Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-18@12:32:18 GMT

تاثیر بلندمدت ویروس کرونا بر ریه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۲۷۳۵

این مطالعه که با عنوان «مطالعه بینابینی بیماری ریوی کووید طولانی در انگلیس» (UKILD-Long COVID) معرفی شده، بر عارضه التهاب و لطمه به بافت‌ ریه و یافتن راه درمان و جلوگیری از ناتوانی در مبتلایان به کووید-۱۹ طولانی، تمرکز می‌کند.

بیماران مبتلا به کووید-۱۹ طولانی از عوارض ناشی از لطمه به بافت‌ ریه از جمله تنگی نفس، سرفه، خستگی شدید و محدودیت توانایی ورزش حتی ماه‌ها پس از پشت سر گذاشتن عفونت، شکایت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌هایی که اداره آمار ملی انگلیس هفته گذشته منتشر کرد، نشان داد که بیش از یک میلیون نفر در این کشور با عوارض کووید طولانی درگیر هستند.

گزارش اداره آمار ملی انگلیس اعلام کرده است که این عوارض بر کیفیت زندگی روزمره ۶۷۴ هزار نفر اثر گذاشته است. همچنین ۲۰۰ هزار نفر از مبتلایان به کووید طولانی می‌گویند که توانایی آن‌ها برای فعالیت‌های معمولی زندگی روزمره به شدت محدود شده است.

به گفته نهاد «پژوهش و ابتکار بریتانیا»، حامی مالی این مطالعات، نوع حاد کووید-۱۹ می‌تواند به بافت ریه صدمه بزند و آسیب این عضو حیاتی و در نتیجه، مشکلات تنفسی را سبب شود. این به معنای آن است که بیمار در بلندمدت به تنگی نفس و دشواری در انجام امور روزمره زندگی دچار می‌شود. در اصطلاح پزشکی به التهاب و لطمه به بافت ریه، «فیبروز ریه» گفته می‌شود.

شواهد اولیه حاکی از آن است که ریه ۲۰ درصد بیماران ترخیص شده از بیمارستان، لطمه می‌بیند اما جزئیات بیشتر از تاثیر آن در افرادی که دچار کووید طولانی می‌شوند، نامعلوم است.

پرفسور «ژیزلی جنکینز» که سرپرستی این مطالعه را برعهده دارد می گوید: این مطالعات به ما کمک می‌کند که عوارض شایع کووید طولانی و اثرات آن بر دستگاه تنفسی را دریابیم و برای بیمارانی که در نتیجه ابتلا به کووید-۱۹ به التهاب مزمن ریوی دچارشده‌اند، راه درمانی پیدا کنیم. تنگی نفس برای بسیاری از بیماران مبتلا به کووید طولانی به ویژه هنگام فعالیت، یک مشکل بزرگ است. در افرادی که بافت ریوی آنان بیشتر صدمه دیده است، این یک بیماری مخرب است اما ما هنوز از تعدد موارد و طول عواقب این عارضه بی اطلاعیم. حتی اگر عواقب بلندمدت آن از لطمات ریوی مشابه با آنفلوآنزا وخیم‌تر نباشد اما تعداد کسانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند بسیار زیاد است.

«آماندا سالوُوِی»، وزیر علوم انگلیس نیز در این باره می‌گوید: این مطالعات که در سطح کشوری انجام می‌شود، تاثیرات کامل کووید-۱۹ در لطمه زدن به بافت ریه را بررسی می‌کند و امیدواریم به درمان‌های جدیدی که می‌تواند برای کلیه بیماران در سراسر جهان مفید باشد، کمک کند.

بنابر گزارش ایندیپندنت، در این مطالعات، روی حدود ۲۵۰ بیمار دارای عوارض ریوی پس از سه تا ۱۲ ماه از ابتلا به کووید-۱۹، مطالعه خواهد شد. برخی از این بیماران با دستگاه بسیار پیشرفته «زِنُون ام‌آرآی» اسکن می‌شوند که تاثیر فعل و انفعالات گازی داخل ریه را نشان می‌دهد. این مطالعات ابتدا به مدت یک سال وضعیت بیماران را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و سپس با توجه به سابقه مریض، برای مدت زمان طولانی‌تری ادامه خواهد یافت.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: التهاب کووید ریه ویروس کرونا کووید 19 کووید طولانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران

فهرست برخی از عملیات های اسرائیل علیه کشورمان در ۴۵ سال گذشته منتشر شد.   روزنامه جام جم در پاسخ به این سوال که «چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع بود؟» فهرست بخشی از عملیات نظامی و تروریستی اسرائیل علیه کشورمان را در ۴۵ سال گذشته را ارائه کرده که در ادامه می‌خوانید:   ۱-دی ۱۳۸۸ ترور مسعود علیمحمدی ۲-خرداد ۱۳۸۹ حمله ویروس استاکس نت

۳- آذر ۱۳۸۹ ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی

۴-  فروردین ۱۳۹۰ حمله ویروس ستارگان

۵-  مرداد ۱۳۹۰ ترور داریوش رضایی نژاد

۶- آبان ۱۳۹۰ ترور تهرانی مقدم

۷-آذر ۱۳۹۰ ترور مصطفی احمدی روشن

۸-فروردین ۱۳۹۱ ویروس وایپر

۹- اردیبهشت ۱۳۹۱ ویروس فیلم

۱۰-  آبان ۱۳۹۷ ویروس جدیداستاکس نت

۱۱-  اردیبهشت ۱۳۹۹ حمله سایبری

۱۲- تیر ۱۳۹۹ انفجار نطنز

۱۳-آذر ۱۳۹۹ ترور شهید فخری‌زاده

۱۴-فروردین۱۴۰۰ انفجار در نطنز

۱۵-  آبان ۱۴۰۰ هک پمپ بنزین‌ها

۱۶- خرداد ۱۴۰۱ ترور احسان قدبیگی

۱۷-خرداد ۱۴۰۱ ترور مهدی عبدوس و علی کمانی

۱۸- بهمن ۱۴۰۱ پهپاد انتحاری

۱۹-  فروردین ۱۴۰۳ حمله به کنسولگری ایران   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران
  • طولانی شدن اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ بازگشت نسخه‌های کاغذی به داروخانه‌ها
  • اینفوگرافیک | ۴۵سال جنایت عبری علیه ایران
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • بانک‌هایی که بیشترین سود سپرده را می‌دهند
  • سرمایه‌گذاری بلندمدت و ویژگی‌های آن در بازار کریپتو
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بارش چشمگیری برای کرمانشاه پیش‌بینی نمی‌شود