Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد شهر هوشمند شهرداری اصفهان گفت: پروژه سامانه جامع پرداخت الکترونیک، کارت هوشمند شهروندی و سامانه جامع مدیریت هوشمند ناوگان اتوبوسرانی شهر اصفهان یکی از بزرگترین پروژه‌های IT و شهر هوشمند است

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی بهروزی امروز _یکشنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۰_ در ارتباط تصویری آنلاین با یکصد و شصت و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: پروژه سیستم یکپارچه مدیریت ناوگان اتوبوسرانی و توسعه پرداخت الکترونیکی یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری اصفهان بود که با همکاری‌ها و حمایت‌های انجام شده امروز به طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پروژه سامانه جامع پرداخت الکترونیک، کارت هوشمند شهروندی و سامانه جامع مدیریت هوشمند ناوگان اتوبوسرانی شهر اصفهان به صورت سرمایه‌گذاری از طریق شرکت صنایع الکترو اپتیک صا ایران با تأمین سرمایه بانک سپه به روش BOT انجام شده است.

دبیر ستاد شهر هوشمند شهرداری اصفهان با بیان اینکه این پروژه بزرگ با صرف اعتباری حدود ۹۰ میلیارد تومان انجام شده است، تصریح کرد: ۵۷ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات و ۳۱ میلیارد تومان برای نصب، نگهداری و پشتیبانی برای مدت زمان پنج سال هزینه شده است.

وی با تاکید بر اینکه پروژه پس از پنج سال با اتمام دوره تحویل قطعی، از سمت سرمایه گذار تحویل شهرداری خواهد شد، ادامه داد: در این پروژه اقلام مورد نیاز یک هزار و ۳۰۰ دستگاه کنسول راننده، یک هزار و ۳۰۰ دستگاه AVL، 750 دستگاه پوز، ۸۰ دستگاه بازرسی، استفاده از ۳۰۰ دستگاه کاهنده آنلاین جهت شارژ کارت در مراکز تفریحی شهرداری اصفهان، استفاده از ۳۰۰ دستگاه POSمربوط به پذیرندگان آنلاین شامل فروشگاه‌های کوثر، شرکت‌های تعاونی شهرداری، ۳۵۰ دستگاه کاهنده برای ایستگاه‌های BRT، سه هزار و ۵۰۰ کارت عملیاتی ویژه رانندگان، ۵۰ دستگاه نمایشگر هوشمند در ۵۰ ایستگاه اتوبوس، ۵۰ باجه شارژ در نظر گرفته شده است.

بهروزی گفت: این سامانه جامع با پوشش سخت افزاری ۱۳۰۰ اتوبوس شهری و ۳۰۰ گیت ایستگاه‌های خطوط تندرو و طیف وسیعی از سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری مرکزی، ابزار کامل و یکپارچه در اختیار مدیریت شهری قرار داده است.

وی با بیان اینکه پروژه سامانه جامع پرداخت الکترونیک، کارت هوشمند شهروندی و سامانه جامع مدیریت هوشمند ناوگان اتوبوسرانی شهر اصفهان یکی از بزرگترین پروژه‌های IT و شهر هوشمند است، افزود: از قابلیت‌های ویژه پروژه نظارت بر کلیه خطوط ناوگان اتوبوسرانی اصفهان، مدیریت اتوبوس‌های فعال و تعمیرگاهی متوقف اتوبوسرانی، برنامه‌ریزی تخصیص ناوگان در خطوط بر اساس نیاز خط و سر فاصله زمانی تردد ناوگان و در نتیجه استاندارد شدن زمان سرفاصله اتوبوس‌ها در کلیه خطوط، افزایش قابلیت اطمینان اطلاعات دریافتی از ناوگان، تخلیه اطلاعات تراکنش‌ها به صورت برخط و کاهش چشمگیر زمان تخلیه اطلاعات پرداختی مسافران، ایجاد باشگاه مشتریان و ایجاد انواع کارت بلیت‌های تخفیف دار جهت افزایش جذابیت سفرهای شهری با اتوبوس، امکان برنامه‌ریزی خطوط و جا به جایی ناوگان از طریق مرکز کنترل، امکان دریافت و رصد اطلاعات جا به جایی مسافر و وضعیت خطوط اتوبوسرانی به صورت لحظه‌ای از سوی نهادهای بالاسری و نظارتی، مدیریت مصرف سوخت به واسطه نظارت و کنترل پیمایش دقیق اتوبوس‌ها، کاهش زمان توقف اتوبوس‌ها در مبدا و مقصد و بهبود زمان انتظار مسافر، افزایش سهم استفاده از اتوبوس به واسطه ارسال زمان تردد اتوبوس، مدیریت مصرف سوخت، کاهش زمان انتظار مسافران است.

دبیر ستاد شهر هوشمند شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه کارت‌های منزلت که قبلاً در اختیار شهروندان قرار گرفته هدفمندتر و با گستره موثرتری برای گروه‌های هدف خواهد بود.

وی تأکید کرد: این پروژه در کشور بی‌نظیر و در خاورمیانه کم نظیر است چرا که تنها در دبی اجرا شده و یکی از پروژه‌های بزرگ به شمار می‌رود که امیدواریم شهروندان بهره کافی را از آن ببرند.

کد خبر 487629

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هوشمندسازي شهر شهر هوشمند شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه کلانشهر شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ناوگان اتوبوسرانی شهرداری اصفهان سامانه جامع شهر اصفهان ۳۰۰ دستگاه شهر هوشمند اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آغاز عملیات فیبر نوری شهرستان میامی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات که همزمان با سفر رئیس جمهوری به استان سمنان و به شهرستان میامی این استان سفر کرده است در ابتدای ورود به این شهر به مزار شهدای این شهرستان رفت و از مقام والای شهدا تجلیل کرد.

وی برای آغاز بهره برداری از پروژه های برق شهرستان میامی در پست ۴۰۰ کیلوولت برق این شهرستان حاضر شد و آنرا به بهره برداری رساند.

زارع پور در این مراسم با اشاره به اینکه این سفر چهل و ششمین سفر رئیس جمهوری در کمتر از ۳سال گذشته است، گفت: هدف از این سفرها دیدن مشکلات از نزدیک و رفع آنها در مقدورات دولت است. 

وی با بیان اینکه بهره برداری از این پروژه به پایداری شبکه برق کمک می کند، افزود: حوزه ارتباطات نیز وابستگی بسیاری به برق دارد و در حال حاضر بیشترین مشکل حدود ۱۵۰۰ روستای باقیمانده برای ایجاد ارتباط، نبود برق است که به مرور در حال رفع این مشکلات هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از این پروژه‌ها فضای کسب و کارها برای عموم مردم تسهیل شود.

در این مراسم آله داد معاون هماهنگی انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر توضیحاتی را درباره اجرای این پروژه‌ها و تاثیر آن در این شهرستان ارائه کرد.

وی از تخصیص اعتبار ۲۲۱۲ میلیارد ریالی برای اجرای این پروژه ها خبر داد.

وزیر ارتباطات بعد از این برنامه به آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها رفت و با دستور وی عملیات این پروژه آغاز شد.

زارع‌پور در آئین آغاز این عملیات با اشاره به اینکه یک سوم کشور در دو سال گذشته تحت پوشش این پروژه قرار گرفته است، گفت: برای اجرای این پروژه در شهرهای استان سمنان برنامه ای در دو فاز تهیه شده است که با درخواست فرماندار شهرستان میامی ظرف ۲۴ ساعت گذشته دستور دادم کارگاهی برای آغاز این پروژه در این شهرستان‌ تجهیز شود و بر اساس قولی که توسط اپراتور داده شده در ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات این شهرستان به طور کامل تحت پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها قرار می گیرد.

همچنین حسن پور مدیرکل ارتباطات استان سمنان در این مراسم اعلام کرد که این پروژه با ۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرستان میامی انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری پروژه‌های عمرانی گلستان با اعتبار ۱۶ هزار میلیارد تومان
  • بهره‌برداری از پست ۶۳ کیلو ولت تاریخانه دامغان
  • بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آغاز عملیات فیبر نوری شهرستان میامی
  • امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت
  • ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج
  • ببینید | آئین بهره برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی در کلانشهر کرج با حضور وزیر کشور
  • پل انجیرلو در مسیر ترانزیتی گرمی ـ بیله‌سوار آماده افتتاح شد