Web Analytics Made Easy - Statcounter

شما هم اگه صاحب فروشگاه اینترنتی یا کسب‌وکار آنلاینی هستید که از کاربرها و مشتری‌های خودتون پولی دریافت می‌کنید، می‌تونید از درگاه پرداخت واسط دیجی‌پی استفاده کنید. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


دیجی‌پی سرویس پرداخت‌یاری رو هم به خدمات خودش اضافه کرده. با این سرویس دیجی‌پی، همه فروشگاه‌های اینترنتی کوچک تا بزرگ، می‌تونن بدون نیاز به گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی یا هر مجوز دیگه‌ای، درگاه پرداخت واسط داشته باشن و تراکنش‌های وب‌سایت خودشون رو با خیال راحت مدیریت کنن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پرداخت‌یار دیجی‌پی از بانک مرکزی مجوز فعالیت داره. بر اساس این مجوز، پرداخت‌یار دیجی‌پی می‌تونه همه متقاضیان حقیقی و حقوقی که شرایط موردنیاز رو دارن، به شبکه پرداخت الکترونیک کشور متصل بکنه.

شما هم اگه صاحب فروشگاه اینترنتی یا کسب‌وکار آنلاینی هستید که از کاربرها و مشتری‌های خودتون پولی دریافت می‌کنید، می‌تونید از درگاه پرداخت واسط دیجی‌پی استفاده کنید. برای این کار، کافی است به صفحه پرداخت‌یار مراجعه کرده و فرم درخواست درگاه واسط رو تکمیل کنید.
کارشناس‌های دیجی‌پی بعد از ثبت اطلاعات، با شما تماس گرفته و مدارک و سایر اطلاعات رو دریافت می‌کنن. در قدم بعدی درخواست شما برای دریافت درگاه پرداخت واسط رو بررسی می‌کنن؛ اگه همه موارد منطبق با شرایط باشه، درخواست صدور ترمینال رو به شرکت‌های خدمات پرداخت الکترونیکی (psp) ارسال می‌کنن.

بعد از صدور ترمینال هم اطلاعات رو برای شرکت شاپرک ارسال می‌کنن. کارشناس‌های شاپرک درخواست رو بررسی کرده و در صورت تأیید، درگاه برای شما فعال می‌شه. بعد از راه‌اندازی و فعال شدن درگاه روی وب‌سایت، مشتری‌های شما با انجام امن و سریع تراکنش‌ها، می‌تونن هزینه کالا یا خدماتی رو که از شما دریافت می‌کنن، به‌راحتی پرداخت کنن.
 
درگاه پرداخت واسط دیجی‌پی چه ویژگی‌هایی دارد؟
سرویس پرداخت‌یاری دیجی‌پی ویژگی‌های زیادی داره که اون رو به انتخاب ایده‌آلی برای همه کسب‌وکارهای فعال در حوزه خریدوفروش کالا و عرضه خدمات تبدیل کرده‌اند.
از مهم‌ترین ویژگی‌های درگاه پرداخت واسط دیجی‌پی می‌شه به این موارد اشاره کرد:

•    با پرداخت‌یاری دیجی‌پی در هزینه و زمان صرفه‌جویی می‌کنید.
•    با درگاه واسط دیجی‌پی امنیت و سرعت بالا رو تجربه می‌کنید.
•    درگاه پرداخت واسط نیازی به نماد اعتماد الکترونیکی یا هیچ مجوز دیگه‌ای نداره.
•    راه‌اندازی درگاه پرداخت دیجی‌پی هزینه‌ای برای شما نداره.
•    دیجی‌پی تسویه حساب خودکار و روزانه داره.
•    پشتیبانی دیجی‌پی هم واقعا حرفه‌ای است.

با توجه به همه ویژگی‌هایی که برای درگاه پرداخت واسط دیجی‌پی گفتیم، شما می‌تونید با خیال راحت از خدمات پرداخت‌یار دیجی‌پی استفاده کنید.

تراکنش‌های موفقی که با استفاده از این درگاه واسط روی وب‌سایت شما انجام می‌شه، نه‌فقط خیال شما رو راحت می‌کنه، بلکه اطمینان مشتری‌ها رو هم به‌دنبال داره، چون دیگه گرفتار تراکنش‌های ناموفق نمی‌شن! همه این‌ها، باعث می‌شن کسب‌وکار شما در مسیر رشد قرار بگیره و اعتبار بیشتری کسب کنه.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رپرتاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌ها در تور خصولتی‌ها

روز گذشته خبری مبنی بر سرمایه‌گذاری «همراه‌اول» در «دیجی‌کالا» منتشر شد که در ادامه واکنش رئیس هیات‌مدیره دیجی‌کالا را در پی داشت.

به گزارش دنیای اقتصاد، هم‌بنیان‌گذار این بنگاه حوزه دیجیتال در توضیحات خود مذاکرات برای جذب سرمایه را تایید کرد و گفت: یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری همراه اول مذاکراتی را برای سرمایه‌گذاری در این شرکت به انجام رسانده است. فارغ از صحت و سقم و جزئیات این خبر، شعار سال۱۴۰۳ بر تقویت حضور بخش خصوصی واقعی در اقتصاد ایران تاکید دارد تا نقش پیشران اقتصاد کشور را بر عهده بگیرد. اما اگر شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی به هر نحو وارد بنگاه‌های خصوصی شوند، قادر خواهند بود این بنگاه‌ها را از ریل اصلی خود خارج کنند و بر بازدهی و سود آن‌ها تاثیر بگذارند. حضور پررنگ بنگاه‌های دولتی و خصولتی یادآور تصدی‌گری دولت در اقتصاد ایران است و حضور قابل توجه همین بنگاه‌های خصولتی یکی از عوامل شکست خصوصی‌سازی در اقتصاد ایران به شمار می‌رود.

در روز‌های اخیر، برخی شنیده‌ها حاکی از آن است که همراه‌اول برای سرمایه‌گذاری در دیجی‌کالا خیز برداشته است. این گمانه‌زنی‌ها با واکنش هم‌بنیانگذار و رئیس هیات‌مدیره دیجی‌کالا همراه بود و او ضمن تایید مذاکرات جذب سرمایه، اعلام کرد هنوز خبری از نتیجه قطعی نیست. پیگیری‌ها نشان می‌دهد این سرمایه‌گذاری با در نظر گرفتن شروطی از جمله حفظ هیات‌مدیره فعلی در جریان است. با‌ این‌حال و به طور کلی این نگرانی درباره بنگاه‌های موفق خصوصی وجود دارد که با ورود دولتی‌ها و شبه‌دولتی‌ها دستخوش تغییرات مدیریتی شوند و به همان مسیر ناصوابی وارد شوند که بنگاه‌های زیانده دولتی و شبه‌دولتی در آن قرار دارند.

چندی پیش زمزمه‌هایی از واگذاری مالکیت دیجی‌کالا به گوش می‌رسید و به نظر می‌رسید همراه‌اول مالک جدید این شرکتِ موفق خواهد بود. این گمانه‌زنی‌ها موجب شد سوالات زیادی حول این انتقال به وجود بیاید و انتقاداتی را به آن وارد کند. به نظر می‌رسید تمام مصائب بنگاه‌داری دولتی در کشور در یک‌قدمی ورود به بنگاه‌های موفق کشور قرار دارد و از این جهت می‌توانست زنگ خطر را برای بسیاری به صدا در بیاورد.

رئیس هیات‌مدیره دیجی‌کالا نیز در توئیتی بر این گمانه‌زنی‌ها مهر تایید زد و اعلام کرد که «ما در ماه‌های گذشته مذاکراتی با تعدادی از سرمایه‌گذاران برای جذب سرمایه در دیجی‌کالا داشته‌ایم که یکی از شرکت‌ها حرکت اول (شرکت سرمایه‌گذاری همراه اول) بوده است. هیچ‌کدام از این مذاکرات به نتیجه قطعی نرسیده. مثل همیشه اخبار جذب سرمایه را به اطلاع عموم و همکارانمان خواهیم رساند.» پس از این اظهارات حمید محمدی، پیگیری‌ها مشخص کرد که احتمالا همراه اول به عنوان سرمایه‌گذار در مجموعه دیجی‌کالا به فعالیت بپردازد و گزینه جایگزینی برای سرمایه‌گذار‌های خارجی این شرکت است.

رویه ناصواب

در سالی که شعار آن «جهش تولید با مشارکت مردم» تعیین شده است، تلاش برای تملک یک بنگاه موفق خصوصی از سوی شرکتی که با چند واسطه تحت کنترل یک نهاد عمومی غیردولتی قرار دارد، مصداق حرکت در جهت عکس شعار سال به شمار می‌رود. به بیان بهتر، مشارکت مردم در شعار سال بر این نکته تاکید دارد که بخش خصوصی بتواند به شکل موثرتری در اقتصاد ایران نقش‌آفرینی کند.

با‌این‌حال تملک یکی از موفق‌ترین بنگاه‌های بخش خصوصی از سوی یک نهاد عمومی غیردولتی هرچه باشد، به معنای تقویت بخش خصوصی در اقتصاد ایران نیست؛ بنابراین به نظر می‌رسد این انتقال را می‌توان یک عقبگرد در زمینه افزایش سهم خصوصی‌ها در اقتصاد ایران به حساب آورد. شکست موج اول خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی و واگذاری آن‌ها به خصولتی‌ها نیز مزید بر علت شده تا چنین نقل‌و‌انتقالاتی را با دیده شک بررسی کرد و نگاهی نقادانه به آن‌ها داشت.

آینده نامشخص موفق‌ها

مهم‌ترین نگرانی در مورد شرکت‌های موفق خصوصی ادامه یافتن روند قابل‌قبول فعلی آنهاست. مساله اینجاست که یک شرکت موفق خصوصی، که توانسته عملکرد قابل‌قبولی از خود بر جای بگذارد، در صورت تملک از سوی یک نهاد دولتی یا شبه‌دولتی، همچنان کارکرد‌های موفقش را ادامه خواهد داد یا تحت‌تاثیر مالکان جدید رویه نامساعدی را در پیش خواهد گرفت؟ این سوال کلیدی اصلی‌ترین نگرانی درباره این‌گونه نقل‌و‌انتقال‌هاست.

به عبارت دیگر ورود دولتی‌ها و خصولتی‌ها به حوزه‌های موفق، در حالی انجام می‌شود که کارنامه قابل‌قبولی در سایر حوزه‌ها از خود بر جای نگذاشته‌اند و حاصل مدیریت‌ها تعداد زیادی بنگاه ورشکسته و زیانده است. نکته دیگری که وجود دارد این است که برخی می‌گویند در حال حاضر سایر شرکت‌های خصوصی توان سرمایه‌گذاری ندارند و از سوی دیگر، سرمایه‌گذار‌های بزرگ خارجی نیز حضور ندارند و شاید برای شرکت‌ها این تنها راه ادامه باشد، اما اگر این اتفاق رخ دهد حتما در آینده شرکت‌ها اثرگذار خواهد بود.

سازوکار‌های مخرب

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که دولت به جای توقف فعالیت بنگاه‌های ورشکسته یا زیانده یا اصلاح اساسی مدیریت آنها، در تلاش است بار مالی آن‌ها را از روی دوش خود بردارد و بر دوش صندوق‌های بازنشستگی یا سایر بنگاه‌های بزرگ قرار دهد. مصداق این موضوع را می‌توان در واگذاری اخیر سرخابی‌های پایتخت مشاهده کرد. در کنار این تصدی‌گری نامولد بنگاه‌های بزرگ، شاهد آن هستیم که دولت و سایر نهاد‌های عمومی در جهت تملک بنگاه‌های خصوصی موفق و بزرگ گام برمی‌دارند و در تلاشند از ظرفیت این بنگاه‌های موفق برای خود استفاده کنند.

از سوی دیگر با تنگنا‌های به‌وجود‌آمده در اقتصاد ایران و تشدید تحریم‌ها، شعار حمایت از سرمایه‌گذاری‌های خصوصی در اقتصاد ایران از سوی مدیران و مسوولان کشور زیاد شنیده می‌شود. اما پرسش مهم این است که آیا حکمرانی اقتصادی ما توان و مهارت کار کردن با بخش خصوصی با اندازه متوسط یا بزرگ را دارد؟ بنگاه‌های حوزه تکنولوژی و اقتصاد دیجیتال نمونه برجسته این مساله هستند.

از اواسط دهه ۹۰ و با ظهور کسب‌وکار‌های موفق و بزرگ حوزه دیجیتال، زمزمه‌هایی در محافل غیررسمی شنیده می‌شد مبنی بر اینکه برخی از این شرکت‌ها در اقتصاد ایران خیلی بزرگ شده‌اند و این قابلیت را دارند که به امنیت ملی کشور آسیب بزنند؛ به همین دلیل این بنگاه‌ها یا باید دولتی شوند، یا شریک دولتی بگیرند یا مدیران سفارش‌شده توسط دولت را پذیرا شوند. فارغ از میزان اعتبار چنین صحبت‌هایی، واگذاری‌های فوق می‌تواند چنین زمزمه‌هایی را نزد افکار عمومی تایید کند و از همه مهم‌تر، موجبات تردید سرمایه‌گذاران شرکت‌های بخش خصوصی را فراهم می‌کند.

به طور خلاصه، نمی‌توان به طور مدام از حمایت از سرمایه‌گذاری خصوصی صحبت کرد و هم‌زمان در جهت تملک موفق‌ترین بنگاه‌های خصوصی از سوی نهاد‌های عمومی گام برداشت. این دو اقدام به‌نوعی در خلاف جهت یکدیگر قرار دارند و به‌نوعی نقض یکدیگر به شمار می‌آیند.

دیگر خبرها

  • صدور ۳هزار و ۷۶۰ مورد شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • راهنمای جامع پیگیری گذرنامه | استعلام شماره پاسپورت
  • فعالیت شبانه روزی مرکز فوریت های سایبری در البرز
  • توصیه‌ فرماندار جیرفت به کشاورزان و عشایر در پی وقوع سیلاب احتمالی
  • خصوصی‌ها در تور خصولتی‌ها
  • همراه اول دیجی کالا را خرید؟
  • زمزمه‌های خرید دیجی کالا توسط همراه اول
  • خبر عجیب در مورد هافبک استقلال؛ ماشاریپوف از حالا پول فصل آینده اش را می‌گیرد
  • موفقیت متخصصان ایرانی در مسیر تولید خوارک دام، طیور و آبزیان
  • توسعه کسب‌وکارهای کوچک ‌و متوسط با رویکردی نوین، راهکار تحقق شعار سال