Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استاندار همگام شدن صنایع کردستان با فناوری روز را نوید بخش توسعه استان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ خالد جعفری در اولین جلسه شورای هماهنگی فن بازار منطقه ای استان در سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: موضوع فن بازار چیزی نیست که واحدهای اقتصادی ما با آن بیگانه باشند اما لازم است به صورت یک بسته (پیشنهادی) به واحدهای صنعتی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: می خواهیم در راستای اقتصادی تر کردن واحدها و دستیابی به تولید بیشتر و بالطبع بازارهای وسیع تر، فناوری روز را جایگزین تکنولوژی گذشته کنیم. 

جعفری یادآوری کرد: سرعت رشد فناوری در کشورهای توسعه یافته خیلی زیاد شده ، ارتباطات فاصله میان فناوری را در کشورها بسیار کم کرده  در استان ما این موضوع را به صورت جدی در فن بازار ببینیم. 

معاون اقتصادی استاندار، خاطرنشان کرد: فن بازار باید در موارد اثرگذار بویژه موارد کلان وارد شود، در این صورت می توانیم بگوییم موفق عمل کرده ایم. 

وی خواستار ورود فن بازار به صنایع تبدیلی کشاورزی شد و افزود: راحت ترین کار، تولید است لذا باید در مراحل بعدی یعنی بازاریابی و فروش ورود کنند. 


جعفری بر ضرورت تدوین برنامه های فن بازار استان در این جلسات تاکید و این امر را موجب افزایش بازدهی تولید در استان و جهت دهی به شرکت های دانش بنیان نیز عنوان کرد.


وی پشتیبانی از واحدهای دانش بنیان را موجب تقویت آنها و توسعه استان دانست و خواستار بازنگری در اعتبارات و پشتیبانی های مصوب در این زمینه شد. 

در پایان این جلسه به بحث خوشه فرش به عنوان سومین خوشه ایجاد شده در استان پرداخته شد. 

جعفری در این خصوص اظهار داشت: با وجود اینکه فرش جایگاه خاصی در استان دارد اما به دلایلی از جایگاه واقعی خود دور شده است. 

وی با اذعان به اینکه افزایش سطح تحصیلات و رفاه در جامعه موجب شده تا مردم علاقه ای به انجام کارهای سخت نداشته باشند، خاطرنشان کرد: افزایش سطح سواد و دسترسی آسان به اطلاعات و امکانات می تواند راهی برای تغییر در سبک فرشبافی باشد. 
جعفری در ادامه با اذعان به اینکه شرکت فرش جایگاه گذشته خود را از دست داده، تاکید کرد: خوشه می تواند تحولی در صنعت فرش باشد اما لازم است در صنایع پیشین و پسین آن نیز ورود شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان توسعه استان فن بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امروز در نشستی خبری که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد گفت:رویداد مانوین همزمان با اینوتکس 2024 برگزار می شود.

وی گفت: این رویداد با هدف کمک به حل مسائل اجتماعی از طریق ظرفیت‌های اجتماعی، ابزار‌های نوآورانه و فناورانه برگزار خواهد شد که همین موضوع ماهیت ذاتی صنایع خلاق است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه بزرگترین جامعه آماری کشور، حوزه صنایع فرهنگی و نرم است؛ نیاز است تا فرهنگ نوآوری و فناوری در گروه‌های مختلف جامعه ورود پیدا کند.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهاى روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

حسنلو ادامه داد: کارآفرینان نیز در حوزه صنایع خلاق نقش دارند، از این رو با هدف وارد کردن فرهنگ نوآوری و فناوری که منجر به کارآفرینی و خلق ثروت می‌شود و پیرو راهبرد کلان ۲ نقشه جامع علمی کشور مبنی بر کمک به گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیانی و ارائه دستاورد‌های حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی کشور، این رویداد در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: پیش بینی می شود در این مراسم از کتاب، محصول و منشور مسئولیت اجتماعی شرکتهای دانش بنیان و خلاق داشته باشیم.

در ادامه یاسر قرائی، دبیر اجرایی رویداد گفت: برگزاری مانوین در راستای نگـاه نـوآورانه، آینده‌نگارانه و عدم غفلت از نیاز‌های روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف و ترویج فرهنگ نوآوری است که به کارآفرینی و خلق ثروت منجر می‌شود.

وی گفت: نشست‌های تخصصی، بخش نمایشگاهی، پروتوتایپ، رونمایی، روایت پیشرفت، حکمرانی، سرگرمی، مشارکت عمومی، همرسانی، مشاوره، رقابت و مسابقه، تقدیر و ارزیابی و پنل و سخنرانی از جمله بخش‌های مختلف مانوین است. رویداد «مانوین» با هدف ارائه دستاورد‌های صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس ۱۴۰۳» در ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت در تامین محتوای بخش روایت پیشرفت، مشارکت در نشست‌ها و پنل‌ها، دعوت از فعالان و صاحب‌نظران، حضور واحد‌های نوآور، خلاق و فناوری مستعد و توانمند در بخش نمایشگاهی، معرفی ظرفیت‌های استانی در حوزه‌های فناوری فرهنگی نرم، توجه به بخش بازار پردازی و لزوم زنجیره ارزش محصولات صنایع فرهنگی و نرم از جمله انتظاراتی است که از اعضا شورای سیاست‌گذاری می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴
  • حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌‍پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴
  • تولید بیش از ۶۱۰ هزار تن شکر در شرکت توسعه نیشکر
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • زیست بوم فناوری و نوآوری صنایع معدنی چه کاری انجام می‌دهد؟
  • توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران