Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری آنلاین، با بیان این‌که این آتش‌سوزی از بعدازظهر روز جمعه ۲۷ فروردین آغاز شده است، افزود: با وجود تلاش گروه‌های امدادی، آتش‌سوزی منطقه‌ حفاظت‌شده خامی هنوز مهار نشده است. چندین مرتبه تا مرز خاموش شدن کامل آتش‌ پیش رفتیم، اما به‌دلیل شیب زیاد منطقه و پرتاب شدن شاخه‌های شعله‌ور به پایین‌دست، این آتش‌سوزی مجدداً گسترش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تیم‌هایی از محیط‌زیست، منابع طبیعی و تشکل‌های مردم‌نهاد به‌صورت شبانه‌روزی در مهار آتش‌سوزی منطقه‌ حفاظت‌شده خامی مشارکت دارند. اگر این تلاش‌ها انجام نشده بود، آتش‌ مناطق بیشتری را درگیر می‌کرد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست گچساران اظهار کرد: در آتش‌سوزی‌های سال گذشته نیز بیش از ۶۰۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع مناطق مختلف این شهرستان دچار آسیب جدی شده بود.

منطقه حفاظت‌شده کوه خامی با بیش از ۳۰هزار هکتار وسعت، زیستگاه گونه‌های کمیاب گیاهی و جانوری ازجمله پلنگ، کَل، بز و کبک است و پوشش غالب آن را بلوط، بنه، ارژن، ول، کیکم و زالزالک تشکیل می‌دهد.

کد خبر 595802 برچسب‌ها استان کهگیلویه حوادث - آتش سوزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه حوادث آتش سوزی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویری زیبا از ۴ رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

او افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاو وحشی» و «گاو کوهی» نیز گفته می‌شود، یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های این استان است. 

به گفته عشوری، مرال به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند و امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

او تأکید کرد: محیط بانان گیلانی با حضور و تلاش شبانه روزی، جنگل‌ها و زیستگاه‌های استان را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهر ماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات از آتش سوزی خیابان شهید رجایی/ آتش تحت کنترل است
  • مهار آتش‌سوزی انبار در شهر ری/ از سرایت آتش جلوگیری شد
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان به مرکز تحقیقات فسیل مراغه
  • آتش‌سوزی خانه‌ای در بلوار ناصر حجازی
  • عشایرنقده ؛آماده کوچ به مراتع میانبند
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه