Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد نوذری روز یکشنبه به مناسبت ۲۹ فروردین ماه و سالروز گرامیداشت ارتش و دیدار با برخی از اعضای ارتش استان ایلام اظهار داشت: حضور در عرصه های نظامی، اجتماعی و فرهنگی نشان دهنده جلوه های زیبای مردمی بودن ارتش است.

وی به جایگاه و نقش ارتش در جبهه میانی اشاره کرد و افزود: حضور ارتش در همان روزهای آغازین تجاوز عراق به ایران در استان مرزی و جنگ زده ایلام مشهود و محسوس بود و اولین عملیات موفق جمهوری اسلامی ایران در استان ایلام به واسطه نیروهای ارتشی و عشایر منطقه شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار ایلام با بیان اینکه جایگاه استان ایلام در حوزه فیلم و هنر دفاع مقدس مغفول مانده و تاکنون فیلم یا سریالی از نقش استان در جنگ تحمیلی ساخته نشده است، یادآور شد: یکی از محوری ترین عملیات های دفاع مقدس که نقشی تاثیرگذار در معادلات جنگ تحمیلی داشت، عملیات فتح میمک است که در هنر فیلمسازی استان و کشور به آن پرداخته نشده است.

نوذری تاکید کرد: استان ایلام هرچند بطور مستقیم درگیر جنگ بود اما در قیاس با سوژه های ناب و عملیات هایی که در این استان صورت گرفت، هیچ اثر هنری فیلم، سریال یا مستندی ساخته نشده و بیشتر فیلم ها مربوط به جبهه های جنوب کشور بوده است.

وی با توجه به پیشنهاد مشاور رسانه ای ارتش در قرارگاه غرب کشور مبنی بر ساخت فیلم سینمایی یا سریال با موضوع عملیات ضربت ذوالفقار ادامه داد: تولید یک سریال کوتاه برای پخش از شبکه های سراسری با موضوع فتح میمک با مشارکت بازیگران مطرح و شاخص کشوری تا حدودی به معرفی استان ایلام در زمان جنگ تحمیلی کمک خواهد کرد.

استاندار ایلام گفت: در این راستا با سازمان صدا و سیما یا شرکت های فیلمسازی همانند سیما فیلم رایزنی هایی صورت خواهد گرفت تا برنامه ریزی های لازم برای ساخت این سریال را در دستور کار قرار دهند یا با عوامل تهیه این فیلم همکاری های لازم را انجام دهند و استانداری ایلام نیز از این طرح حمایت خواهد کرد.

هیچ فیلمسازی به عملیات میمک نپرداخته است

وی از مشاور رسانه ای ارتش در قرارگاه غرب کشور خواست تا فیلمنامه سریال با موضوع فتح میمک و برآورد هزینه ها را انجام و به استانداری ایلام ارائه دهد تا مسوولان فرهنگی استان از طریق وزارت ارشاد اسلامی، حوزه هنری و سازمان صدا و سیما پیگیری های لازم را انجام دهند.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه غرب ارتش نیز در این جلسه گفت: ۲۹ فروردین ماه در واقع روز تولد مجدد ارتش بود که به فرمان امام راحل و برای جلوگیری از انحلال ارتش صورت گرفت و از بدو شکل گیری انقلاب اسلامی تاکنون ارتش یکی از ارکان مهم نظامی و اجتماعی کشور بوده است که در همه برهه ها حضوری پررنگ و تاثیرگذار داشته است.

سرتیپ کیومرث جعفری افزود: همه ساله در این روز برنامه های متنوعی از جمله رژه یگان ها و ادوات نظامی صورت می گرفت که در طی ۲ سال اخیر به علت شیوع ویروس کرونا این برنامه ها محدود به رژه نظامی در داخل پادگان ها و دیدار با خانواده های معظم شاهد و ایثارگر ارتش شده است.

وی نیز در مورد عملیات فتح میمک و ساخت فیلمی در این خصوص اظهار داشت: عملیات میمک به علت مشارکت مستقیم نیروهای ارتش و عشایر بومی، عملیاتی منحصربه فرد و کاملا متفاوت از تمام عملیات های دوران دفاع مقدس است که در همان ماه های ابتدایی جنگ تحمیلی صورت گرفت.

امیر جعفری اضافه کرد: این عملیات با وجود ویژگی های خاص خود در سطح ملی مغفول مانده است درحالیکه اولین عملیات موفق ایران در جنگ تحمیلی و نخستین عملیات مشترک بین ارتش و عشایر بومی بود که در تاریخ دفاع مقدس شکل گرفت اما هیچ هنرمند فیلمسازی به آن نپرداخت.

به گزارش ایرنا، منطقه عمومی میمک واقع در شهرستان مهران ۲۰ شهریورماه سال ۵۹ به تصرف دشمن بعث درآمد و پس از چندماه تصرف و در یک عملیات یک ماهه سرانجام در ۱۹ دیماه همان سال بازپس گیری شد.

