Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@05:47:58 GMT

نخستین آزمایشگاه ژنتیک استان مرکزی راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۶۹۴۱

نخستین آزمایشگاه ژنتیک استان مرکزی راه‌اندازی شد

سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در آیین گشایش این آزمایشگاه ژنتیک،گفت: بیش از ۹۰ درصد نیاز ژنتیک استان مرکزی در تشخیص و پیشگیری  ازبیماری‌ها و ژنتیک دوران جنینی و نارسایی‌های ژنتیکی که موجب ناباروری می‌شود ، از سوی این آزمایشگاه قابل رصد و شناسایی است.

وی اظهار داشت: نبود متخصص ژنتیک در استان موجب شده بود تا راه‌اندازی آزمایشگاه تخصصی در این حوزه با تاخیر همراه باشد و اکنون در همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استان از حضور پرفسور «منصور حیدری» استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص ژنتیک پزشکی از استرالیا دعوت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: یکی از مزایای راه اندازی این آزمایشگاه ژنتیک در اراک آن است که در مجاورت مرکز ناباروری واقع شده و  می‌تواند همزمان پوشش خدمات تخصصی به این بخش هم داشته باشد.

دکتر غفاری‌زاده افزود: آزمایشگاه ژنتیک جهاددانشگاهی دارای بخش‌های تخصصی شامل سیتوزنتیک و ملکولار است که با بهره‌گیری از تجهیزات به روز ژنتیک و کادر فنی مجرب از آزمایشگاه‌های شاخص در بخش ژنتیک خدمات ارایه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اغلب بیماری‌های ژنتیک درمان ندارند و معلولیت و ناتوانی ذهنی یا جسمی در تمام طول عمر با فرد مبتلا همراه است  خاطرنشان کرد: پیشگیری تنها راه جلوگیری از این بیماری‌ها است و با انجام مشاوره به موقع و آزمایش‌های ژنتیک می‌توان بسیاری از معلولیت‌ها را پیشگیری کرد.

وی اظهار داشت: ۵۰ میلیارد ریال درگام اول راه‌اندازی این آزمایشگاه  هزینه شده و برای گام دوم نیز ۵۰ میلیارد اعتبار نیاز است.

سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: هفت اشتغال مستقیم و ۱۰ اشتغال غیر مستقیم با راه‌اندازی این آزمایشگاه برای افراد تحصیلکرده جویای کار در استان فراهم شده است.

دکتر غفاری‌زاده افزود: تعرفه مراجعان به این آزمایشگاه به‌صورت نیمه‌دولتی محاسبه می‌شود تا اقشار آسیب پذیر نیز بتوانند از خدمات این مجموعه استفاه کنند.

کار ساخت و تجهیز مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال ۸۹ آغاز شده و  این مرکز به متقاضیان درمانی از استان‌های قم، لرستان و خوزستان خدمات ارایه می‌دهد.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی جهاد دانشگاهی بیماری های ژنتیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی جهاد دانشگاهی اراک استان مرکزی جهاد دانشگاهی بیماری های ژنتیکی اخبار کنکور آزمایشگاه ژنتیک استان مرکزی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۶۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار تخصصی و جدید پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن رونمایی شد

جدیدترین آثار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن در بخش حوزوی سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم رونمایی شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم رونمایی از جدیدترین آثار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن در بخش حوزوی سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی مقدم، رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن، در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) طی سخنانی اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: «ادْعُ إِلَیٰ سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّکَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَن ضَلَّ عَن سَبِیلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِینَ؛ با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن و با آنان به [شیوه‌اى‌] که نیکوتر است مجادله نماى. در حقیقت پروردگار تو به [حال‌] کسى که از راه او منحرف شده داناتر، و او به [حال‌] راه‌یافتگان [نیز ]داناتر است.»

این استاد حوزوی تصریح کرد: منطق دعوت در این آیه شریفه بر سه محور اصلی تبیین شده است که نوع اول آن حکمت است یعنی کار علمی و معرفتی. پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن نیز در صدد این نوع از دعوت قرآنی است. همچنین نوع دوم دعوت موعظه حسنه بوده و نوع سوم نیز جدال احسن است.

 

حضور فعال حوزویان و استقبال مردم در نمایشگاه قرآن

 

آثار جدید و تخصصی پژوهشکده در نمایشگاه قرآن

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن ضمن ارزشمند دانستن پژوهش‌هایی که در این پژوهشکده انجام شده، خاطرنشان کرد: همه تحقیقات صورت گرفته با استانداردهای لازم پژوهشی انجام شده‌اند.

