Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیان اینکه نخستین آزمایشگاه ژنتیک پزشکی در استان مرکزی راه‌اندازی شد گفت: این آزمایشگاه ۹۰ درصد نیاز ژنتیک استان را در زمینه پیشگیری و تشخیص بیماری‌ها، نارسایی‌های ژنتیکی و ژنتیک دوران جنینی پاسخگوست. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، علیرضا غفاری‌زاده ظهر امروز در آیین افتتاح نخستین آزمایشگاه ژنتیک پزشکی استان مرکزی با اشاره به ظرفیت‌های این آزمایشگاه اظهار داشت: این آزمایشگاه بالغ بر 90 درصد نیاز ژنتیک استان را در زمینه پیشگیری و تشخیص بیماری‌ها، نارسایی‌های ژنتیکی و ژنتیک دوران جنینی که منجر به ناباروری می‌شود را می تواند شناسایی و رصد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در استان مرکزی متخصص ژنتیک وجود نداشت و باعث شد این آزمایشگاه تخصصی گرچه با تاخیر راه‌اندازی شود و درحال حاضر در راستای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استان از پروفسور منصور حیدری استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص ژنتیک پزشکی از استرالیا دعوت کرده‌ایم.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه ژنتیک در اراک در مجاورت با مرکز ناباروری قرار گرفته که این یک مزیت است و می‌تواند به صورت همزمان به این بخش نیز پوشش خدمات تخصصی داشته باشد.

غفاری‌زاده ادامه داد: آزمایشگاه ژنتیک جهاد دانشگاهی متشکل از بخش‌های تخصصی همچون مولکولار و سیتوژنتیک تشکیل شده است که با استفاده از تجهیزات کارآمد و به روز و همچنین کادر فنی مجرب از آزمایشگاه‌های شاخص در حوزه ژنتیک فعالیت می‌کند.

افتتاح مرکز تحقیقات ژنتیک انسانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)افتتاح آزمایشگاه جامع تحقیقات علوم پزشکی گناباد/ امکان تشخیص فوری عفونت‌های بالینی مهیا شدآزمایشگاه‌های سیار تست کرونا در مبادی ورودی خوزستان مستقر شد‌

وی بیان کرد: پیشگیری تنها راه جلوگیری از بیماری‌های ژنتیکی از قبیل ناتوانی‌های جسمی و ذهنی است که افراد در طول عمر خود با آن مواجه هستند چراکه اغلب بیماری‌های ژنتیکی درمان ندارد اما می‌توان با انجام آزمایش‌های ژنتیکی و مشاوره‌های به هنگام از وقوع بسیاری از معلولیت‌ها پیشگیری کرد.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی تصریح کرد: در گام نخست راه‌اندازی آزمایشگاه 50 میلیارد ریال صرف شده است و در گام بعدی نیز به 50 میلیارد اعتبار نیاز داریم.

غفاری‌زاده افزود: با راه‌اندازی این آزمایشگاه در استان 10 اشتغال غیرمستقیم و 7 اشتغال مستقیم برای افراد متخصص جویای کار فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور اینکه اقشار آسیب‌پذیر نیز بتوانند از خدمات این مجموعه بهره‌مند شوند تعرفه مراجعان به آزمایشگاه ژنتیک به صورت نیمه‌دولتی محاسبه می‌شود.

انتهای پیام/712/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آزمایشگاه ژنتیک جهاد دانشگاهی استان مرکزی ژنتیک پزشکی راه اندازی علوم پزشکی بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا خردمند، درباره نقش سامانه جامع انتظامی در کاهش اطاله رسیدگی به پرونده‌های انتظامی، گفت: با راه اندازی این سامانه همه افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند به صورت برخط به هیأت‌های انتظامی نظام پزشکی و نیز هیأت عالی معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی مراجعه کنند و از وضعیت پرونده شأن آگاه شوند. از طرفی هر اتفاق جدیدی در پرونده مراجعین رخ دهد به صورت پیامک به کاربران اطلاع رسانی خواهد شد و نهایتاً نتیجه رأی انتظامی یا کارشناسی به طرفین ابلاغ خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتراض به پرونده‌های انتظامی نیز در بستر سامانه جامع انتظامی خواهد بود، افزود: بر خط شدن مراجعات افراد حقوقی و حقیقی به معاونت انتظامی سازمان و نیز هیأت‌های انتظامی نظام پزشکی منجر به بهبود کیفی قابل توجهی در رسیدگی به پرونده‌ها خواهد شد از طرفی قابلیت دسترسی آمار شکایات را در کل کشور فراهم خواهد کرد، ضمن اینکه از اطاله زمان رسیدگی به طور قابل توجهی کاسته خواهد شد.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی، رونمایی از سامانه جامع انتظامی و رسیدگی الکترونیک و بر خط به پرونده‌های انتظامی را از جمله تأکیدات رئیس کل سازمان نظام پزشکی از همان آغاز دوره جدید ریاست ایشان عنوان کرد و اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی مراجعه حضوری مردم و جامعه پزشکی را به شدت کاهش می‌دهد.

به گفته خردمند، یکی از مهم‌ترین وظایفی که بر عهده سازمان نظام پزشکی است، رسیدگی انتظامی یا انجام کارشناسی برای مراجع قضائی است با توجه به اینکه انجام این موضوع مستلزم مراجعه افراد به سازمان نظام پزشکی بود و همین امر مشکلات فراوانی ایجاد می‌کرد و دقت در رسیدگی را هم کم می‌کند همچنین موجب اطاله زمان رسیدگی می‌شود.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی از اجرای پایلوت سامانه جامع انتظامی در سه استان تهران، البرز و قزوین خبر داد و افزود: تحقیق و راه اندازی سامانه جامع انتظامی از حدود یک سال پیش در سازمان نظام پزشکی کلید خورده و پس از احصا و رفع عیوب سامانه در استان‌های پایلوت با دستور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، اجرای سراسری آن در کشور کلید می‌خورد.

کد خبر 6086610 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • خداحافظی با نخستین سامانه تحت وب سمات پس از ۱۶ سال
  • ارجاع هزار و ۸۰۰ فقره پرونده به آزمایشگاه اداره کل پزشکی قانونی خراسان شمالی
  • اصلاح ژنتیک گیاهان چه ارتباطی با شهرها دارد؟