Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا در متن این بیانیه که نسخه ای از آن روز یکشنبه در اختیار ایرنا زنجان قرار گرفت، آمده است: محیط بانان این مرز و بوم، که با همتی بلند و دستی کمابیش تهی برای حفظ حریم‌های محیط زیستی کشور می‌کوشند، گاه چنین ناجوانمردانه به خاک و خون کشیده می‌شوند و این مایه‌ تاسف و بلکه شرم است. گروه علوم محیط زیست دانشگاه زنجان شهادت این عزیزان را به خانواده‌های داغدار ایشان و نیز کارمندان خدوم ادارات محیط زیست و تمامی دوستداران محیط زیست تسلیت عرض می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از تمام مراجع انتظامی و قضایی انتظار داریم با جدیت تمام و بدون هیچ تعلل و درنگی رسیدگی به این رخداد غم‌انگیز و بررسی دلیل وقوع آن را وجهه‌ همت خود قرار داده و نتیجه را به اطلاع مردم برسانند.

هم‌چنین از مراجع ذیربط در قدم نخست درخواست می‌کنیم با اصلاح برخی قوانین شکار و محیط بانی (از جمله در مساله‌ بکارگیری اسلحه از سوی محیط‌بانان)، تامین نیروی انسانی کافی و متناسب با وسعت پهنه مناطق حفاظت‌شده، تجهیز یگان‌های محیط زیست با ابزار مدرن و ضروری و نیز افزایش حقوق و مزایا و امکانات رفاهی محیط‌بانان، امکان تکرار حوادث مشابه را کاهش دهند.

درخواست دوم این گروه بررسی کارآمدی مدیریت‌های سازمان محیط زیست در بخش‌های مختلف (از مقام ارشد سازمان محیط زیست تا بخش‌های محیط بانی) با شاخص‌های علمی و به‌روز است تا خطاهای انسانی در اجرای مقررات محیط زیستی کاهش پیدا کند و محیط زیست ایران روند بهبود در پیش روی داشته باشد. هم‌چنین خواهشمند است اجرای الزام‌های محیط زیستی از طرف مجریان و مسئولان و مدیران با جدیت بیش‌تری انجام گیرد تا ارتکاب جرم‌های محیط زیستی در جامعه‌ ایران برای هیچ مقام و رده‌ مسئولیتی قابل انجام نباشد تا گستاخی در ارتکاب جرم‌های محیط زیستی نیز کاهش یابد. به امید روزی که شاهد چنین رخدادهای تأسف‌بار و غم‌انگیزی نباشیم.

۱۶ فروردین امسال ۲ محیط‌بان ایثارگر به نام‌های «مهدی مجلل» و «میکاییل هاشمی» بر اثر اصابت گلوله سلاح جنگی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

این ۲ محیط بان در حین عملیات تعقیب و گریز شکارچیان خاطی و غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فیله خاصه که از سال ۸۶ جزو مناطق شکار ممنوع استان زنجان اعلام شد و وسعت آن نیز ۱۱۰ هزار و ۵۳۲ هکتار است به شهادت رسیدند. 

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست دانشگاه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست دانشگاه زنجان سازمان حفاظت محیط زیست دانشگاه زنجان اخبار کنکور محیط زیستی محیط زیست محیط بانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی

سمیه رفیعی گفت: وضعیت شاخص عملکرد محیط زیست کشور نشان دهنده افت ۶۶ رتبه‌ای از رتبه ۶۷ به ۱۳۳ از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ است. بررسی مقایسه‌ای شاخص‌های کشور نشان می‌دهد که ایران در بسیاری از شاخص‌های جدید تعریف شده همچون شاخص قرارگرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن، قرارگرفتن در معرض دی اکسید گوگرد، قرارگرفتن در معرض مونو اکسید کربن و شاخص انتشار گازهای گلخانه‌ای پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ رتبه و نمره بسیار ضعیفی کسب کرده است.

رفیعی بیان کرد:بر اساس گزارش بانک جهانی میزان کل تولید پسماند عادی در جهان در سال ۲۰۱۶ برابر با ۰۲/۲ میلیارد تن بوده که پیش بینی می شود تا ۲۰۵۰ به ۴۰/۳ میلیارد تن برسد. از این میزان پسماند عادی، نزدیک به ۲۱ میلیون تن هر سال در ایران تولید می شود.هر پسماندی که تولید شود دیگر از بین نمی رود؛ فقط بسته به نوع مدیریت می‌تواند به صورت تبدیل به مواد دیگر، انرژی و یا در بدترین حالت در زمین دفن شود. بر اساس گزارش بانک جهانی در سطح دنیا ۶/۶۹ درصد پسماندها دفن و بقیه به مواد دیگر و یا انرژی تبدیل می‌شوند.

او تصریح کرد:گزارش‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور نشان می‌دهد که نرخ تفکیک پسماندها در مبدأ در کشور نزدیک به ۱۰ درصد است، این بدان معناست که در صورت عدم بهره‌مندی از مشارکت مردمی عملاً امکان استقرار اقتصاد چرخشی در کشور و دستیابی به مزایای آن غیرممکن خواهد بود. براساس یک برآورد صورت گرفته توسط اتحادیه صنایع بازیافت ایران، ارزش هشت قلم پسماند بازیافتی شهری در ایران ۳.۵ میلیارد دلار برآورد شده است. علاوه بر این ارزش‌افزوده از تکمیل زنجیره بازیافت پسماندهای صنعتی و کشاورزی در ایران ۱۰ میلیارد دلار برآورد شده است که به معنای اشتغال پایدار ۱.۲۶۰.۰۰۰ نفری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • برگزاری مراسم روز زمین پاک در ارومیه همزمان با روز جهانی زمین پاک