یوسفی با بیان اینکه مراسم رونمایی از 24 اثر امشب انجام خواهد شد، اظهار داشت: تمام این آثار در طول یک سال گذشته تألیف شده‌اند و جدیدترین آثار تحقیقی به حساب می‌آیند.

او ادامه داد: مراسم رونمایی از هجدهمین جلد دائره المعارف قرآن کریم نیز انجام خواهد شد که دانشنامه‌ای تخصصی محسوب می‌شود.

استاد حوزه با بیان اینکه تفسیر موضوعی نیز از دیگر آثار این پژوهشکده است، اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی بر اساس آموزه‌های قرآن کریم و مکتب اهل بیت علیهم السلام که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، از دیگر آثار این پژوهشکده به شمار می‌آید که تا به حال 40 جلد از این اثر منتشر شده است.

 

خدمات و محصولات ویژه حجاب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن

 

تلاش قابل تقدیر پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن در نشر آموزه‌های قرآنی

در ادامه این مراسم حجت الاسلام نجف لکزایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با تأکید بر لزوم حل مشکلات با استفاده از آموزه‌های قرآن اظهار داشت: حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) در خطبه متقین درباره قرآن کریم می‌فرمایند: «یُرَتِّلُونَهَا تَرْتِیلاً؛ یُحَزِّنُونَ بِهِ أَنْفُسَهُمْ وَ یَسْتَثِیرُونَ بِهِ دَوَاءَ دَائِهِمْ» به این معنا که متقین کسانی هستند که از قرآن دوای دردشان را طلب می‌کنند.

او تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر به این فرمایش مولای متقیان امام علی (ع) نیاز داریم تا دردهای خود را توسط قرآن درمان کنیم.

این محقق دینی با بیان اینکه پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم متناسب با اقشار مختلف آثار خوبی تهیه و تولید کرده، تصریح کرد: دائره المعارف قرآن کریم برای عموم نخبگان نوشته شده که بزرگترین دائره المعارف دنیا به حساب می‌آید و تا به حال 18 جلد از این اثر مهم و ارزشمند منتشر شده است.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به فعالیت‌های این پژوهشکده در بخش فضای مجازی، خاطرنشان کرد: اقدامات پژوهشکده بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است چرا که همه آثار مکتوب این مرکز به صورت رایگان در فضای مجازی قرار داده شده و در دسترس عموم قرار گرفته است.

لکزایی در پایان یادآوری کرد: فعالیت و اقدامات پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن در مقیاس جهانی کم نظیر است و در مسیر آوردن داروهای قرآنی بر سفره‌های معنوی مردم موفق عمل کرده است.

در پایان این مراسم آثار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن منتشر شدند؛ آثاری با عنوان: جلد هجدهم دائره المعارف اسلامی، جلد 4 و 5 دانشنامه قرآن کریم ویژه نوجوانان، معناشناسی صداقت در آموزه‌های قرآن کریم، آداب و احکام قرائت قرآن کریم، مرجعیت علمی قرآن کریم، واپسین روزهای تاریخ از نگاه قرآن و نظریه‌های معاصر، عبرت در قرآن، آرایه‌های بدیع، صحابه در قرآن، خدا در قرآن و عهدین، نگاهی نو به مرجعیت علمی قرآن، رفتار با نعمت‌های الهی، آداب کشت و زرع، مهارت‌های ارتباطی با معلولان، اوقات فراغت، رفتار با همکیشان، معاشرت با مؤمنان، ازدواج، سبک زندگی فردی، تعامل با زندانی و اسیر، اعتکاف، رفتار با محیط زیست و رفتار با منافقان.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موزه تخصصی ایلخانی کشور در مراغه میزبان ۴ هزار گردشگر
  • سوئیفت و راه‌اندازی پلتفرم جدید برای ارز دیجیتال بانک‌های مرکزی
  • ۱۳ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده در کردستان فعالیت دارند
  • کمیته‌های تخصصی تحقق شعار سال در دستگاه‌های تشکیل می‌شود
  • راه اندازی نخستین اتوبوس برقی گردشگری در اصفهان
  • قهوه تخصصی یا قهوه تجاری: کدام قهوه انتخاب بهتری است؟
  • آثار تخصصی و جدید پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن رونمایی شد
  • ارائه بیش از ۱۱ هزار خدمت درمانی در بیمارستان قلب الزهرا (س) شیراز
  • افزایش میزان پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای
  • پیگیری مراحل اجرایی طرح مسکن ملی در میز تخصصی مسکن + فیلم