Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-16@04:13:01 GMT

محمود صادقی: فضای انتخابات سرد است

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۸۷۲۶

محمود صادقی: فضای انتخابات سرد است

محمود صادقى در ارزیابی فضای کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، اظهار کرد: با وجود اینکه کمتر از یک ماه به ثبت نام انتخابات باقی مانده است، هنوز فضای کشور انتخاباتی نشده که به نظر می‌رسد نارضایتی و ناامیدی گسترده‌ای که در سطح جامعه وجود دارد از دلایل این موضوع است.

به گزارش ایلنا، دبیر کل انجمن مدرسین دانشگاه‌ها افزود: همچنین نقیصه کلی، جدول زمانبندی برنامه انتخابات است که نامناسب تنظیم شده و فرصت مناسبی را برای پرداختن به انتخابات در نظر نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه تا امروز کاندیدای هیچ طیفی مشخص نیست و همه چیز در هاله‌ای از ابهام است و طبق بعضی از نظرسنجی‌ها، نرخ مشارکت زیر ۲۵ درصد خواهد بود و این موضوع بسیار نگران کننده است.

وی گفت: ما همیشه به پشتوانه مردمی نیاز داشته‌ایم؛ به خصوص در دوره آینده با وجود اینکه چالش‌هایی در عرصه بین‌المللی پیش خواهد آمد، نیازمند مشروعیت بالایی برای ریاست جمهوری هستیم، اما متاسفانه اوضاع فعلی چشم انداز مثبتی را ایجاد نکرده است.

صادقی ادامه داد: متراکم شدن نارضایتی‌های مردم به خصوص در دو حوزه اقتصادی و معیشتی و همچنین سیاست خارجی موجب شده انگیزه مشارکت در انتخابات کاهش یابد. همه منتظر هستند تا ببینند آیا انتخابات می‌تواند به گونه‌ای رقم بخورد که تغییری در اوضاع فعلی ایجاد کند یا خیر.

این عضو جبهه اصلاحات ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اصلاح‌طلبان در عمده اظهار نظر‌های خود تاکید می‌کنند که این جریان دیگر از نامزدی اجاره‌ای حمایت نخواهد کرد؛ در حال حاضر از کاندیدا‌های بالقوه اصلاحات کسی را مدنظر دارید که قابلیت تصدی این سمت را داشته باشد و از فیلتر شورای نگهبان هم عبور کند، بیان کرد: بر اساس تجارب گذشته باید کاندیدای اصلاح طلب شاخص انتخاب شود تا بتواند حامل گفتمان اصلاح طلبی باشد و به اصلاحات متعهد باشد تا اصلاح طلبان پس از انتخاب بتوانند امضای خود را پای او بگذارند و عملکرد او را تضمین کنند و همچنین در مقابل مردم بتوانند پاسخگوی رفتار او باشند.

وی تأکید کرد: بر همین اساس با توجه به تجارب گذشته اصلاح‌طلبان مصمم هستند که کاندیدای اصلاح طلب داشته باشند. ساز و کار تعیین شده این است که پیش از ثبت نام کاندیدا، کاندیدا‌هایی که بتوانند رأی دو سوم اعضای جبهه اصلاحات را کسب کنند، به عنوان کاندیدا معرفی می‌شوند و پس از ثبت نام، کاندیدای نهایی از میان افراد تایید صلاحیت شده انتخاب خواهند شد.

صادقی در خصوص عدم شرکت سید حسن خمینی در انتخابات نیز گفت: به رغم اینکه ایشان ظرفیت بالایی داشتند و مطرح شدن ایشان نیز در جامعه موج جدیدی ایجاد کرد، باید گفت که کاندیداتوری ایشان در جبهه اصلاحات ایران هنوز مطرح نشده بود یعنی جبهه اصلاحات اساساً هنوز وارد مصادیق نشده بود و تنها یکی از اعضای جبهه اصلاحات به طور مشخص حزب مجمع ایثارگران، در نظر داشت که سید حسن خمینی را به عنوان کاندیدای خود معرفی کنند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: امیدواریم که بتوانیم افراد شاخصی را تعیین کنیم تا بتوانند تاییدیه شورای نگهبان را نیز کسب کنند. بسیاری از اعضای جبهه اصلاحات معتقدند که شرایط ویژه کشور و نیاز به انتخابات رقابتی ایجاب می‌کند که مسئولان ذیربط از چارچوب‌های گذشته استفاده نکنند و با توجه به مصالح کشور عملکردی داشته باشند که این فضای سرد انتخابات شکسته شود تا ما بتوانیم به تعبیر رهبری انتخاباتی پرشور داشته باشیم.

وی درباره فعالیت‌های انتخاباتی انجمن مدرسین دانشگاه‌ها نیز بیان کرد: انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها چندین ماه مباحث انتخابات را در دستور کار خود قرار داده بود و اشخاص مختلفی را مورد بررسی قرار داد و در نهایت انجمن به این نتیجه رسید که از اعضای خود به عنوان کاندیدا حمایت کند و افراد مختلفی را مورد ارزیابی قرار دادند. نهایتاً جمع‌بندی این بود که از من به عنوان دبیرکل درخواست شد تا مسئولیت نامزدی از سوی انجمن را بپذیرم. این مسئله مصوبه شورای مرکزی بود و در مجمع عمومی سال گذشته نیز مطرح شد، اما انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها به عنوان عضوی از جبهه اصلاحات ایران همواره تاکید دارد که هر گونه فعالیت و تحرک هماهنگ با جبهه اصلاحات ایران باشد تا مرتکب تکروی نشود؛ بر همین اساس تصمیمی که اتخاذ شد این بود که فعالیت انجمن در همین حد باقی بماند تا رایزنی‌ها صورت بگیرد.

صادقی در پایان خاطر نشان کرد: من نیز در حال ارزیابی اوضاع هستم و رایزنی‌ها و مشورت‌هایی برای تهیه برنامه مناسب برای انتخابات انجام دادم؛ برنامه‌ای که بتواند راهگشا و امید آفرین باشد. برای موضوع اعلام کاندیداتوری، انجمن قصد دارد طبق برنامه اعلام شده جبهه اصلاحات ایران عمل کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمود صادقی اصلاح طلبان انتخابات 1400 مشارکت در انتخابات جبهه اصلاحات ایران مدرسین دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حامیان پوشالی تعرض و خیانت چگونه برای مخاطبان در فضای رسانه‌ها، سناریوسازی می‌کنند؟

اثرگذاری دغدغه‌ها و تلاش گروهی بی‌هویت به‌صورت معمولی ظرفیت بیش از چند روز مهمانی در فضا‌های مجازی را ندارد. کوشش‌ورزانی که برای پاک کردن کردار کثیف و ناجوانمردانه اشغالگران، شوریده و بی‌قرار هستند؛ همان هدف‌گذاران شاذی هستند که قاطبه همگنان‌شان نیز از شرم استراتژی‌های ابزورد آنها، سر در گریبان فرو می‌کنند و بسان پوچی‌نویسان در شکل نیز همانند محتوای آثارشان، بیهودگی ذاتی و دلهره هستی را به گمان خود نمایش می‌دهند...

جدیدترین بازی رسانه‌ای بسیاری از رسانه‌های غربگرا و پوچ‌پسند، جد و جهد برای بستن بازوبند پهلوانی بر بازوی عنکبوتی است که خانه‌اش از خانه عنکبوت سست‌تر است. هرچند انعکاس رویداد وعد الصادق، صادقانه نشان داد که «پهلوان» کیست و «پهلوانی» چیست و به‌رغم آن‌که در بستر فضای مجازی بسیاری این‌چنین تلاش می‌کنند تا شرایط را برای بیان واقعیت بغرنج جلوه دهند و برای نشر مطالبات صهیونیستی و برآورده شدن نیاز‌های شخصی خود، مخاطبان مشتاق حقیقت و واقعیت را پشت سدی از داده‌های نادرست وناصواب به گمراهی بکشانند، اما نقطه امیدآفرین دشمن در این تلاش همه‌جانبه ابتر و ناقص ماند و به ثمر نخواهد نشست.

در دانشنامه جهان اسلام و دایره‌المعارف بزرگ اسلامی، «پهلوان» را این‌گونه توصیف می‌کند: «پهلوان واژه‌ای فارسی است که در آسیای باختری برای نامیدن برخی ورزشکاران حرفه‌ای به‌کار می‌رود. پهلوان ترکیبی‌است از «پهلَو» + «ان» و آن را منسوب به پهلو سرزمین و مردم آن دیار دانسته‌اند که مردمانش به توانایی و دلیری شهرت داشتند. سنت‌های ایشان هم که آمیزه‌ای از سلحشوری و جوانمردی بوده است نزد ایرانیان به سنت پهلوانی مشهور گشت و بر زندگی و حماسه‌های ایرانیان تأثیر بسیاری گذاشت.

 گرشاسپ، رستم، کیخسرو، اسفندیار، پوریای ولی و غلامرضا تختی از جمله افرادی هستند که در تاریخ ایران با این عنوان از آنها یاد می‌شود.» وعد الصادق ثابت کرد که در کنار ورزشکاران شاخص و ماندگار رشته‌های باستانی، کشتی در ایران‌زمین، که پهلوان نامیده می‌شدند؛ پهلوانانی جوان و خوشنام در قامت لباس دفاع از وطن و خاک سرزمین مادری ایران اسلامی نام و یادشان در تاریخ پهلوانی ثبت و مانا خواهد شد. حماسه‌آفرینانی که در قامت سربازانی مدافع حریم وطن، خرم و امنیت و آسایش و سلامت مردم شریف و آزاده، پهلوانان واقعی عصر حاضر هستند عنوانی که مکتوبات و اسناد تاریخی ردی از رشک‌برانگیز بودن یا تمایل جوانان جبهه مقاومت برای کسب این ردا را گزارش خواهند کرد و روایت‌های صادق تاریخ بعد از رویداد وعد الصادق هرگز معنای پهلوانی را از حافظه‌اش پاک نخواهد کرد.