فتح میمک که به عملیات ضربت ذولفقار یا خوارزم نیز خوانده می شود توسط عشایر بومی منطقه به ویژه ایل خزل، ارتش و ژاندارمری طرح ریزی و بازپس گیری شد.

در تقویم ملی همه ساله ۲۹ فروردین ماه به نام روز ارتش نامگذاری شده است.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی برخی از گروه ها و جریان های تندرو یا آشوب طلب و مخالفان انقلاب خواهان انحلال ارتش بودند که امام خمینی (ره) این دسیسه را خنثی کرد و در روز ۲۸ فروردین ماه سال ۵۸ دستور داد تا نیروهای ارتش در روز ۲۹ فروردین ماه همان سال در تمام نقاط کشور رژه بروند و با آرمان های انقلاب تجدید بیعت کنند.

برچسب‌ها ایلام ارتش جمهوری اسلامی ایران محمد نوذری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام ارتش جمهوری اسلامی ایران محمد نوذری ایلام ارتش جمهوری اسلامی ایران محمد نوذری اخبار کنکور ۲۹ فروردین ماه استان ایلام جنگ تحمیلی دفاع مقدس فتح میمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی استاندار جدید مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  هیات دولت،  آقای یوسف نوری را به عنوان استاندار جدید مازندران معرفی کرد. 

نوری که اهل استان ایلام است در ابتدای دولت سیزدهم به عنوان وزير آموزش و پرورش فعالیت می کرد. 

پیش از این آقای حسینی پور استاندار سابق مازندران با حکم معاون اول رئیس‌جمهور به عنوان رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی منصوب شد. 

زندگینامه یوسف نوری :
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم است، او پیش از این فعالیت هایی در سازمان آموزش و پرورش داشته و سوابقی از جمله ریاست سازمان آموزش و پرورش استان ایلام، مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش وپرورش و معاون اجرائی معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی در کارنامه او به چشم می خورد. 
 
توضیحات : 
یوسف نوری در سال ۱۳۴۰ متولد شده است. مدرک فوق دیپلم پرورشی، کارشناسی برنامه ریزی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکترای مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی دارد. 
او سابقه تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه پیام نور تهران، دانشگاه علمی و کاربردی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی را دارد و 5 جلد کتاب و 10 مورد مقاله از وی به منتشر شده است، همچنین در پژوهش های کاربردی کشوری فعالیت داشته و سابقه داوری نشریه های علمی- پژوهشی گردشگری را نیز داراست. 
وی 53 ماه سابقه حضور در جبهه در سال های دفاع مقدس را دارد، و حدود 40 ماه در مناطق جنگ زده حضور داشته است، و همچنین به درجه جانبازی نائل شده است. 
در آذر ماه سال 1400 یوسف نوری توانست به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت سید ابراهیم رئیسی از مجلس رای اعتماد بگیرد. 
او پیش از این انتصاب فعالیت هایی در آموزش و پرورش داشته که از جمله آن ها می توان به معاونت پرورشی آموزش و پرورش استان ایلام، معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام، مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش استان ایلام، مسئول پرورشی مدارس جمهوری اسلامی ایران در کشورهای بحرین و قطر، رئیس سازمان آموزش و پرورش استان ایلام، معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش تهران و ایلام، مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد. 
 
فهرست سایر سوابق اجرایی: 
•  مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی
•  نماینده قرارگاه سازندگی خاتم االنبیاء صل الله علیه و آله در دولت و مجلس شورای اسلامی
•  معاون اجرائی و معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی
•  مدیرتامین مالی گروه پتروشیمی های خط اتیلن مرکز و عضو هیات مدیره پتروشیمی جهرم
•  مشاور اقتصادی هلدینگ کشاورزی کوثر بنیاد شهید و ایثارگران انقلاب اسلامی
•  رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وارتباطات وزارت آموزش و پرورش
•  مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • کوثری:‌ بزرگترین مشکل آمریکا در ایران آیت‌الله خامنه‌ای است
  • ارتش یمن عملیات‌های خود علیه اسرائیل را افزایش می دهد
  • به مردم پاکستان که همواره از حق دفاع کرده‌اند افتخار می‌کنیم
  • نتانیاهو، گالانت را به افشای اطلاعات حساس متهم کرد
  • استاندار جدید مازندران معرفی شد
  • دیدار مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با فرمانده سپاه الغدیر استان
  • معرفی استاندار جدید مازندران
  • رهبر معظم انقلاب: نوآوری در تسلیحات، شیوه‌ها و شناخت روش‌های دشمن همواره در دستور کار باشد
  • نوآوری در تسلیحات و شناخت روش‌های دشمن همواره باید در دستورکار نیرو‌های مسلح باشد