Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرفنی ونظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه ارایه داد، گزارش عملکرد سال 1399 مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه در حوزه طرح‌های عمرانی.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بالسر، دکتر محمد ملاعلی‌پور امیری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه در گزارش ارسالی به روابط عمومی به تشریح عملکرد مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی در حوزه طرح‌های عمرانی در سال 1399 پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این گزارش را در ذیل مشاهده می‌کنید:

گزارش عملکرد سال 1399 مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه

در حوزه طرح‌های عمرانی

ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی توفیق و سلامتی برای خانواده بزرگ و عزیز دانشگاه مازندران، در خصوص عملکرد مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی در سال 1399 که با مشکلات شدید اقتصادی و عدم تخصیص مناسب اعتبارات به‌ویژه در حوزه عمرانی همراه بوده است، با یاری خداوند متعال، تلاش‌های زیادی توسط ریاست و سایر مسئولان دانشگاه صورت گرفت تا با تزریق اعتبار از محل منابع داخلی، روند انجام پروژه‌ها با کندی یا توقف مواجه نگردد. بر این اساس، دانشگاه مازندران عملکرد مطلوبی در حوزه طرح‌های عمرانی داشته و شاهد پیشرفت‌های بسیار مناسبی در پروژه‌های دانشکده علوم اقتصادی و اداری، ساختمان گروه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی، سوله کارگاهی دانشکده فنی و مهندسی، سوله ورزشی خوابگاه امام حسین(ع) و آزمایشگاه مرکزی بوده‌ایم.

اهم اقدامات صورت‌گرفته در سال 1399 و وضعیت پروژه‌های جاری دانشگاه به‌شرح زیر می‌باشد:

پروژه ساختمان دانشکده علوم اقتصادی و اداری:

 با وجود تنگنای بسیار شدید اعتباری، روند انجام این پروژه از وضعیت رضایت‌بخشی برخوردار بوده است که با پیشرفت حدود 29 درصدی در سال 1399، این پروژه اکنون در مراحل پایانی خود می‌باشد. ضمن این‌که اقدامات موثری در ایجاد زیرساخت‌های لازم صورت گرفت که از جمله می‌توان به تکمیل خط انتقال هوایی برق، تکمیل ساختمان پست برق، احداث کانال تاسیساتی و تهیه تجهیزات پست برق اشاره کرد.

پروژه ساختمان گروه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی:

فاز مربوط به عملیات سفت‌کاری و مرحله اول تاسیسات مکانیکی و الکتریکی با پیشرفت حدود 71 درصدی در سال 1399 به پیشرفت 100 درصدی در این فاز رسیده و تحویل موقت گردید.

پروژه سوله کارگاهی دانشکده فنی و مهندسی:

 در سال 1399، قرارداد تکمیل اسکلت سوله کارگاهی به‌همراه پوشش نهایی سقف منعقد گردید که با پیشرفت 54 درصدی در این فاز، در حال انجام می‌باشد.

پروژه آزمایشگاه مرکزی:

پروژه آزمایشگاه مرکزی که به علت مشکلات شدید اعتباری، در ماه‌های پایانی سال 1398 متوقف شده بود در سال 1399 مجددا فعال گردید و قسمت‌های مرحله دوم تاسیسات و نازک‌کاری در حال انجام می‌باشد.

·پروژه سوله ورزشی خوابگاه امام حسین(ع):

 در سال 1399 قرارداد تکمیل بخشی از اسکلت و پوشش سقف سالن ورزشی خوابگاه امام حسین(ع) منعقد گردید و با پیشرفت حدود 73 درصدی تاکنون، در حال انجام می‌باشد.

 درپایان لازم است ضمن سپاس فراوان از خداوند متعال، از حمایت‌های همه‌جانبه دکتر نوذری ریاست دانشگاه، مجموعه معاونت اداری و مالی دانشگاه، مسئولان و البته همکاران مدیریت فنی و طرح‌های عمرانی که در سخت‌ترین شرایط مالی کشور و دانشگاه به انجام امور پرداختند تشکر و قدردانی نمایم.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گزارش عملکرد سال 1399 مدیریت فنی و نظارت بر طرح های نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه حوزه طرح های عمرانی دانشکده فنی و مهندسی سال 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود،گفت: رسیدگی به ۱۰ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش‌رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می‌شود، گفت: رسیدگی به 10 هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود.

وی با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک افزود: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلانشهر‌ها در دستور کار سال 1403 سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و‌ کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

حشمتی با تشریح اقدامات سیاستگذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یاد آور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیئت وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی‌های مذکور، بهینه سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استاندارد‌های مرتبط باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحد‌ها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامتر‌های مشمولیت واحد‌ها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است. 

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: در سال گذشته، 143 رودخانه با 684 ایستگاه به صورت فصلی پارامتر‌های عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج 1876 پایش نشان از این دارد که در 70 درصد پایش‌های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین 5 گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهاد‌های متولی قانونی آن برای اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است. 

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، ادامه داد: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور همزمان با هفته سلامت افتتاح می‌شود
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود