Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@11:48:29 GMT

به خودروسازان سخت می گیریم

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۸۷۴۳

به خودروسازان سخت می گیریم

غلامرضا شریعتی رییس سازمان ملی استاندارد، با اشاره به دستاوردهای اخیر ایران‌خودرو در بخش‌های مختلف تحقیقاتی، طراحی موتور، گیربکس و محصول جدید، گفت: رشد و توسعه در این شرکت شتاب گرفته و پس از گذشت سال‌های متمادی، محصولی را تولید کرده که توانسته پنج ستاره کیفیت را دریافت کند؛ این کاری بسیار ارزشمند است؛ دناپلاس اتوماتیک ساخت داخل نشانه امیدوارکننده‌ای در توسعه صنعت خودروی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست-شریعتی صنعت خودرو را بخش غیر قابل انکار در زندگی مردم توصیف کرد و گفت: سازمان استاندارد به عنوان نهادی حاکمیتی باید حامی تولید ملی بوده و از سوی دیگر حقوق مردم را استیفا و از آن صیانت کند.
وی، تصریح کرد: موظف هستیم تا علاوه بر حفظ و رعایت حقوق مردم و شهروندان، نقش خود را به‌عنوان حامی تولید با هدف تحقق شعار سال مبنی بر پشتیبانی و مانع‌زدایی به خوبی ایفا کنیم.
رییس سازمان ملی استاندارد، هدف از تصویب استانداردهای ۸۵ گانه مطابق با استانداردهای روز اروپا را حفظ حقوق مردم و تولیدکننده دانست و گفت: اجرای استانداردها، مقررات فنی و کیفی صرفا تامین‌کننده حقوق مصرف کننده نیست و به دنبال استیفای حقوق تولیدکننده برای حضور در بازار جهانی و رقابت پذیری محصولات است.
شریعتی بر رعایت حقوق مردم تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم که حقوق هر دو طرف حفظ شود.
وی با بیان این‌که حمایت‌های مقام معظم رهبری از تولید، تدابیر دولت و سیاست‌گذاری‌های فعلی ایران‌خودرو، نشان می‌دهد این شرکت در ریل و مسیر درستی قرار گرفته، اختصاص بخشی از درآمد به حوزه تحقیق و توسعه را اقدام مهمی ارزیابی کرد که نتایج موثری را برای صنعت خودروی کشور رقم زده است.
وی در عین حال به رعایت حقوق مصرف‌کنندگان توسط خودروسازان تاکید کرد و گفت: در ارتباط با حقوق مردم هم سخت می‌گیریم و خودروساز متعهد به اجرای آن است. انتظار داریم طبق برنامه زمانی استانداردهای ۸۵ گانه به صورت کامل محقق شود؛ سازمان استاندارد نیز نهایت همکاری و حمایت را خواهد کرد.
رییس سازمان ملی استاندارد خروج ایران خودرو دیزل از زیان‌دهی را از دستاوردهای مهم این شرکت عنوان کرد.
شریعتی با بیان این‌که باعث افتخار است که محصولات تولید داخل رقیب خودروهای خارجی هستند، اظهار امیدواری کرد با حمایت و همراهی، صنعت خودروسازی کشور می تواند به جایگاه واقعی خود برسد و به صنعتی ارزآور تبدیل شود و در اینصورت است که مردم خودروهای داخلی با کیفیت‌ را به انواع خارجی ترجیح می دهند.
وی ضمن تقدیر از اقدامات جهادی و زیرساختی اخیر ایران‌خودرو، ساخت موتور سه استوانه داخلی با استانداردهای روز دنیا، بهینه سازی و به روز رسانی محصولات کنونی و افزایش سطح استاندارد آنها را اقدامی جامع و برنامه‌ریزی شده خواند و گفت: محصولاتی که امسال و سال‌های آینده به بازار عرضه خواهد شد، نشانگر مدیریت جهادی در صنعت خودرو است و حرکتی که با تکیه بر دانش داخلی و توان شرکت‌های دانش بنیان و جوانان تحصیل‌کرده آغاز شده را حمایت می‌کنیم تا این حرکت شتابان و رو به رشد ادامه یابد.
گفتنی است، رییس سازمان ملی استاندارد ایران و هیات همراه، با حضور در شرکت ایران‌خودرو دیزل، ایپکو و ایران‌خودرو، از نزدیک در جریان روند تولید و آخرین دستاوردهای این گروه صنعتی قرار گرفتند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رییس سازمان ملی استاندارد ایران خودرو صنعت خودرو حقوق مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای رقابت قیمت گذار خودرو نیست

سپهر دادجوی توکلی اظهار داشت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به گزارش مهر، وی افزود: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند؛ نهاد‌هایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

دادجوی توکلی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

توکلی درباره گران فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آن‌ها مربوط به گران فروشی است؛ شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند، نهاد‌های دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده و در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو : اشک مردم را درآورده اید
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو: اشک مردم را درآورده اید
  • وزیر صمت: مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد
  • شورای رقابت قیمت گذار خودرو نیست
  • بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو
  • اولین واکنش ایران خودرو به فروش پژوپارس با قیمت جدید
  • پاسخ ایران خودرو به فروش پژو پارس با قیمت جدید به متقاضیان
  • واکنش ایران خودرو به فروش پژو پارس با قیمت جدید به متقاضیان