بنا‌براین تکلیف هزاران جوان سرباز جبهه مقاومت که در دفاع از حرم‌های اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام مجاهدت و تلاش می‌کنند و در مجامع بین‌المللی درخشیده‌اند و در یک جست‌وجوی ساده اینترنتی، هر ناظری را با تصاویر عزت‌آفرینی آنها مواجه می‌کند، مشخص است و نام پهلوانان بسیاری در جبهه مقاومت در کنار نام اساطیر و پهلوانان تاریخ ثبت و ماندگار می‌شود. چگونه است که همواره اقلیت فعالان رسانه‌های جهان با تمام دارایی‌ها و پشتوانه‌ها و با شعار‌های مطالبه‌گرانه‌شان در اکثریت رویداد‌های رسانه‌ای و انسان رسانه‌های عصر حاضر، نادیده انگاشته می‌شوند؟ چرا معدودی از متجددان و غربگرایان از زمین و زمان و از آسمان و ریسمان بهره می‌جویند تا رشادت‌های سربازان ایرانی را درهم‌شکسته و پشت سد‌ها مانده جلوه دهند؟

آیا این رفتار و شیوه مواجهه با سوژه مقاومت، شهادت و پاسداری از حریم و حرمت وطن و خاک و ناموس و شرف و انسانیت، نوعی تبعیض قائل شدن و اهانت به ساحت جوانان و مردان و زنان مدافع امنیت و آرامش و آسایش نیست؟ دیروز با زیر سؤال بردن هشت سال دفاع‌مقدس و مبارزه با داعش، امروز دفاع از غزه و حریم جمهوری اسلامی ایران و پاسخ به تجاوز ناجوانمردانه در خاک جمهوری اسلامی ایران؛ استراتژی‌ها آن‌قدر نخ‌نما و گا‌ها کمدی شده رسانه‌هایی است که دیگر حنای حامیان محفلی اربابان رسانه‌ها نیز برای پیرنگ رسانه‌ای‌شان نیز رنگی ندارد. انسان رسانه‌های بسیاری در جهان معاصر هم‌پرواز با ققنوس شدند تا ققنوس قلم، دوربین‌ها و نوشتار خود را در برابر تمام تلاش‌های شکست‌خورده رسانه‌های معاند و مخالف با اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت روایت‌هایی صادق از رویداد مهم فروردین را به مردم جهان برسانند و در پی پاسخ تنبیهی ایران به رژیم‌صهیونیستی در عملیات وعده صادق با رمز یارسول‌ا... (ص) تصاویر و اخبار بسیاری را منتشر کنند.

رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در بیست‌و‌دوم فروردین سال‌جاری و در خطبه‌های نماز عید سعید فطر فرمودند: «اما خود رژیم خبیث که سر تا پا خبث وشرارت وخطا است، یک خطای دیگری هم برخطا‌های خودش اضافه کرد و آن، حمله به کنسولگری ایران در سوریه بود. کنسولگری و دستگاه‌های سفارت درهر کشوری که وجود دارد، به منزله خاک همان کشوری است که سفارت متعلق به او است؛ وقتی به کنسولگری ما حمله می‌کنند، مثل این‌که به خاک ما حمله کرده‌اند؛ این عرف دنیا است. رژیم خبیث اشتباه کرد در این قضیه؛ باید تنبیه بشود و تنبیه خواهد شد.»

منبع: جام‌جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند
  • واکاوی فضای سبز شهرکرد مورد توجه قرار گیرد
  • حامیان پوشالی تعرض و خیانت چگونه برای مخاطبان در فضای رسانه‌ها، سناریوسازی می‌کنند؟
  • فضای افکار عمومی کاملا به نفع جبهه مقاومت است/ «وعده صادق» را درست روایت کنیم + فیلم
  • محمود صادقی: دیپلماسی دولت جای تقدیر دارد
  • فعال سیاسی اصولگرا: بهترین زمان برای تغییر و اصلاح دولت سیزدهم است
  • تاریخ انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی مشخص شد
  • زریبافان: بهترین زمان برای تغییر و اصلاح دولت سیزدهم است /رئیسی نباید زیر بار فشار جریانات سیاسی و فامیلی برود
  • تعیین نامزد انتخاباتی در محافل خصوصی اصلاح‌طلب
  • انتخابات انجمن هنر‌های تجسمی و نمایشی در قزوین برگزار می شود