Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@13:55:01 GMT

افشین سلیمانپور هنرمند تئاتر درگذشت/ فوت بر اثر ایست قلبی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۶۶۲۳

افشین سلیمانپور هنرمند تئاتر درگذشت/ فوت بر اثر ایست قلبی

به گزارش خبرنگار مهر، افشین سلیمانپور هنرمند و بازیگر تئاتر که ایفای نقش در نمایش‌های «تالاب هشیلان» و «خانه پدری» به کارگردانی نوشین تبریزی از جمله آخرین تجربه‌های بازیگری او در عرصه تئاتر بود، شامگاه شنبه ۲۸ فروردین چشم از جهان فروبست.

نوشین تبریزی کارگردان و بازیگر تئاتر و همسر افشین سلیمانپور که وضعیت روحی مناسبی برای گفتگو نداشت در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تأیید این خبر، علت فوت این هنرمند را ایست قلبی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری مهر درگذشت افشین سلیمانپور را به خانواده این هنرمند و خانواده هنر ایران تسلیت می‌گوید.

کد خبر 5191850 فریبرز دارایی

منبع: مهر

کلیدواژه: نوشین تبریزی بازیگر تئاتر کارگردان تئاتر هنرمندان تئاتر درگذشت چهره ها شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی ماه رمضان ۱۴۰۰ فیلم کوتاه سریال ایرانی آلبوم موسیقی ماه مبارك رمضان سریال رعد و برق شبکه دو سیما شبکه یک سیما فیلم سینمایی فیلم مستند موسیقی ایرانی حضور هنر ایران در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به خوشنویسی در کتاب‌های آموزشی

ایسنا/اصفهان یک هنرمند خوشنویس اصفهانی با بیان اینکه خط و خوشنویسی همیشه در تمدن ما حضور داشته و امروز نیز همۀ مردم در زندگی خود با خط مواجه هستند، گفت: خوشنویسی علاوه بر مشخص‌کردنِ شخصیت فرد، منتقل کنندۀ آرامش روحی است.

علی عباسی، هنرمند پیشکسوت خوشنویسی است که این هنر را به علاقه‌مندانش در شهر بهارستان اصفهان می‌آموزد. او در گفت‌وگو با ایسنا و ضمن اشاره به آغاز ورودش به دنیای پر رمز و راز و البته شگرف و زیبای خوشنویسی، چنین اظهار کرد: من در دبستان به هنر خوشنویسی علاقه‌مند شدم و این هنر را به صورت حرفه‌ای از سال ۱۳۷۱ با استاد عبدالحمید سیاوش دستجردی آغاز کردم و مدرک ممتاز خوشنویسی را در کنار مرحوم استاد محمدعلی شادمان گذراندم. در واقع من رانندۀ شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان بودم، اما علی‌رغم سختی شغل خود هنر خوشنویسی را رها نکردم. 

او با بیان اینکه خط نستعلیق را با شیوۀ استادانِ خود می‌نویسد و خط دوم او نیز شکسته نستعلیق است، ادامه داد: خط اصلی من، نستعلیق است و هرکس باید  برای خود خط دومی داشته باشد، زیرا برای آزمون‌های عالی به بعد، داشتنِ خط دوم یکی از لزومات است. خط دوم بستگی به سلیقه شخص انتخاب می‌شود و او می‌تواند هر خطی را به عنوان خط دوم خود انتخاب کند.

این هنرمند با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی هنرمندان و از جمله خوشنویسان در شهر بهارستانِ اصفهان، نداشتن مکانی برای به اشتراک گذاشتن آثار است، تصریح کرد: متأسفانه نمایشگاه و گالری برای ما و هنرمندانِ سایر رشته‌ها فراهم نشده است و به هنرمندان بهایی داده نمی‌شود. 

عباسی اضافه کرد: ما در شهر بهارستانِ اصفهان، هنرجوی خوشنویسی تربیت می‌کنیم، اما انجمن‌ خوشنویسان برای آزمون‌های هنرجویان از تعرفه دولتی استفاده نمی‌کند. اگر انجمن‌ها در آموزش‌ها و آزمون‌ها همکاری کنند دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت.

این هنرمند خوشنویس با بیان اینکه خط همیشه خط در تمدن ما حضور داشته و امروز نیز همۀ مردم در زندگی خود با خط مواجه هستند، گفت: خوشنویسی علاوه بر مشخص‌کردنِ شخصیت فرد، منتقل کنندۀ آرامش روحی است. یک خوشنویس با تمرکز بر هنرِ خود باعث می‌شود کمتر به مشکلاتش فکر کند.

او ضمن اشاره به آموزش اشتباه خط در مدارس، اظهارکرد: باید بسیاری از کلمات در کتاب‌های نگارش‌شده برای دانش‌آموزانِ مدارس را ویرایش داد، زیرا دانش آموزان از همان ابتدا به نادرستی آموزش می‌بینند. حتی من نیز در کلاس آموزشی خود، هنرجویی با شیوۀ قلم‌گیری نادرست داشتم که علت آن به موضوع نگارش نادرست در کتاب‌های آموزشیِ مدارس بازمی‌گردد. 

عباسی با ابراز تأسف از عقب‌ماندنِ امروزِ کشور در زمینۀ خوشنویسی، گفت: متأسفانه با آمدن موبایل، کامپیوترها و... کم‌کم خوشنویسی کنار رفته است، به‌عنوان مثال اگر در شرکت یا ارگان‌هایی مراسمی با اهدای لوح تقدیر همراه باشد، آن لوح را سریع با استفاده از کامپیوتر نوشته و با دستگاه‌های چاپ منتشر می‌کنند؛ در حالی که اگر به دست خوشنویس نوشته شود به خط نیز بها داده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت هنرمند پرسولیسی که در بیمارستان بستری شد
  • تایید ثبت‌نام ۸۸ هنرمند و خبرنگار مرکزی متقاضی مسکن
  • شعرخوانی شنیدنی افشین علا در محضر رهبر انقلاب
  • در غرب تحصیل کرد اما آثارش به شدت ایرانی است
  • ماجرای سیلی خوردن بازیگر «زیرخاکی» از استاد سمندریان
  • ضرورت توجه به خوشنویسی در کتاب‌های آموزشی
  • احیای هنر ۹ هزار ساله پشم ریسی با دستان هنرمند آران و بیدگلی
  • درخشش هنرمندان سیرجانی در سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی
  • شعرخوانی طنزگونه سعید سلیمانپور در محضر رهبر انقلاب
  • از توضیح رئیس رسانه ملی درباره حواشی «پایتخت» تا درگذشت فردوس کاویانی