسیر حرکت نظامین اشغالگر و انفجار آنها، ۴ نظامی تیپ گولانی را زخمی کردند.

تغییر تاکتیک حزب الله

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان می کنند که اکنون به نظر معادله معمول در برابر حزب الله از بین رفته و ما شاهد جرأت یافتن مقاومت در تشدید درگیری هستیم. علیرضا تقوی نیا، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفت و گو با قدس اما در تحلیل این مسائل، گفت: حزب الله در عملیات پیجیده اطلاعاتی اخیر توانست مقر سری فرماندهی  اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در روستای «عرب العرامشه» با موشک‌های هدایت شونده و پهپادهای انتحاری هدف قرار داد و کاری هم از گنبد آهنین ساخته نبود، این عملیات نشان دهنده اشراف رزمندگان مقاومت بر تحرکات و مکان های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی حتی در داخل سرزمین های اشغالی است.

وی افزود: حزب الله لبنان در طی شش ماه از عملیات طوفان الاقصی توانسته یک واقعیت جدیدی از قدرت منطقه ای  مقاومت در جبهه شمالی ایجاد نماید تا جایی که در چند روز اخیر روش کار خود را با شلیک گسترده و متمرکز موشک ها، پهبادها و مین گذاری جاده ای در مسیر حرکت نفوذی نظامیان صهیونیست به داخل لبنان تغییر داده است. امروز محور مقاومت متوجه ضعف رژیم صهیونیستی شده چراکه پس از حمله گسترده موشکی و پهبادی جمهوری اسلامی ایران مقامات تل آویو و فرماندهان نظامی اسرائیل در یک سر درگمی به سر می برند.

تشدید درگیری در جبهه شمالی سرزمین های اشغالی در حالی است که درگیری میان تهران و تل اویو هم به اوج خود رسیده است؛ اما ایا این موضوعات به هم مرتبط است؟

تقوی نیا با اشاره به اینکه نخست وزیر و مقامات رژیم صهیونیستی از روز یکشنبه پس از عملیات وعده صادق ایران از احتمال پاسخ متقابل و  حمله به کشورمان  سخن می گویند، افزود: صهیونیست‌ها، دچار تناقض‌گویی آشکاری شده‌اند چرا که  از یک طرف  نتانیاهو مدعی هست حمله ایران  به اسرائیل موفق نبوده و از یک طرف دیگر سران رژیم صهیونیستی به تکاپو افتاده اند که بازدارندگی از دست رفته پس از این حمله را بازگردانند. این مسئله نشان می دهد بر خلاف مواضع رسانه‌ای در اسرائیل، حمله ایران  به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی حساب شده و موفقیت آمیز بوده است.

وی تصریح کرد: اگر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران حمله نظامی انجام دهد دامنه جنگ گسترش خواهد یافت بطوریکه تمامی منطقه غرب آسیا و حتی کشورهای فرامنطقه ای را درگیر خود خواهد کرد. در این مسیر حزب الله اکنون با یک برنامه حساب شده به دنبال تاثیرگذاری بر محاسبات رژیم صهیونیستی در حمله به مواضع ایران است. او ضمن بیان اینکه حزب الله با اقدامات چند روز گذشته خود به دنبال فشار بر رژیم صهیونیستی است، گفت: اگر جنگ بین تهران و تل آویو صورت بگیرد دامنه آن به کشورهای خلیج فارس به خصوص کشورهای صادر کننده نفت به همپیمانان اسرائیل کشده خواهد شد. پیام حمله ترکیبی روز گذشته حزب الله به عرب العرامشه در الجلیل غربی  نشان دادن قدرت محور مقاومت در برابر اسرائیل در حال گسترش است  و این هشداری به سران تل آویو است که در صورت هر اشتباهی بر علیه ایران  در چند جبهه بصورت همزمان درگیر خواهد شد.

سید حسین حسینی

دیگر خبرها

  • مداخله آمریکا در خاورمیانه؛ دغدغه جدید رأی دهندگان آمریکایی برای انتخابات ۲۰۲۴
  • امضای توافق‌نامه اقتصادی و فرهنگی میان کره شمالی و بلاروس 
  • اجرای پروژه فیبر نوری در ۴۵۰ شهر/ سرعت اینترنت افزایش می‌یابد
  • کارهایی که فکرش را هم نمی‌کنید، اما عمرتان را زیاد می‌کنند
  • افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در سال جاری
  • بارندگی‌های اخیر، خشکسالی خراسان جنوبی را جبران نمی‌کند
  • تغییر دستور کار مقاومت در جبهه شمالی؟ / بررسی معنای افزایش تنش و درگیری میان حزب الله و رژیم صهیونیستی
  • افزایش همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم محور دیدار مقامات ایران و پاکستان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر