Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-16@21:50:04 GMT

افزایش ۵۰ درصدی تخلفات ساختمانی

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۷۶۶۸

افزایش ۵۰ درصدی تخلفات ساختمانی

مدیر منطقه یک شهرداری قزوین از افزایش قابل توجه ارسال پرونده های تخلفات ساختمانی به کمیسیون ماده ۱۰۰ خبر داد و گفت: تخلفات ساختمانی در این منطقه پارسال نسبت به سال ۹۸، ۵۰ درصد رشد یافت.

به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری قزوین اصغر بهنام زاده افزود: سال گذشته دو هزار و ۴۴ مورد پرونده تخلفات ساخت و ساز از واحد شهرسازی به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این تعداد برای یک هزار و ۱۴۴ پرونده در کمیسیون ماده صد رأی صادر شده و ۹۰۰ پرونده نیز در حال بررسی و در انتظار صدور رأی است.

مدیر منطقه یک شهرداری قزوین اضافه کرد: ۱۹۹ پرونده که آرای آن‌ها در کمیسیون ماده ۱۰۰ اخذ شده برای اجرای حکم به واحد اجرایی احکام ارجاع شده است.

وی تاکید کرد: مالکان در احداث ساختمان باید براساس پروانه ساختمانی صادره اقدام کرده و از افزودن نما و تغییر نقشه ساختمانی خودداری کنند تا از هدر رفتن سرمایه و اتلاف زمان جلوگیری شود.

بهنام زاده یادآور شد: سال گذشته شهروندان منطقه یک بیش از ۲۰ میلیارد ریال عوارض نوسازی به شهرداری پرداخت کردند که نسبت به مدت مشابه ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی افزود: درآمد حاصل از پرداخت عوارض نوسازی در محلات مختلف برای احداث فضای سبز، خانه‌های فرهنگ و زیبا سازی هزینه می‌شود.

قزوین دارای سه منطقه شهرداری است.

کد خبر 487687

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر تخلفات ساخت وساز کمیسیون ماده صد شهرداری شهرداری قزوین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیسیون ماده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۵هزار زمین‌خوار در کشور/ افزایش ۳۵۳ درصدی حریق

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از دستگیری ۵ هزار و ۸۳۷ مجرم و زمین‌خوار در کشور خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی ملکی آهنگران، ظهر امروز، در نشست خبری با بیان اینکه 22هزار و 370 هکتار از اراضی ملی سال گذشته به بیت‌المال بازگردانده شد، گفت: ما به‌دنبال عمومی‌کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی هستیم.

او با بیان اینکه حیات همه به جنگل و گونه‌های گیاهی وابسته است و آیندگان به این منابع طبیعی و خدادادی نیاز دارند، اضافه کرد: فرهنگ‌سازی و تبلیغ مهم‌ترین و اصلی‌ترین رکن حفاظت از منابع طبیعی است.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با تأکید بر اینکه با متخلفان بدون اغماض به‌صورت قانونی برخورد می‌شود، عنوان کرد: 67هزار و 131 تماس و گزارش‌های مردمی سال گذشته با شماره تماس‌های 139 و 1504 برقرار شد.

او با بیان اینکه 33هزار و 536 پروندۀ قضایی معارضان به منابع طبیعی شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شد، بیان کرد: پنج هزار و 837 مجرم و زمین‌خوار دستگیر شدند و سه هزار و 838 دستگاه خودرو و 1313 دستگاه تجهیزات قطع درختان توقیف شد.

ملکی آهنگران با اشاره به رفع تصرف 8 هزار و 702 هکتار از اراضی ملی، خاطرنشان کرد: تعداد 1704فقره به‌مساحت 12هزار و 430 هکتار حریق در عرصه‌های منابع طبیعی نیز رخ داد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه 17هزار و 478 پرونده با مساحت 45هزار و 318هکتار در راستای تخریب و تصرف اراضی ملی تشکیل شده‌است، بیان کرد: 42 نفر از نیروهای حفاظتی و پنج نفر از نیروهای مردمی نیز در راستای حفاظت و پاسداری از عرصه‌های منابع طبیعی مجروح شدند.

او با بیان اینکه 6هزار و 120 پرونده قاچاق چوب تشکیل و 91 هزار و 898 اصله درخت و 6 هزار و 656 مترمکعب چوب کشف شد، یادآور شد: 502 پرونده در راستای ایجاد کوره زغال غیرمجاز تشکیل و 1024 باب کوره زغال تخریب و جمع‌آوری شد.

ملی آهنگران با بیان اینکه 4 هزار و 826 پرونده چرای دام غیرمجاز 855 هزار و 165 رأس واحد دامی تشکیل شد، بیان کرد: سه هزار و 777 پرونده در مورد ماده 42 قطع درخت تشکیل شد.

به گفتۀ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از مجموع 6 هزار و 121 فقره پرونده تخلفاتی تشکیل‌شده مادۀ 48 که شامل کشفیات قاچاق چوب، زغال و محصولات جنگلی منابع طبیعی کشور است تعداد 4096 فقره مربوط به استان‌های شمالی کشور و معادل 67 درصد پرونده‌های تخلفاتی است.

او ادامه داد: از مجموع پنج هزار و 837 نفر دستگیرشدۀ منابع طبیعی تعداد چهار هزار و 212 نفر برای ماده 48 دستگیر شده‌اند که معادل 72 درصد است.

ملی آهنگران گفت: حدود 400هزار نفر همیار طبیعت در سراسر کشور وجود دارد که در زمینۀ مشارکت مردمی کافی نیست و باید همیار طبیعت افزایش یابد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور تصریح کرد: 82 درصد از نظر تعداد و 353 درصد از نظر مساحت افزایش حریق‌ در کشور داشتیم که عمدی و سهل‌انگاری‌بودن مهم‌ترین دلیل این حریق‌ها در سال گذشته بود.

او اضافه کرد: 5500 نیرو در مجموعه منابع طبیعی کشور به فعالیت مشغول هستند و ما به‌دنبال نصب و راه‌اندازی 300 دوربین و استفاده از هوش مصنوعی و ریزپرنده‌ها برای جلوگیری از تخلفات هستیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • اجرای طرح های اصلاح هندسی در ورودی های کمربندی شیراز
  • ابلاغ بودجه شهرداری گرگان با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به پارسال
  • مشکلی بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • دستگیری ۵هزار زمین‌خوار در کشور/ افزایش ۳۵۳ درصدی حریق
  • افزایش ۴۰ درصدی ارجاع پرونده به موسسه‌های داوری در اردبیل
  • دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • افزایش ۴۰ درصدی ارجاع پرونده‌های قضایی اردبیل به داوری
  • افزایش ۳۰ درصدی حیوان‌گزیدگی در استان خوزستان
  • افزایش ۳۸ درصدی بهای خدمات مدیریت پسماند‌های ساختمانی در تهران
  • افزایش ۳۸ درصدی بهای خدمات مدیریت پسماندهای ساختمانی در تهران